Palin versus Obama - a star is born (1)
Raspunsuri - Pagina 19
blackpanterro spune:
Whatever lady....daca ai ceva interesant de adus la subiect spune daca nu...nu am chef de cearta.
Am mai spus, scolile la care sustii tu ca a fost fiul tau sunt liberale(or fi si extremiste?)
Nu stiu cum fiul tau si colegii lui s-au pierdut printre liberali.
Bunicul sotului a fost la Columbia Medical School si asa a fost introdus partidului democratic.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
PS. Tot nu ai raspuns intrebarilor mele.
estela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Whatever lady....daca ai ceva interesant de adus la subiect spune daca nu...nu am chef de cearta. Am mai spus, scolile la care sustii tu ca a fost fiul tau sunt liberale(or fi si extremiste?) Nu stiu cum fiul tau si colegii lui s-au pierdut printre liberali. Bunicul sotului a fost la Columbia Medical School si asa a fost introdus partidului democratic. Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Nu am inteles ce vrei sa spui,trebuie sa fi liberal ca sa urmezi una din aceste facultati,Harvard,Columbia,Stanford,etc ? Blackpanterro,copilul meu s-a dus la facultete sa invete carte nu sa faca politica .Nu s-ar fi facut "organizator"...avea 17 ani cind a fost admis si aproape 18 cind a inceput anul I .
EU nu ma cert cu tine .
La subiect...Toata familia vom vota pentru McCain-Palin.
blackpanterro spune:
Foarte bine, e dreptul tau sa votezi cu cine vrei, mai rau e ca vom culege toti ce semanati voi, cum s-a intamplat si cu Bush :( .
Din cauza unora am trait si traim vremuri de kko.
Aprilie spune:
Mai citeste si tu cum este cu admiterea la facultati.Nu este suficient sa ai GPA 4 .Te ajuta mult sa fi fost in Navy,sa fi negru,mexican ,columbian ,etc ...
Exact asa este !
E greu sa explici celor care nu traiesc in USA cum e cu admiterea la university...sistemul e mult diferit fata de cel din tara.Avind un baiat de 24 de ani,m-am confruntat cu aceste lucruri,detaliile imi sint cunoscute.
Sistemul de punctare pt admitere avantajeaza foarte mult candidatii care fac parte dintr-o minoritate (in defavoarea unora mai dotati,dar care sint "americani sadea" !).
Pt ca nu e secret,intreaga mea familie (plus fratele si varul meu primar cu familiile,cei mai apropiati mie) va vota McCain/Palin.
Aprilie spune:
"Nu am inteles ce vrei sa spui,trebuie sa fi liberal ca sa urmezi una din aceste facultati,Harvard,Columbia,Stanford,etc ? Blackpanterro,copilul meu s-a dus la facultete sa invete carte nu sa faca politica .Nu s-ar fi facut "organizator"...avea 17 ani cind a fost admis si aproape 18 cind a inceput anul I .
La subiect...Toata familia vom vota pentru McCain-Palin."
Felicitari ,estela, pt baiatul tau remarcabil !! Ii doresc o cariera frumoasa si de mare succes,asa cum merita !
Aprilie
lorelaim spune:
Just for fun
http://politicalhumor.about.com/od/election2008/a/electionjokes.htm
Un weekend fain va doresc!
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
hannen spune:
citat din mesajul lui Aprilie Pt ca nu e secret,intreaga mea familie (plus fratele si varul meu primar cu familiile,cei mai apropiati mie) va vota McCain/Palin. |
Vai ce dezvaluire,absolut mirobolant!De parca nu era de inteles in urma mesajului rasist impotriva lui Obama.
Sa-ti reimprospatez memoria?.......Obama poarta multe tare!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
blackpanterro spune:
Aprilie nu trai cu impresia ca nu stiu cum se intra la faculati in US.Stiu ca imigrantii au mai multe posibilitati decat cetatenii.Sunt unul dintre ei remember??
Dar nici tu, nici estela nu traiti cu impresia ca e de ajuns sa fi negru ca sa poti intra la o facultate, ok?
Ma bucur ca tot neamu' tau ca vota cu McCain, nici nu ma asteptam altfel.Ti-ai etalat deja parerile
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui lorelaim Just for fun http://politicalhumor.about.com/od/election2008/a/electionjokes.htm Un weekend fain va doresc! Lorelai May 3, May 2, May 1 "Daca dragoste nu e... nimic nu e..." |