Palin versus Obama - a star is born (1)
Raspunsuri - Pagina 17
Ramona J spune:
Eu nu vorbesc de college aici, ci de clasa a cincea.
Am zis ca nu mai scriu la politica, e greu de rezistat.
Uite cum e caracterizat Obama intr-un articol din The New Yorker:
"Obama campaigns on reforming a broken political process, yet he has always played politics by the rules as they exist, not as he would like them to exist."
Exact, asta-i Obama.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
blackpanterro spune:
Eu vad situatia asa: mizeria ce o lasa Bush in urma e atat de mare ca nu cred ca exista cineva care sa o poata curata.Obama macar ar incerca pe cand McCain s-ar murdari si mai tare.Palin habar nu ar avea ce sa faca asa ca ar face ce face McCain & Co.
Eu stresez chestia cu educatia pt ca pt mine e foarte important sa fim condusi de oameni inteligenti, de oameni muncitori.
Mai e nevoie sa expunem care e trecutul lui Bush & Co? Voi din astia vreti la carma tarii?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Daca ai intelege ca McCain nu e Bush...
blackpanterro spune:
McCain nu e Bush dar gandeste ca Bush....de cate ori ma contrazic cu cineva despre situatia actuala imi aduc aminte de sotul meu cu sora lui...atat s-au mai certat cand Bush candida, nici nu au vorbit o vreme(sora era 100% Bush supporter).Apoi cand fetita ei s-a nascut cu cancer si Bush s-a opus cercetarii stem cell a inceput sa il urasca.Acum sora e suportera a Bush impeachment.
Atata timp cat religia isi spune cuvantul in guvernarea unei tari vom avea numai de pierdut.Iar pe McCain si pe Palin ii intereseaza numai de evangelical christians voters.O sa faca tot posibilul sa ii convinga cu promisiuni ce le suna lor bine pt ca stiu ca votul lor cantareste greu.
dodo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Eu tot uimita raman ca lumea nu e impresionata deloc de ce a realizat Obama din nimic, in schimb McCain care a fost un loser la scoala(unde a intrat numai datorita taticului) si Palin care a schimbat colegiile de 6 ori in 6 ani(probabil nu se potriveau cu culoarea rujului) si care a avut rezultate la fel de mediocre(pot numai sa banui pt ca se impotriveste sa le faca publice) sunt pusi la mare rang...Mind boggling!! |
Nu fii uimita..cind unora li se flutura pe sub nas "steagul rosu" al culorii pielii, nu mai vad nimic in fata okilor...(ca sa nu mai zic si de origini "nesanatoase")...Eu daca as fi in locul vostru, i-as da totusi lui Obama o sansa...Nu cred ca poa' sa-l depaseasca pe busi la tehnica de dat cu stingu-n dreptul..Si Milica a incercat, nu s-a putut/vrut, asta a fost, dar macar a avut sansa sa schimbe ceva...
blackpanterro spune:
Interviu cu Bill Maher - noi suntem fani :)
http://video.google.com/videoplay?docid=-6877094438146747890&ei=NgvVSLSoCo7A2wLejpXIAg&q=bill+maher+september&vt=lf&hl=en
Ramona J spune:
Dodo, sa-ti fie rusine daca te referi la mine! Ma calca pe nervi acuzatiile astea nefondate. Cum nu-ti place Obama esti etichetat ca rasist.
Pur si simplu eu am mai multa incredere in McCain, cu toate ca sint departe de a fi 100% de acord cu el.
Blackpanterro, mie Bush astia nu mi-au placut neam de neamul lor.
blackpanterro spune:
Ramona, crezi ca daca McCain moare si Palin ramane preshe va face treaba buna? E Palin alegerea pe care ai face-o daca ar candida ea la functia de presedinte a tarii tale?
dodo spune:
citat din mesajul lui Ramona J Dodo, sa-ti fie rusine daca te referi la mine! Ma calca pe nervi acuzatiile astea nefondate. Cum nu-ti place Obama esti etichetat ca rasist. Pur si simplu eu am mai multa incredere in McCain, cu toate ca sint departe de a fi 100% de acord cu el. Blackpanterro, mie Bush astia nu mi-au placut neam de neamul lor. The best thing you can do for your children is to love your wife. |
Ramona, nu stiu de ce sari asa, nu am comentat decit ce a zis Pantera, nici nu am timp sa fiu la zi cu ce zice fiecare, am altele pe capul meu, azi am predat un assignment...asa ca am rasfoit si eu ca omul ultimele 2 pag si-i dau dreptate fetei, de ce lumea se incapatineaza in general sa judece dupa anexe si nu dupa realizarile persoanei respective...nu vaz ce e rusinos aici...si nu stiam ca nu am voie sa postez aici, nelocuind in State, de ce nu mutati discutia la topicul vostru si lasati Generalele pt. toata lumea...
Ramona J spune:
citat din mesajul lui dodo Ramona, nu stiu de ce sari asa, nu am comentat decit ce a zis Pantera, nici nu am timp sa fiu la zi cu ce zice fiecare, am altele pe capul meu, azi am predat un assignment...asa ca am rasfoit si eu ca omul ultimele 2 pag si-i dau dreptate fetei, de ce lumea se incapatineaza in general sa judece dupa anexe si nu dupa realizarile persoanei respective...nu vaz ce e rusinos aici...si nu stiam ca nu am voie sa postez aici, nelocuind in State, de ce nu mutati discutia la topicul vostru si lasati Generalele pt. toata lumea... |
Pantera n-a spus nimic despre rasa. In fond nu-mi pasa ce crezi.
Uite ca tocmai datorita realizarilor lui il prefer pe McCain.
Sigur ca poti sa postezi, doar ca e nedrept sa-i etichetezi drept rasisti pe cei carora nu le place Obama. Stiu ca sint destui si din aia, dar nu poti sa pui pe toata lumea in aceeasi oala.
Ce e asa greu sa acceptam ca nu toti gindim la fel? In fond asta-i tot hazul, altfel n-ar mai exista nici DC-ul.