Palin versus Obama - a star is born (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Si cel mai tare ma enerveaza cum republicanii il numesc pe Obama(cel care a trait din food stamps) "an elitist"(poate educatia te face elitist?) cand McCame a facut mereu parte din patura de elita.

Tatal lui a fost a US Navy Admiral(exista un vapor cu numele lui, USS John S. McCain), motiv pt care McCain a intrat la Navy Academy si unde a avut rezultate mediocre distrugand 6 avioane in training.A fost Navy pilot.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorelaim

Blackpanterro - sper ca totusi chiar si omul de rand american sa reuseasca sa vada mai departe decat aceasta simpla "identificare"... caci aici e vorba de cine va conduce una dintre cele mai puternice tzari din lume...

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Se pare ca nu pot vedea peste :( .Campania McCain spune "how can you not choose her, she was a beauty queen for god's sake"

Existau atatea femei care puteau fi VP pe partea republicana ca si Kay Bailey Hutchinson http://en.wikipedia.org/wiki/Kay_Bailey_Hutchison dar ea nu e fost beauty queen deci nu corespundea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Epitetul cu elitismul i se trage lui Obama de la declaratiile alea despre fraierii din Pennsylvania, de prin oraselele miniere in care minele s-au inchis de mult si joburile sunt putine si salariile mititele, cum ca "cling to guns and religion"; a atacat small town rednecks, care clar nu sunt alegatorii lui. E elitist in sensul "snob", si de black fathers s-a luat la Father;s Day, sa mai stea pe acasa sa isi creasca copii, un discurs cam de subtilitatea pumnului asa.

Cu fundamentele economiei ce sa zic, mai uitati-va mama si pe la posturi si prin ziare independente, McCain a zis ca economia americana se bazeaza pe muncitorul american cel mai bun si harnic din lume si ca ala e fundamentul strong al economiei, the usual blabla, nimic special; numai ca cohortele lui Obama platite din campania hollywoodiana de un miliard de dolari normal ca trebuie sa isi faca si ele treaba si sa schimbe albul in negru si negrul in alb (no pun intended ).

www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a4MXFIbecbi4&refer=home" target="_blank">Somajul in Germania 8.4%: cel mai scazut in 15 ani, la americani 6% e criza economica, americanii inca joaca singuri in liga la multe chestii.
(Nu ma intelegeti gresit, si mie imi tremura chilotii, si eu platesc ipoteca, dar mi se pare ca presa n-are acuma nici o explicatie valida pt tsunami asta economic, e un fel de fenomen abscons, devalizarea Wall Street-ului a la Bancorex).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Epitetul cu elitismul i se trage lui Obama de la declaratiile alea despre fraierii din Pennsylvania, de prin oraselele miniere in care minele s-au inchis de mult si joburile sunt putine si salariile mititele, cum ca "cling to guns and religion"; a atacat small town rednecks, care clar nu sunt alegatorii lui. E elitist in sensul "snob", si de black fathers s-a luat la Father;s Day, sa mai stea pe acasa sa isi creasca copii, un discurs cam de subtilitatea pumnului asa.

Cu fundamentele economiei ce sa zic, mai uitati-va mama si pe la posturi si prin ziare independente, McCain a zis ca economia americana se bazeaza pe muncitorul american cel mai bun si harnic din lume si ca ala e fundamentul strong al economiei, the usual blabla, nimic special; numai ca cohortele lui Obama platite din campania hollywoodiana de un miliard de dolari normal ca trebuie sa isi faca si ele treaba si sa schimbe albul in negru si negrul in alb (no pun intended ).

www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a4MXFIbecbi4&refer=home" target="_blank">Somajul in Germania 8.4%: cel mai scazut in 15 ani, la americani 6% e criza economica, americanii inca joaca singuri in liga la multe chestii.
(Nu ma intelegeti gresit, si mie imi tremura chilotii, si eu platesc ipoteca, dar mi se pare ca presa n-are acuma nici o explicatie valida pt tsunami asta economic, e un fel de fenomen abscons, devalizarea Wall Street-ului a la Bancorex).

Nu nu nu, nu confunda ce a spus McCain initial cu corectarea facuta de Palin mai tarziu. Noi ascultam posturi independente.Democracy Now e un post excelent,NPR, CNN e bun si Algezeera e unbiased. Apoi suntem mari fani ai Colbert Show si The Daily Show cu John Stewart care intr-un mod extrem de haios ii expun atat pe republicani cat si pe democrati.

Mergi la inceput

Aljazeera n-avem , CNN ala american, aseara au avut interviu cu senior economic adv al lui Obama, penibil rau de tot, pana la urma i-au taiat-o ca una intrebau ei si el raspundea "vom face totul" ...sau la voi la CNN astea nu se dau?
N-am vazut-o pe Palin cu fundamentele, am vazut explicatia la CNN, la "No bias no bull".
(De Palin nu imi place nici mie, mi se pare un fel de Mihaela Radulescu mai stilata, dar mai scunda si mai grasa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Si cel mai tare ma enerveaza cum republicanii il numesc pe Obama(cel care a trait din food stamps) "an elitist"(poate educatia te face elitist?) cand McCame a facut mereu parte din patura de elita.

Tatal lui a fost a US Navy Admiral(exista un vapor cu numele lui, USS John S. McCain), motiv pt care McCain a intrat la Navy Academy si unde a avut rezultate mediocre distrugand 6 avioane in training.A fost Navy pilot.

Panterutza, te-am tot lasat sa te desfasori pe aici. De cind a deschis ochii (ma rog, de cind a inceput sa mearga la scoala) Obama a fost tot la scoli private. N-am zis-o eu, m-am uitat la biografia facuta de CNN, prietenii lui.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

. Avem CNN Europe, e mai bun decat cel american(parerea mea).Posturile americane nu prea le urmarim, pt ca mai toate apartin lui Rupert Murdoch(republican )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Stai ca am gasit cit costa "tuition" la scoala lui Obama: $16,675. El a mers acolo din clasa a cincea pina cind a terminat liceul. Ce fel de food stamps se dau in Hawaii?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

A avut bursa, clar.
(Am fost si eu la scoala de 30k/an tuition, doar nu i-am platit din buzunar).

Alta sursa partinitoare: BBC News

Mergi la inceput

Un articol din Times scris Joe Klein in 2006:

"For example, I was going to a fancy prep school, and my mother was on food stamps while she was getting her Ph.D." Obama a spus asta.
Scolile lui Obama au fost platite de bursele pe care le-a avut.Faptul ca Columbia Univ si Harvard iti dau o bursa buna nu inseamna ca esti bogat.

Eu tot uimita raman ca lumea nu e impresionata deloc de ce a realizat Obama din nimic, in schimb McCain care a fost un loser la scoala(unde a intrat numai datorita taticului) si Palin care a schimbat colegiile de 6 ori in 6 ani(probabil nu se potriveau cu culoarea rujului) si care a avut rezultate la fel de mediocre(pot numai sa banui pt ca se impotriveste sa le faca publice) sunt pusi la mare rang...Mind boggling!!

Mergi la inceput