Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 14
babytza spune:
Nushulica nu mai fi mamicule suparici.
Nu e grav ca e mai mic. O sa recupereze cand se va naste. Si gandacelul meu e mai mic si asta din cauza arterelor uterine. Nu e vina ta, la fel cum nici a mea. Nu am facut noi nimik gresit. Si eu mananc de rup, se sperei lumea cand se uita la mine cum mananc. Iar vitamine iau din sapt 3 plus Omega. Asa a fost sa fie, sa fie bb mai mic. Important este sa fie sanatosi, nu grasuni. Ca au timp sa se dolofaneasca...
Si nu iti face griji ca daca ramane cu circulara vei face cezariana, ceea ce nu e un capat de tara....Poooop
Mi-ati facut o poafta nebuna de mujdei, asa ca am iesit si am papat si eu ceafa la gratar cu cartofi si mujdei ...
Andreea
sa nu mai fi suparata .
Sabinel agitatele sunt cam....agitate... Te asteapta !!!!! 
Valentina
35 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
ilia_99 spune:
aa.. sa va spun ce-am facut eu azi: am fost in mall, la debenhams, de unde mi-am luat chiloti moartea pasiunii, triumph, 40 de ron 2 perechi. deal! n-am gasit sutiene, mai caut. dupa aia mi-am luat o camasuta scurta si una lunga, de care sunt f multumita. n-am luat inca nimic pt bb, o sa incerc miine.
ciiind.. ma duc in brico sa comand perdea, caci, ce sa vezi, facind ordine in dressing am gasit vreo 6 m de perdea ramasa de anul trecut. m-am scos de-o economie! 
32+
nikolici spune:
Seara buna mamicilor,
Numai lucruri interesante am citit de cand am venit pe paginile forumului nostru.
Pt Monica toata stima si respectul nostru.
Sabinel iti tzinem pumnii....stai in stand by...nu-ti fie frica te rog...suntem aici cu toatele una pt alta.Tzinem pumnii stransi.
Karina Alessia
am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 36
camera Karinutzei
angelynna82 spune:
Pe voi va mananca pielea...mai ales in jurul buricului? ma zappaceste chestia asta 

35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
sabinel spune:
nikolici, am gasit un mare sprijin in voi si sunt pe forum de doar doua zile. am intrat pe ultima suta de metri, desi va urmaresc de la inceputul sarcinii. tot ce stiu de pe forum am invatat. vazand atatea curajoase, zau ca nu mi-e frica deloc.
ilia, tot nu doare, de la 10 au fost 4 a cate 20-30 sec fiecare.
va multumesc din suflet pentru solidaritatea de care dati dovada, nu ma asteptam sa-mi fac atatea prietene virtuale intr-un timp atat de scurt
40+ cu
Amalia Stefania
ilia_99 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Pe voi va mananca pielea...mai ales in jurul buricului? ma zappaceste chestia asta ![]() ![]() 35+ mai mult ca sigur Crina Alexandra ![]() Bebe Eco www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina |
da, pe mine da. toata burtica, dar mai ales in jurul buricului si sub sani.

32+
LUCUTTA spune:
Burticilor ,am reusit in sfarsit sa-l filmez pe bb cum misca burtica .Uraaa!
32+
Sergiu
Nerantula spune:
Nusha, mie Pop mi-a gasit in saptamana 30 placenta grad 2-3 de maturare, cu cateva zone de necroza; la 32 saptamani doctorul meu mi-a zis ca placenta mea arata foarte bine, chiar mai tanara decat varsta ei; la 34 de saptamani Iosup a zis ca e tot grad 2-3 de maturare; la 36 saptamani Pop a vazut-o de grad 4, cu multiple necroze .. concluzia mea e ca fiecare vede ce vrea si ca nu are prea mare importanta.
Eu zic sa nu te mai stresezi si sa ai incredere ca bebe e sanatos si se descurca foarte bine in burtica la tine, indiferent de estimarile unuia sau mai multor ecografe 
36+
AMR 23 zile!! 
It's the final countdown !!!

asta de incalzire. asa... la cite minute sunt?