Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (109)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
ank ce faci bun??? eu azi sunt o putoare....am fost si mi-am cumparat papa: tocanita de vacuta si ciorbica de legume. saptamana asta am facut papa in fiecare zi..azi iau pauza!!!
peste 3 zile ajunge soacra!!! atunci o sa am si eu ajutor 3 saptamani!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 ai putea face cariera in vanzari.Pana si la multumiri ai adaugat din nou link-ul |
Faptul ca lucrez in marketing
Incerc pe cat imi sta in putere sa ajut o prietena,asa cum am mai facut-o si o voi mai face in continuare.Fara sa obtin profit din asta.
Si apoi poate ca mai sunt fete care vor sa voteze si au uitat,nu?

Acu serios...daca deranjeaza pot sa spun si stop,fara suparare.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
GILL - no comment; imi pare fff rau ca a trebuit sa treci prin asta.
CAMI- AM DAT jos cu super slim; mananc f putin si tin cont ce mananc; nu e cea mai buna varianta, dar cu 30 kile extra nu e bine, mi-e frica doar sa nu cad pe strada de nemancata; ajunge sa-mi treaca ziua si cu un sandvis si-o banana + apa si cafea la greu.
MIHA - LASA PRAJITURILE!!!!!!!!!!
GINA - nu te mai gandi, trebuia sa-i dai si antibiotic dc era asa rau; nici Alessiei nu i-au trecut mucii, dar ea nu tuseste, ii curg asa, ca apa, ca o spuma, nu sunt colorati...sper sa-i treaca si ei; eu ii mai pun ophtamesone n sa o ajut.
SANDUTA - felicitari pt voinic! cat imi doresc si eu sa pape Alessia....
BB - de ce , mama, gatesti zilnic? mai poti?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ellis spune:
Acum sa va zic si de noi, chiar dc nu v-o interesa, eu va zic:
fata mea iar face figuri la mancare...nu mai pot
- dimineata si seara la laptic tipa de bucurie;
- iaurtul il papa bine, cam 140-200, cum are chef;
- fructele - ma dispera...azi a papat vreo 30 gr piersica+banana+piscot..greu de tot...apoi 2 feliute mici mici de piersica, 1/3 piscot si vreo 3 pufuleti dupa care plange ca mai vrea; ar papa pufuleti la greu; toata distractia asta a durat o ora...cu inecaturi, tipete...
- legumele - teroare...unde manca ea odata 240, acum abia papa 140 cam in 40 min, combinat cu iaurt, cu rosie, ca sa-i distrag atentia; in schimb are un borcanel preferat-pui cu legume de la nutriben, ei pe ala in 15 min il haleste(200 gr).Ce ziceti? ca sa o pacalesc mai amestec din ala cu papa mea, dar nu pot mereu, ca nu vreau sa amestec oul, manzatul sau pestele cu puiul cu legume...imi vine sa ma duc pe campii...
altceva....fata mea, inainte de a-mi rupe piciorul zicea mama,tata, nene, ham, gata..., vreo 2 sapt cand iesea in parc fara mine tipa 'mama' continuu, apoi, deodata, nu mai zice nimic...si ea zicea mama de la 5 luni, acum nu mai zice nimic, nu mai leaga silabe, doar tipa si trancane pe limba ei...sa fie o forma de protest ca nu am mai fost langa ea mereu?
m-am intins...
Ellis,
de
POVESTEA NASTERII
Victo spune:
ioi..gill..ce naspa! tampit de dr! si noi tot 2 dintisori avem, acum e umflata gingia de sus..pt toti cei 4..si bb e cam marait.
mai, legat de kile..eu am slabit, dar mi-au ramas soldurile mai mari, ca nu intru in blugii mei cu talie joasa de silfida de dinainte de burtosenie.:(
sanduta, numa 4 mese sa inteleg ca are cezar? fructele nu?
aoleo..lixa mama..super hotel v-ati ales ;) o sa vedeti tat clujul, de sus! da nu e chiar pe regele ferdinand..nu stiu de ce zice ac e aia adresa..ca e sus, pe Cetatuie.
ank, cred ca s-a deschis sezonul intoarcerilor la munca/scoala
ellis, nu am explicatie la non-vorbaria alessiei.stefan facea tai-tai intr-o veselie cd era mai mic..acuma..nimic.
eu sunt super stresata cu plecatul..toata ziua trancanesc la mama ce si cum sa faca..bineinteles ca ea retine cat retine..parca de-abia se misca..uff..parca nu-i vorbeste suficient..azi i-a luat brusc din mana o hartie ce-o gasise pe jos..i-am zis sa nu mai faca asa, sa ii explice, sa-i vorbeasca. tot timpul ca nu-i voie aia ca nu face aia..eu tot ii spun, lasa-l ma, ca strangi dupa aceea. la masa staaaa..pana ii baga in gura...hai mai mai repede, nu sta o ora cu masa..si tot asa..pe langa spala-te pe maini..spala-te pe picioare..etc etc..
si fa meniul...nu aia, nu aia, nu aialalta..
greu tare :(:( de bagaje oare cd ma apuc?..in seara asta tre sa triez cartoaiele..sau trec pe la tine Ellis sa mai imi dai o procedura, un cod, ceva ;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Aralia spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Buna si de la noi...Suntem ocupati cu bucatareala... Chiar ca slaba miscare... S-a deschis din nou sezonul concediilor?? Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Mai degraba sezonul bolilor...

Fii-mea a terminat cu Roseola sau ce a avut, acum are niste amigdale cat oul de bibilica...acum recupereaza cu bolitul pentru cat timp n-a fost...ca n-a mai fost bolnava niciodata...
Pentru ca e ziua ei azi si face 10 luni!!!, va dau si voua cate un Dots si un ceai de musetel...
ellis spune:
HAOLEU....VICTO, SUNT SATULA DE PROCEDURI, CODURI...DA CE-TI VENI CU DREPTUL? EU NU AS MAI FACE DECAT DACA AS AVEA O PILA FFF TARE SA MA FAC NOTAR...CA MAFIA NE OMOARA..N-AVEM NICIO SANSA...
IAR DE MAME...uuuuuuuuf..eu am avut-o pe bunica si am stresat-o saraca...
Ellis,
de
POVESTEA NASTERII
ellis spune:
ARALIA - LA MULTI ANI PIULUI MIC!
multam pt ceaiul de musetel, ca-s constipata de cand ma stiu ![]()
Ellis,
de
POVESTEA NASTERII
Aralia spune:
| citat din mesajul lui ellis ARALIA - LA MULTI ANI PIULUI MIC! multam pt ceaiul de musetel, ca-s constipata de cand ma stiu Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI |
Multumesc de urari!

Si eu sunt constipata...nici nu stiam ca e bun ceaiul de musetel pentru asta...eu il beau pen'ca-mi place...
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui ellis GILL - no comment; imi pare fff rau ca a trebuit sa treci prin asta. BB - de ce , mama, gatesti zilnic? mai poti? Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI |
asa m-am obisnuit in ultimul timp!!!
felicitari pt kg date jos!!!!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 

17.10.2007
de
care