Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 12
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel burtici, simt o presiune puternica in spate si parca mi s-a lasat burta si ma trage in jos. o fi semn ca vine? nu mai reusesc sa stau in nici o pozitie, asa e de incomod. 40+ cu Amalia Stefania |
doamne ajuta sa vina printesa!!!daca s-a lasat si burtica poate ai noroc...scoatem agitatele alea sau nu??
33+
DAVID-MIHAI
andy.p spune:
Nusha vezi asta ar fi o explicatie ff buna:nici un ecograf nu masoara la fel cu altul,al mine au aparut diferentele mari in secunda in care a schimbat ecograful si de atunci o tinem tot asa.Deci fii sigura ca e din cauza ecografului.Ar trebui sa te mai duci la un eco la altcineva,cum voi face eu cat de curand,si sa vezi ce-ti spune si acolo.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Nusha vezi asta ar fi o explicatie ff buna:nici un ecograf nu masoara la fel cu altul,al mine au aparut diferentele mari in secunda in care a schimbat ecograful si de atunci o tinem tot asa.Deci fii sigura ca e din cauza ecografului.Ar trebui sa te mai duci la un eco la altcineva,cum voi face eu cat de curand,si sa vezi ce-ti spune si acolo. 38+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
dap...asa e maine caut sa ma programez undeva...sunt tare curioasa ce o sa-mi zica acolo
33+
DAVID-MIHAI
angelynna82 spune:
Sabinel hai ca avem nevoie de printese ..sa egalam pe baieti
Tinem pumnii 
35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
sabinel spune:
ma incearca niscaiva emotii... vad ca avem si niste contractii, nedureroase ce-i drept. simt cum mi se face burta bolovan.
40+ cu
Amalia Stefania
nushulica spune:
angelyna merci pt incurajari!!!
am uitat sa-ti zic
sa va zic...cand m-a vazut sotul cat de trista am plecat de la eco si in masina am si dat apa la soareci m-a dus la cofetarie si mi-am luat 2 praji cu cioco acasa
asa...si pe urma am mers si mi-am luat si poang de ala pt alaptat...dar tot degeaba ca nu prea m-a incantat
33+
DAVID-MIHAI
LUCUTTA spune:
Sabinel ,cred ca s-a hotarat bblina sa vina pe lume.
Sunt sigura ca maine scoatem agitatele.
DOAMNE AJUTA!
32+
Sergiu
angelynna82 spune:
nushu nu-i bai, tu sa fii linistita
, felicitari pt achizitii
Acum scot de pe net Cutiuta Muzicala 
, sunt superbe cantecele.
35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
300 spune:
Buna, m-am pus si eu in sfarsit putintel la recuperari. Vreau in primul rand sa va multumesc din suflet pentru urari, a fost o tranzactie cam plina de emotie dar s-a terminat cu bine.
Anca simpatic sterilizatorul tau :)l-am folosit si eu la fratiori. Un
pt bubulina ta :)
Dyanira, sa iti traiascasuflwetelul, sa va bucurati de el!
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii