Sezatoarea canadiana (103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mihaela, mersi de intrebare, eu am senzatia ca mi-e bine , astept controlul la chirurg sa vad daca si el are aceeasi parere, dar timpul trece tare greu; nu ma prinde deloc statul acasa;

Cami mersi de pont, am sa-i inlocuiesc pacatosii de nasturi ca daca nu am de dat vreo 5-6 perechi de pantaloni buni si n-am cui....

Nelia, eu cred ca nu e tirziu la secundara sa intre copii la Scolile Internationale (care din punctul meu de vedere sunt de departe cele mai bune optiuni); oricum cred ca nivelul e destul de ridicat, copii sefei mele erau amindoi acolo si baiatul a pierdut anul, a trebuit sa-l transfere la alta scoala pentru ca n-a facut fatza;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamaana

la multi ani fericiti mi-ro!
la multi ani tuturor Anelor!! azi dau si eu de baut
mqqm tu ai baiatul la scoala in ro?
si eu am fetitele tot in aceeasi perioada nascute (dec 2006); ce multi copii de varsta apropiata sunt pe aici

fi-miu a venit ieri de la scoala suparat ca i-am scos din ghiozdan echipamentul de sport, ca el a avut nevoie de el; m-am uitat pe orar ieri dimineata si am vazut ca in day 1 nu are gym si l-am scos; de unde sa stiu eu la luni a fost day 5, sa de fapt scoala a inceput intr-o marti, si se numara altfel; si vineri are PA day, deci se mai decaleaza cu o zi...

M-ai intrebat mai demult daca-s din Buzau. Da. Nu-i asa ca ne cunoastem? Ca am o banuiala... Cunosc o Ana in Toronto cu baietel mare si doua gemene. Scrie-mi pe privat daca esti cine cred eu

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

simi, vreau si eu amanunte despre St Louis ca duc munca de lamurire cu fiimea sa se duca acolo dar ea tot o da cu St Anne, Notre-Dame si mai nou Villa Maria pt ca au curs de facut bijuterii, ca sa vedeti ce criterii sanatoase de alegere are copilu'...

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

Mihaela, noi am fost tare multumiti de Saint Louis. Zicea cineva pe-aici, nu mai stiu cine, ca nu-i decit o scoala internationala secundara pe insula. Sint doua, iar College Saint Louis e una dintre ele. Adica cu program international in intregime . Nu am decit cuvinte bune despre Saint Louis. Profesori buni, cu vechime in scoala, care pun suflet in ceea ce fac. Isi iubesc munca, o fac din pasiune pentru copii. Fiul meu cind imi povesteste acum de anumiti profesori, ii dau lacrimile...
Copiii fiind alesi pe merit, sint seriosi, muncesc mult, au multe proiecte, teme din belsug, copilul meu nu s-a culcat de multe ori inainte de 10-11, statea sa invete. Imi spune ca acum, la colegiu, e mult, mult mai simplu ca la Saint-Louis. Ma rog, asta zice el.
Localurile, in schimb, vai de lume! Stii ca au doua localuri, clasele sec 1-2 in Lachine si sec 3-4-5 in Lasalle. Nu prea au fonduri, traiesc din subventii, am mai scris despre asta, cred. Guvernul nu vede cu ochi buni chestia asta ca o scoala publica sa-si aleaga elevii. Tot ce sper acum e ca si fetita mea sa mearga acolo. Ea e inca mica, e clasa a doua, dar speram ca si pe viitor scoala sa-si mentina standardele. Daca nu intra la Saint-Louis, abia atunci ne gindim la St-Anne de Lachine(e primul pe lista mea dupa Saint-Louis, of corz)
Fiului meu, inainte de a intra, cind s-a dus la examenul de admitere nu i-au placut wc- urile, asta ca sa vezi ca ,intr-adevar, cum spui, au niste criterii usor diferite de ale noastre

Si de la mine LA MULTI ANI tuturor Anelor!!!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Camelia , subiectul e la generale ceva cu Canada -ElDorado, si culmea, i-au dat avertisment lui korina , deci mi-au citit raportarea la moderator dar nu au inchis subiectul. Ai dreptate Ktrinel, cred ca ne-a cam facut-o...

Nelia si Mihaela, de abia martea viitoare pe 16 am rv la orthoped si aflu incotro o iau.

Ktrinel, imi faceam doar ceva calcule ptr vacanta de la anul, aia era cazarea pe noapte. Dupa ce mi-a raspuns Ana si mihaela am realizat ca tre' sa bag ceva studiu monetar inainte de a sui in avion in Ro.

La multi ani Anelor si tie mi-ro la fel.

Cristina, hai povesteste-ne de Ro si Franta ca ai asa un talent meserias la scris.

Deci cind vine Alina in Canada? Poate mai bagam un Marathon de bun venit?

Noi vizionam acum Beverly Hills 90210 -originalul. Se prapadesc de ras copii mei la vederea tunsorilor si hainelor...le-am zis eu ca le vine si lor rindul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

ange, vinerea seara la 9 sau sambata dimineata cred ca tot 9 pe canal vie: Cezar, l'homme qui parle aux chiens...super emisiunea o sa prinzi cate trucuri

http://www.magazineanimal.com/ aici iar gasesti sfaturi utile

Nelia, eu itzi pot face rost de o pisica, dar ca eu stau la quebec, cum tzi-o teleportez la Montreal?

fetelor, si la celelalte scoli cu clase internationale copii au dat examen? si steph o sa mearga acolo, va incepe de la maternelle, trebuie sa ma apuc sa ma interesez ce si cum exact, ca tre sa fac cat mai repede inscrierea ca altfel se ocupa repede locuriile

ce a primit Agata ca teste? eu inca n8u am intrat in stresul scolii, dar vad ca voi faceti teste, si exercitii....pai fie-mea nu stie inca tot alfabetul....dar stiue sa numere in 3 limbi se pune? si sa cante, si sa calareasca, sa inoate...
noi ce facem este ca citim in fiecare seara, cel putin o carticica, noi avem o mega imensa biblioteca, la care ajutam carti cand avem ocazia, bugetul.....Tudora deja stie alfabetul? ar trebui sa-mi i-au si eu timpul sa repet acasa cu ea

vrea cineva sa-mi trimita niste scrisori de intentie? sa zicem ca m-am saturat de modelul meu si as vrea sa-i dau o noua fata, si cum aplic numai la universitate l-o fii invatat tantica de la resurse h pe derost.....hi hji

ma lasa memoria de la oboseala, asa ca ma bag la dodo....azi am fost cu cainele le veterinar....aviz amatorilor...am lasat 337$...pe medicamente pt o luna....noroc ca am asigurare, asa ca nu ma stresez prea tare, dar daca nu o faceam nu cred ca puteam sa-mi tratez cainele la ce preturi au......

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Lorelaim, intr-adevar, multe asemenari sunt intre mine si Donia…insa eu mi-as dori sa pot fi asa calma si asezata ca ea…eu una sunt prea inflamabila, ca sa zic asa.
Eu te-as invita in judetul Ontario, sa stai o saptamana la mine, poate ceva si pe la Donia, ca la ea sunt mai multe de vazut, si asa nu ne mai incurci…ce zici ?
Si mersi de sugestia cu jurnalul, asa Ioana face si compuneri si-si sedimenteaza si amintirile!

Maru, saru-mana zic daca ai ceva carti, cand reusesti sa despachetezi si sa le depistezi din cutii, poate tragem o raita sa le luam.

Magdone, mersi, mi-e mai bine acum, a fost o operatie pt endometrita, noroc ca am facut deja copiii…sper de acum sa nu mai am probleme .Simpatic baiatul tau cu sisterul.

Pitilache, eu sunt gata de aliante, ca mai bine imi aleg eu nora de pe acum, o educ …glume….

Ktrinel,ce bine vorbeste Julia ta, am observat mereu ca e mai avansata ca baietelul meu…el e la faza la care zice la tot” a lu’ mama, a lu’ tata, a lu’ Mimi” numai de Ioana nu zice nimic.

Nelia, pai testele care le faci cu Agata le inventezi tu sau le iei din o carte? Si daca din carte, cum se numeste? Maine ma duc pana la Scholar’s Choice sa vad de teste, poate gasesc ceva.
Esti simpatica sa zici ca nu mai faci clasa a 3a…sa crezi tu asta!

Intrebare pt fetele din Ontario( si nu numai) : la noi sunt scoli internationale, sau numai in partea franceza ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Wow fetelor ce viteza aveti! pana sa ajung eu sa citesc tot ce vreau sa scriu nu mai e de actualitate.
Pucku cand ziceai ca veniti la Montreal?
Tudor a inceput grupa mare cu mare circ, iar nu vrea sa mearga. Bietul de el are si mare ghinion la educatoare, are una acuma zici ca e buldog, si nu vrea sa vorbeaca deloc in engleza cu ei. Tudor intelege franceza, dar nu prea vorbeste asta nu vrea sa-l lase deloc sa se exprime in engleza si el e continuu frustrat. Ma gandesc serios sa ne mutam in Ontario, scoala e unul dintre motive. Cum fac sa-mi gasesc job? M-am uitat pe site-urile de joburi, dar nu prea am gasit. Fetele din Toronto and area cum cautati joburi, direct sau prin agentii de plasare?

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Codritu in principiu miercurea viitoare daca nu intervine nic, sa stam pana vineri seara
sambata avem muzica asa ca e musai sa fim la quebec

nu am hotarat clar....avem in program biodom si gradina botanica si ceva galerii si muzee....ce altceva ne mai ofera montrealul?

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Proba de foc trecuta! Bebe Lisandru a stat cumintel, fara mami, trei ore si un pic. Dar tati a avut ajutor de nadejde: Agata! Ea l-a impacat, ea l-a purtat in brate, ea l-a hranit, s-a jucat cu el si nu l-a lasat sa plinga deloc. Si si-a facut si lectiile frumos si bine! Adica si le-a terminat, ca le incepusem impreuna si ramasese sa le termine singura. Dar vrea pisica! Una mica-micuta, uite atit! Si imi arata o palmuta de-a ei... Ce ma fac?

Am citit rapid, dar nu mai tin minte nimic de oboseala. Asa ca, ma duc frumusel la nani si raspund miine la cafea. Noapte buna!

Edit: N-am plecat, ca s-a trezit bebe pentru titza de noapte si am zis ca il alaptez aici, ca sa mai scriu citeva rinduri.

Laura, eu nu am prins faza cu jurnalul... O pui sa scrie in jurnal ce a facut in ziua respectiva? Sa inventez eu teste? Pai, eu nu stiu nici raspunsurile la toate intrebarile din carti, la franceza adica. Ca la mate sint as in clasa a II-a, la anul i-o predau cu proces verbal lui ta-su... Am scris o lista lui Lorelaim, acolo sint si cartile de teste. Da, m-am uitat si nu sint, scuze. Am uitat sa le scriu si pe acestea. Uite cartile, sint in franceza, dar cauta asemanatoare si in engleza. Sint foarte bune si pentru notiunile pe care nu le stie in test, facem exercitii pina le invata. Facem cam un test din asta mare pe saptamina, adica doua, unul la franceza si altul la engleza, in general duminica.

Plus de 30 tests - 1re anné - Français - Colette Laberge - Caractere
Plus de 30 tests - 1re anné - Mathematique - Colette Laberge - Caractere

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ia ghiciti, ce m-a intrebat invatatoarea lui Victor asta seara la sedinta.
Cik de ce se inghesuie romanii sa isi dea copiii la scolile internationale ?

Cik exista comunitate mare de romani in zonele cu scolile astea.
I-am zis ca nu, dar au o reputatie buna.

Oricum, si ea mi-a confirmat ca sunt multi copii de romani in scoala.

Nelia, bravo Agatei ca a avut grija de bebe.

Noapte buna.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput