Palin versus Obama - a star is born (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sam Harris(autorul cartii A letter to a christian nation) despre Sarah Palin.
http://www.newsweek.com/id/160080/page/1
Estela, sa fie asta ce consideri tu "liberal extremism"? Eu il numesc BUN SIMT.

As vrea sa intreb ce parere aveti despre faptul ca Palin and Co. considera "intrebarile grele" despre economie si relatii externe, intrebari sexiste? Mie mi se pare o aberatie, ar trebui sa fie intrebata si ar trebui sa stie sa raspunda, dar pt ca nu stie ea considera asta tratament sexist.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:
citat din mesajul lui Aprilie

Pt ca nu e secret,intreaga mea familie (plus fratele si varul meu primar cu familiile,cei mai apropiati mie) va vota McCain/Palin.

Vai ce dezvaluire,absolut mirobolant!De parca nu era de inteles in urma mesajului rasist impotriva lui Obama.

Sa-ti reimprospatez memoria?.......Obama poarta multe tare!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Nu te supara dar pentru mine nici tu nu esti mai departe de April!de ce pui paie pe foc?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Pai la atata expunere nu e greu sa mai fie si ei prinsi cu lectia neinvatata...i s-a intamplat si lui Obama, royally, cum a fost aia cu Al-Qaida in Iraq (apropo, Pantetutzo, sotul tau e militar, cum ti-a placut votul lui Obama sa taie banii pt trupele din Iraq, daca tot ii trimitem sa-i toace, barem sa ii trimitem si neechipati, sa nu se poata apara).
"I always reserve the right for the president ... to make sure that we are looking out for American interests," Obama said. "And if al Qaeda is forming a base in Iraq, then we will have to act in a way that secures the American homeland and our interests abroad."
Cum ar fi nu exista Al-Qaida si alti ca ei in Iraq, americanii produc ei suicide bombers, car bombers, roadside bombers, si alte tipuri de bombe placute terorismului musulman.
Dupa vreo zi-doua s-a razgandit: "McCain thought that he could make a clever point by saying ,'Well let me give you some news Barack, al Qaeda is in Iraq,' like I wasn't reading the papers, like I didn't know what was going on." (www.cnn.com/2008/POLITICS/02/27/mccain.obama.iraq/index.html" target="_blank">aici e tot)
Deci se mai intampla sa intarzie ziarele si pe strada lui Obama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Pe asta o stiti? www.youtube.com/watch?v=RfDpI4iepB4" target="_blank">Blacks against Obama
Politica multimii e atat de usor de regizat, vezi baile de multime ale lui Basescu
(PS. let's get back to work mi-a placut in mod deosebit...care work? "tocam un miliard de dolari in campania electorala?" )

Mergi la inceput

Llaura, situatia cu soldatii e foarte nasoala de cand au intrat in Iraq.Inca de la inceput s-au trimis trupe fara echipament necesar.
Acum e si mai grav, datorita lipsei de voluntari pt Iraq se trimit trupe de Navy pe post infanteristi dupa numai 1 saptamana de training!!Sunt o gramada de chestii care ne scarbesc in military motiv pt care iasa sotul la sfarsitul contractului.(sper ca pana atunci sa nu se reinstaureze inrolarile fortate).

Intrebarea mea era alta, de ce se considera intrebarile astea sexiste??Adica cum, sa nu intrebe nimeni nimic?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Pe asta o stiti? www.youtube.com/watch?v=RfDpI4iepB4" target="_blank">Blacks against Obama
Politica multimii e atat de usor de regizat, vezi baile de multime ale lui Basescu
(PS. let's get back to work mi-a placut in mod deosebit...care work? "tocam un miliard de dolari in campania electorala?" )

Pai pe pancardele lor am vazut ceva legat de gay marriage, pot numai sa trag concluzia ca erau niste religious crazies

Sau poate sunt din aia ce il considera pe Obama un "Oreo" (de la Oreo cookies, negru pe dinafara, alb inauntru)

Ok, ca sa nu se inteleaga gresit, nu il idolatrizez pe Obama si nu sunt urmatoarea Obama girl, doar ca ma apuca durerile cand vad cine e de partea cealalta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro
Atata timp cat religia isi spune cuvantul in guvernarea unei tari vom avea numai de pierdut.

Daca in fruntea tarii ar fi numai atei, chiar ca am avea numai de pierdut. Iar intr-o tara ca America unde pe bani scrie "in God we trust", nu e nimic neobisnuit ca persoanele din lumea politica sa-L pomeneasca pe Dumnezeu in discursurile lor. Dar noi romanii judecam lucrurile prin prisma unei mari inhibitii in a vorbi despre credinta noastra in Dumnezeu, mostenita din vremurile comuniste.

In rest, e democratie nene, fiecare voteaza cu cine vrea muschiul lui. Mie imi place McCain, cred ca este super capabil pentru functia de presedinte. Imi pare un om extrem de inteligent.
Obama mi s-a parut ca face niste promisiuni pe care nu le va putea pune in practica. Si pur si simplu nu-l vad ca Mr. President, chiar daca are scolile pe care le are.

Palin este o femeie capabila, nu ajungea guvernator daca era o tuta (cum zicea cineva). Nu stiu cat de pregatita este pentru functia de VP sau chiar President, dar pana la urma, e cineva aici care isi imagineaza ca presedintele conduce asa singur, de capul lui? Eu cred ca toata lumea e suficient de matura sa realizeze ca de fapt are in spate o armata de consilieri. Iar alegerea ei ca running mate nu face decat sa demonstreze inca o data cat de inteligent si de bun strateg este McCain - insusi Obama a recunoscut asta.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

www.youtube.com/watch?v=TG4fe9GlWS8" target="_blank">Dear Mr. Obama

Pentru foarte multi care nu traiesc in US e foarte greu sa inteleaga spiritul american.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Si o parere informata din tabara cealalta:
http://www.youtube.com/watch?v=v1op8vwF5UA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui analuz

Si o parere informata din tabara cealalta:
http://www.youtube.com/watch?v=v1op8vwF5UA

YOU GO JOE!!!