Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

burtici, simt o presiune puternica in spate si parca mi s-a lasat burta si ma trage in jos. o fi semn ca vine? nu mai reusesc sa stau in nici o pozitie, asa e de incomod.

40+ cu Amalia Stefania

doamne ajuta sa vina printesa!!!daca s-a lasat si burtica poate ai noroc...scoatem agitatele alea sau nu??

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

nu stiu voi cum stati, dar la mine ar cam fi cazul

40+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nusha vezi asta ar fi o explicatie ff buna:nici un ecograf nu masoara la fel cu altul,al mine au aparut diferentele mari in secunda in care a schimbat ecograful si de atunci o tinem tot asa.Deci fii sigura ca e din cauza ecografului.Ar trebui sa te mai duci la un eco la altcineva,cum voi face eu cat de curand,si sa vezi ce-ti spune si acolo.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Nusha vezi asta ar fi o explicatie ff buna:nici un ecograf nu masoara la fel cu altul,al mine au aparut diferentele mari in secunda in care a schimbat ecograful si de atunci o tinem tot asa.Deci fii sigura ca e din cauza ecografului.Ar trebui sa te mai duci la un eco la altcineva,cum voi face eu cat de curand,si sa vezi ce-ti spune si acolo.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

dap...asa e maine caut sa ma programez undeva...sunt tare curioasa ce o sa-mi zica acolo

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Sabinel hai ca avem nevoie de printese ..sa egalam pe baieti

Tinem pumnii

35+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ma incearca niscaiva emotii... vad ca avem si niste contractii, nedureroase ce-i drept. simt cum mi se face burta bolovan.

40+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

angelyna merci pt incurajari!!! am uitat sa-ti zic

sa va zic...cand m-a vazut sotul cat de trista am plecat de la eco si in masina am si dat apa la soareci m-a dus la cofetarie si mi-am luat 2 praji cu cioco acasa asa...si pe urma am mers si mi-am luat si poang de ala pt alaptat...dar tot degeaba ca nu prea m-a incantat

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Sabinel ,cred ca s-a hotarat bblina sa vina pe lume.
Sunt sigura ca maine scoatem agitatele.
DOAMNE AJUTA!

32+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

nushu nu-i bai, tu sa fii linistita , felicitari pt achizitii

Acum scot de pe net Cutiuta Muzicala , sunt superbe cantecele.

35+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna, m-am pus si eu in sfarsit putintel la recuperari. Vreau in primul rand sa va multumesc din suflet pentru urari, a fost o tranzactie cam plina de emotie dar s-a terminat cu bine.

Anca simpatic sterilizatorul tau :)l-am folosit si eu la fratiori. Un pt bubulina ta :)

Dyanira, sa iti traiascasuflwetelul, sa va bucurati de el!

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput