Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am uitat sa va zic mi-a recoltat si din col pt streptococul b...dar abia peste 2 sapt am rezultatul...ar fi culmea sa ma iasa si ala pozitiv ca ma impusc

300 nu exagera cu treburile in noua casuta orict de dornica ai fi sa pui toate la locul lor, totusi noi nu vrem sa nasti inainte de termen

angelyna vreau si eu cantecelele...unde intru?

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nushu eu le iau de pe odc, daca ai progr le poti lua daca nu imi trimiti PM cu id de mess si iti trimit cantecelele

35+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Nushu eu le iau de pe odc, daca ai progr le poti lua daca nu imi trimiti PM cu id de mess si iti trimit cantecelele

35+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

trimis pm

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Am reusit si eu sa dorm putin dupamiaza ca azi am fost tare agitata dupa sperietura de azi dimineata. Multumesc Laura, CD, Angelynna, sabinel, musette pentru gandurile bune .

Monica ma bucur ca te-ai intors acasa si ca ai intrat pe forum. Suntem aici oricand ai nevoie sa vorbesti cu noi.

nocom felicitari pt vestile bune si distractie placuta la mare!

Nushulica fata ingrijorata, te inteleg ca-ti faci griji dar daca doctorita ta nu ti-a zis ca sunt motive de ingrijorare inseamna ca asa e.

300 de ce nu stai tu linistita in prenatal si te enervezi aiurea la job? Nu cred ca o sa-ti ridice nimeni statuie si mai superi si bebitza.

Trebuie sa ma culc devreme ca maine foarte de dimineata merg la monitorizare si voi vorbi sper si cu dr meu sa vedem ce se intampla si mai ales cand.

Bafta fetelor care merg maine la doctor! Babytza bafta si tie la monitorizare!

Deja ma ingrijoreaza Eva...sper ca doar are probleme cu netul..

38+ cu Mina Alexandra

AMR 9 zile
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

sabinel scoatem ??

35

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

nushule, io nu cred ca e vreo pb nici sa ma pici cu ceara. daca ai fost la alt echo sigur asta e explicatia. nu stiu daca mai tii minte cum m-am intors eu neom de la morfo fetala facuta la Pop, unde placentatia nu era buna, bb avea retard de crestere, etc. a doua zi la echo unde mergeam de obicei, nici vb de asa ceva, iar dr meu a zis ca de aia e de preferat sa fie acelasi imagist si acelasi aparat pe tot parcursul sarcinii, sa nu iasa valori modificate.
sabinel, stai pe forum, la inceput contractiile sunt nedureroase, cel putin asa a fost la mine. cronometreaza, eu sunt aici, pasare de noapte

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

300 felicitari pentru casuta. sa fie intr-un ceas bun si sa o stapiniti sanatosi!

felicic am ramas singurica acasa (ma rog, cu Pucca) si am bagat un night-cap.

nushulica nu ma dau eu cu experienta in zona, dar pot sa-ti spun ca, dupa parerea mea, lacrimile tale ii fac mai rau lui bebe decit nu stiu ce dimensiuni despre care se vorbeste de citiva ani incoace. gindeste-te ca mamele noastre au nascut fara eco si fara jde-mii de masuratori, calcule si pronostice la fiecare pas. tu nu trebuie sa-ti spui altceva decit ca bebe al tau e bine, ca mult a fost, putin a ramas.
si te sfatuiesc sincer sa nu te duci la alta eco deocamdata, eventual pe urmatoarea (daca este programata una) fa-o la alt tip de ecograf. dar nu-ti crea premise pentru alta criza de plins.

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

monica suntem aici pt tine oricind ai nevoie!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

desi sint doar cu Pucca acasa (sotul e plecat pentru 5 zile ) eu sint foarte vesela in seara asta.

am ascultat inimioara lui Nedelcu la cursul de pregatire pt nastere. a incercat sa se sustraga, dar tot am auzit cum bubuie acolo cu 140 batai pe minut.

in plus, moasa care tine cursul - o femeie pe care o admir enorm pentru curajul pe care reuseste sa-l insufle femeilor vis-a-vis de imensa necunoscuta care e nasterea - mi-a promis ca ma va asista la nastere.

si miine seara ma duc cu ea la Municipal(Universitar) ca sa-mi arate spitalul. deci miine vin cu raport.

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ilia au fost intr-o ora pe putin vreo 6. tot nu doare, dar simt nevoia acuta sa merg la baie tot timpul. mititica vad ca nu are treaba, joaca ping pong cu vezica mea si mai sughite din cand in cand.

40+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput