Palin versus Obama - a star is born (1)
Raspunsuri - Pagina 18
blackpanterro spune:
Ramona, uite aici referitor la ce ai spus ca McCain nu e Bush...se pare ca 89% este exact ca el...
http://www.aflcio.org/issues/politics/mccain_bush.cfm
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Tot incerci sa ma convingi?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
blackpanterro spune:
Aha
estela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro [quote]citat din mesajul lui lorelaim http://www.dailymail.co.uk/news/article-1058602/Sarah-Palin-popular-Diana-hearts-American-public.html Adevarul asta e, cati americani se pot identifica cu un om care are "A graduate of Columbia University and Harvard Law School, where he served as president of the Harvard Law Review" si unde a terminat Magna Cume Laudae? A crescut cu o mama (alba) saraca lipita, traiau din food stamps si si-a platit singur scoala avand burse de merit...da intr-adevar e greu sa te indentifici cu asa un om. E mai simplu sa te identifici cu o tipa mediocra, cam asta e nivelul american(ma intristeaza ca spun asta dar e adevarat). Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Blackpanterro,nici baiatul meu ,care a terminat una din cele 2 facultati(enumerate de tine) ,nu se identifica cu Obama .El si cei mai multi din colegii lui de munca , absolventi Ivy League school ,sunt suporterii lui McCain-Palin.
Ps:poti sa-mi spui si mie,daca vrei, cit timp ai trait tu pe meleagurile americane?Este foarte utat din partea ta sa califici un popor fara sa-l cunosti .Asculti/citesti prea multe posturi/ziare-reviste extremiste-liberare....
blackpanterro spune:
Se pune daca sunt casatorita cu cetatean american de 5 ani?Si daca am trait printre americani la bazele militare,unde locuim si am locuit, se pune?
Tu sti cu ce se mananca posturile pe care le-am enumerat?Ce inseamana liberal-extremist?
estela spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Si cel mai tare ma enerveaza cum republicanii il numesc pe Obama(cel care a trait din food stamps) "an elitist"(poate educatia te face elitist?) cand McCame a facut mereu parte din patura de elita. Tatal lui a fost a US Navy Admiral(exista un vapor cu numele lui, USS John S. McCain), motiv pt care McCain a intrat la Navy Academy si unde a avut rezultate mediocre distrugand 6 avioane in training.A fost Navy pilot. Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Daca McCain a intrat la Navy Academy datorita tatalui ,atunci si Obama a fost admis la Columbia si Harvard petru ca este negru.
blackpanterro spune:
HAHAHAHAHAHAHAHA, esti too funny...sa nu mai spui la nimeni asta.Si magna cume laudae tot pt ca e negru i s-a acordat?
PS.Si nevasta-sa o fi intrat la Princeton tot pt ca e negresa, al dracu ce noroc pe ei sa fie negrii, ii primesc scolile private cu bratele deschise numai pt asta. Darn, I was born with the wrong skin!
PPS.Decat sa jignesti niste oameni care au muncit din greu sa ajunga unde sunt mai bine arata-mi ca nu e adevarat ca McCain a intrat la academia navala din cauza lui taticu si arata-mi ca a excelat la scoala si ca nu a distrus avioanele alea.
estela spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Se pune daca sunt casatorita cu cetatean american de 5 ani?Si daca am trait printre americani la bazele militare,unde locuim si am locuit, se pune? Tu sti cu ce se mananca posturile pe care le-am enumerat?Ce inseamana liberal-extremist? Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Nu se pune .
blackpanterro spune:
Si inca o chestie, sotul meu a facut cursuri la Harvard si apartine grupului Harvard Dems.
As vrea sa stiu ce grupare republicana exista la Harvard(fiul tau apartine acestei grupari)?Harvard e una dintre cele mai liberale scoli din US.
estela spune:
citat din mesajul lui blackpanterro HAHAHAHAHAHAHAHA, esti too funny...sa nu mai spui la nimeni asta.Si magna cume laudae tot pt ca e negru i s-a acordat? PS.Si nevasta-sa o fi intrat la Princeton tot pt ca e negresa, al dracu ce noroc pe ei sa fie negrii, ii primesc scolile private cu bratele deschise numai pt asta. Darn, I was born with the wrong skin! PPS.Decat sa jignesti niste oameni care au muncit din greu sa ajunga unde sunt mai bine arata-mi ca nu e adevarat ca McCain a intrat la academia navala din cauza lui taticu si arata-mi ca a excelat la scoala si ca nu a distrus avioanele alea. Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Mai citeste si tu cum este cu admiterea la facultati.Nu este suficient sa ai GPA 4 .Te ajuta mult sa fi fost in Navy,sa fi negru,mexican ,columbian ,etc ...