Sezatoarea canadiana (103)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Lorelai, multumesc de intrebare, omul meu e mai bine, dar ia si sirop de ceapa si codeina, ca nu se mai putea, tusea cate o ora inainte sa adoarma . Acuma deja vad ca e mai bine dupa 2 zile.

La multi ani pentru toate Anele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La multi ani de sf Ana tuturor! si multa sanatate!
si cu intarziere de Sf Maria, adica si mie
Laura, recuperare rapida, da ce operatie ai facut, ca nu am fost pe faza?
La multi ani fericiti, Mi-ro!
Mqqm, hai povesteste-ne de Ro si de Franta, pliiz

Lorelaim, bafta cu sue, eu nu stiu cand mai ai timp sa faci atatea

am citit si eu despre scoli ce ati zis dar eu sunt pe langa

, sincera sa fiu eu nu-mi pun problema scolii pana pe la gimnaziu asa, o fi bine, o fi rau nu stiu, deocamdata ii place la french nevoie mare, cred si mai mult ca merge cu autobuzul ca si la Khristin.

sa va zmai zic o perla recenta de a lui razvan:

Costaaa (un prieten de al lui), vino sa vezi sisterul meu!

pupici

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

'Neata!

Ana si Simi multumesc mult de lista si info despre colegii.

Ktrinel, astept semnalul de lla voi cand va mai intalniti, eu am pauza intre 13:00 si 14:00 si-s in Montreal Trust.

Salina, cand veniti exact in Montreal? Poate te pot ajuta la aeroport daca-i in w/e. Mai aveti un pic, nu-i asa? Succes la pregatiri si daca mai ai nevoie de info sau altceva, nu te sfii.

Laurajr recuperare rapida! Si apropos de incuscrit, etc, asteptam propuneri concrete!!!

Maru sa-ti fi de bine cu nasitul! Lorelaim si eu am fost botezata la 11 luni! Succes la studiat cu Gabisor.

Va pup!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

ei, ce dragute sunteti! nu stiam ca e Sf.Ana, dar tot am un vin bun in frigider, acusi il desfac, mersi fetelor

Ktrinel, sa-ti traiasca printesa si sa creasca mare si frumoasa! La Multi Ani!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani mi-ro!
La multi ani Ana si Julia de Ktrinel!

La multi ani pentru cine si-a serbat ieri ziua numelui si cine si-o serbeaza azi!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

la multi ani fericiti mi-ro!
la multi ani tuturor Anelor!! azi dau si eu de baut
mqqm tu ai baiatul la scoala in ro?
si eu am fetitele tot in aceeasi perioada nascute (dec 2006); ce multi copii de varsta apropiata sunt pe aici

fi-miu a venit ieri de la scoala suparat ca i-am scos din ghiozdan echipamentul de sport, ca el a avut nevoie de el; m-am uitat pe orar ieri dimineata si am vazut ca in day 1 nu are gym si l-am scos; de unde sa stiu eu la luni a fost day 5, sa de fapt scoala a inceput intr-o marti, si se numara altfel; si vineri are PA day, deci se mai decaleaza cu o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Anelor!

mi_ro, La multi ani si multa sanatate!
Si iti doresc sa se rezolve lucrurile si profesional cat mai bine!

Citat:
citat din mesajul lui laurajr
Donia, sa nu uitam de Julia lui Ktrinel care e cu o zi mai mare ca David si de Issa lui Pitilache ! Tre’ sa ne-mpartim nurorile din timp, ca maine–poimaine vine vremea maritisului !

Eu am impartit-o pe Julia de mult, de aia nici n-am mai pus-o la socoteala, sa nu va faceti sperante false...
Da' uite, ca mai sunt fetite, ca si gemenele lui mamaana tot atunci sunt. Si mai e si Nicole a lui almo, ea intra rar pe aici. Mai, dar ce perioada fertila a fost pentru pentru romano-candieni Daca nu dau gres, imi ies la socoteala 8 copilasi nascuti in nov-dec 2006!

Eu cu politica inca nu prea am habar, ca abia ce m-am facut cetateana. Dar imi place Harper... asa, by default ... si de-o fi sa-l votez pe el, apoi votez si cu liberalii, ca nu prea cred in utopia ca un guvern minoritar poate sa faca vreo mare scofala... de fapt asta e si motivul pentru care s-a ajuns la alegeri anticipate, nu?
Oricum, pana la alegeri sper sa mai studiez cate ceva, inclusiv pe voi deci fetele care au o parere, dati cu ea in noi!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

lorelaim, buna ideea cu jurnalul. Chiar aseara i-am spus si eu Roxanei sa scrie o intamplare de ieri, pana la urma ea a scris vreo 5 si a zis ca mai vrea sa scrie si in seara asta.

Laura, daca pe Ioana n-o atrage sa scrie compuneri asa... in gol, iti mai dau si eu cateva idei pe care le-am scris aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125983&whichpage=3

mamaana, noi nici n-am primit orar, asa ca nu stiu care-i ziua 1 sau ziua 5... bine, Roxana inca nu are echipament de sport, dar tot as vrea sa stiu cand are gym, sa o imbrac potrivit, nu cu fusta si briz-brizuri... o sa vorbesc cu profesoara despre asta.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

multumim de urari!
Donia, chiar asa de multi am adunat in nov 2006 ? ...stii cum ii spune Julia lui Cristinel : TINEL!
iar Ancai ( de CGE): ATUTZA!

la culcare cantam in fiecare seara La multi ani( Bonne fete ) tuturor cunoscutilor, si ii luam pe rand....

la 5 si 20 in fiecare dimineata se trezeste si cere pe rand : le lait (laptele), ii zic ca nu avem ca acum dormim, apoi zice apa, n-avem nici de-aia, apoi zice pane (adica de la paine cu a din i...), apoi cere pepene (pronuntat pe-pé-ne, cu accent pe al doilea e) ..daca vede ca nu si nu, se intoarce pe partea cealalta si se culca la loc ...dar meniul e la fel in fiecare noapte

fetele care urmariti politica, nu va fie teama de represalii ..si dati-va cu parerea si comentariile si pe aici.vreau sa fiu si eu in tema !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Voi nu aveti dulapturi d'alea de fier la scoala la copii? pentru ca eu i-am facut un saculet din prima zi cu tricou, prosop si chiloti de sport si il tine acolo in dulap;
eu am probleme mari cu pantalonii, a'meu nu vrea sa invete sa deschida si inchida nasturele la pantaloni si la opt ani nu se mai prea gasesc pantaloni in elastic (adica eu i-am cumparat toti cu nasture sau capse, cine sa se gindeasca...pina acum ii tragea asa jos/sus dar acum s-a ingrasat si nu mai tine) ; in fiecare dimineata e cu circ si dezbateri- acum trebuie sa-mi fac curaj sa trec la volan si la umblat prin magazine, poate gasesc specimene d'astea de pantaloni; uof!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput