Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 15
nikolici spune:
Fetelor..intrebare...
Am fost depistata la ultimele analize cu leucocite marite..care cica indica o infectie in corp.Doctora internista mi a spus sa mi fac recoltare din col...ca cica ar fi de pe acolo...bun.
Mi am facut analizele si ieri mi s a spus ca secretia este mai mult decat ok.
Atunci infectia unde este????Cu maselele nu am probleme....vreo rana cu infectie nu.
Incepe sa ma nelinistesaca chestia asta..cu infectia in corp nedepistata.Maine ma duc singurica si imi mai fac alte analize.
Nu ma las nene nu nu nu.
Mai are cineva pb cu leucocitele????
Karina Alessia
am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 36
camera Karinutzei
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ilia_99 aha, sabinel... asta de incalzire. asa... la cite minute sunt?![]() 32+ |
la 10-15 min. nu stau tot timpul cu ochii pe ceas. oricum daca devin dureroase ma imbarc in masina si fuga la spital. sper acum sa nu-si piarda cumpatul sotiorul
40+ cu
Amalia Stefania
babytza spune:
Si la mine e placenta grad 3 maturare, dar nu si-a facut nimeni griji din cauza asta....Mai mult accent s-a pus pe IR-uri. Asa ca stai linistita, ca bebe e bine... 
Valentina
35 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
angelynna82 spune:
Lucutta baga filmuletul sa-l vedem si noi 
In trim III nu am facut nici o analiza...poate cand ma duc la eco in sapt 36 atunci fac
35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Nerantula spune:
Nikole, eu am problema cu leucocitele, INSA secretia a iesit ok la examenul micologic si bacteriologic, urocultura sterila, nu stiu de unde-s marite, doctorul mi-a zis sa nu ma stresez .. asa ca, daca tot nu am ce face, nu ma stresez..
nikolici spune:
Draga Nerantula,
As vrea sa stau si eu linistita...dar cuvantul INFECTIE in corp nedepistata ma pune pe ganduri.
Karina Alessia
am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 36
camera Karinutzei
iriss_04 spune:
Monica ma bucur ca te-ai intors acasa si suntem aici pt tine!iti doresc ca DD sa-ti dea putere sa mergi mai departe,,
nocom: distractie placuta la mare!noua nu ne-a dat voie dr
Nushulica:mergi si la alt eco.sigur e totul bine
sabinel|tinem pumnii
Bafta fetelor care merg maine la doctor!
fetele voi toate ati facut culturi din col pt strept B?eu nu l-am facut si mi-a zis doctora sa stau linis ca daca il aveam aveam niste usturimi groaznice
pup toate fetele
37+andrei sebastian
AMR 3 saptamani
laureta spune:
Buna fetele. Ultima noapte inainte de razboi
. M am pregatit cu toatele. Miine seara merg la spital ca atunci m a chemat. Asa ca "valabila" probabil voi fi de abia sambata.
Am o stare ciudata. Plus ca merg cu inima trista ca am aflat niste vesti tare dureroase despre o prietena draga mie si care in momentul de fatza sufera ingrozitor :( (ma rog pentru ea sa treaca zilele astea mai repede)
Am o grija cu Inisa ca o las singurica zilele astea si port si grija ei.
Toata lumea imi zice sa ma linistesc si sa ma gandesc acum la mine si la bb![]()
moni m a bucur ca ne scri, te pupam cu drag
nushule eu zic sa repeti echografia, cu siguranta bb e foarte bine 
andy pina la urma cum ramane cu ceza, cand te programeaza?
sabinel hai cu bb
clau si dya felictari pt bebelusi sanatosi 
bitza ai ajuns a casa? 
Miine sarbatorim 9 ani de casnicie , nush daca nasc pina la 12 noaptea, ar tare frumos
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2
Laureta bb2 - 38+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
angelynna82 spune:
Ma bag in pat ca deja picioarele se umfla 
...poate vine tati cu ceva dulce.
Sabinel uite una
pt tine.
Laureta tinem pumnii ca sa fie totul bine..plus ca ar fi un cadou genial

35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 35 zile incepand de azi 04.08.2008....productie de morcovi en-gros [:P]