Sezatoarea canadiana (103)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

mi ro LA MULTI ANI!!!!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

mi ro la multi ani, si multe calinuri la piticel, vorba ciuva nmu stiu cum ai reusit ca nu as fii rezistat

Nelia de unde iei cartile? ma intereseaza mult si cea pregatitoare pt internationala, si eu o sa o inscriu pe Steph acolo

Lorelaim, m-a distrat articolul tau cu profa care a trait cu o lira....cred ca mi-ar prinde si mie bine la buget, as avea bani si de down payment....usor de zis greu de facut.....o lira......nici o paine nu i-au de un dolar....

salina....ei nu trebuie sa te speri, si aici o sa fie exact ca in romania, poate chiar un pic mai bine, nu se uita lumea dupa mine in parc, multi isi lasa copilul sa se joace, eu ma refer la atitudinea unor vecini, propietari de imobile, unii detinatori de caini ca li se imbolnaveste cainele, si chiar cupilu care face alergie care itzi striga din avans....am alergie la caini, ca sa-l ocolesti......care pe mine ma intriga, pt ca in ontario, numai 500 km mai incolo si e o alta lume deja.....in fine.....te-ai interesat la compania de avioane si pt catel?il luati pana la urma? i-ai facut vaccinurile obligatorii?

eu am fost avertizata sa nu mai i-au cainele cu mine cand ma duc sa i-au copilu de la gradi, ca daca face pisu la copacul din fata gradinitei? daca se mai intampla sa-l i-au cu mine , il leg de copacul de la blocul de langa, dar mi se pare nasol, ca doar prin fata trec la caini in fiecare zii....fiecare cu a lui...

in new brunswick am intrat cu el si in muzeu si la trenuri, nu a zis nimeni nik, l-au luat ca pe un membru al familiei, iar la gradina botanica ne-au oferit un loc unde sa-l legam sa putem vizita in voie....anul trecut la dune erau chiar custi aafara unde puteai lasa cainele car faceai traseul, fiind o zona de rezervatie

un alt lucru parc canada de accepta cu caine, pe cand parc quebec, cei care detin in mare parcurile din quebec nu te accepta cu caini in parcurile lor, nici macar de plimbare

si la noi a inceput sesiunea noua, si e nebunie de cursuri anul asta, care se lasa cu over time la greu si sambete lucrate.......

noi venim saptamana viitoare la montreal, cine ne tzine companie la Biodom? probabil miercuri sau joi, in functie de vreme, wk fiind ocupate cu muzica acum- sambata, inotul, si apoi o sa incepem iar calutul

nu mai stiu ce voiam sa scriu si cui sa-i raspund, s-au amestecat in cap.....

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Laura multa sanatate dupa operatie si refacere rapida

Ana tu cum te mai simti?

Ma duc la dodo

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Nelia, zi-mi te rog ce site folosesti pt testarile Agatei ?
E doar in franceza ? Eu azi i-am dat Ioanei sa faca o compunere si era tare nedumerita ca nu-si amintea ce am facut ieri…oare nici la 7 ani nu detin limitele trecut-prezent ?
De unde iei tu carti de la Ed Caramel ? Sunt doar in franceza ?

Lorelaim, multumim de sfaturi, sper ca anul asta sa se mai aseze si Ionik mea.Eu de la colega de camera din anul 5 m-am obisnuit cu facutul listelor; era fantastic fata asta, nicaieri nu pleca fara liste…acum eu ii zapacesc pe ai mei cu organizarea, si chiar sunt f ordonata dupa ce ani de zile am fost o dezordonata de frunte.
Acum mi s-a pus pata ( cam prea tarziu, ce-I drept ) sa o inscriu pe Ioana la gimnastica…m-am pus pe waiting list si asteptam…
Haioase chestiile cu politica ne mai postezi si tu, insa eu tot nu inteleg de ce avem alegeri? Au rupt alianta? Parca nu, ca doar avem doar conservatorii la putere, nu ?
Lorelaim, David al meu e Gabriel si l-am crestinat la acelasi preot si petrecut in acelasi restaurant ca pe finul lui Maru, acum 18luni…as vrea eu sa ma fie bebe mic.

Try, si eu am un mare of ca n-am nasit pe nimeni, ma simt ca si cum n-am prezenta garantii morale, zau asa! Unii dintre prietenii nostrii au nasit imediat dupa nunta lor, si uite ca noi avem pe 11 sept 9 ani de casatorie si nici o pereche de fini…mai asteptam…acum daca m-ar ruga cineva din Ro n-ar mai fi la fel, ca ei acolo, noi aici, am fi nasi doar cu numele si poate renumele de Canada…

Donia, sa nu uitam de Julia lui Ktrinel care e cu o zi mai mare ca David si de Issa lui Pitilache ! Tre’ sa ne-mpartim nurorile din timp, ca maine–poimaine vine vremea maritisului !

Mi-ro, La multi ani! Si de curiozitate, poate te ajutam, in ce bransa esti tu ?

Ana, cool de tot idea ta cu schimbarea numelui Sezatorii, votez cu ambele maini! Sper numa sa nu ne urmareasca armata de contestatari aici si sa ne brueze.

Pucku, mersi de urari, incerc sa o iau incet si sa ma repar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi fericiti, mi-ro!

ktrinel, scrisai acolo ca vazui ca omu' refuza pomana si-i nacajit rau... Da-mi coordonatele mesterului, mai astept si de la Cata o recomandare, doua. Trebuie sa-mi renivez baile, mai trebuie sa raschetez si lacuiesc scarile, "phase 1", after release. Phase 2 si etc mai zic mai incolo, cand vine vremea si $ (divide et impera, nu?). Mersi!

Dana, m-am gandit la tine azi. Motivul de data asta e ca am primit formularul de Gardasil de la scoala. Fiu-miu a fost HS anul trecut si a fost in Ro o luna jumate, in timpul scolii. Asa ca s-a dus la scoala acolo, pe motive de socializare, ca elev asistent.

try, pe post de gluma ca ai cercetat scoli... aia de a fost numarul 1 in ultimii 5 ani e cam a 4-a acum. Pai vedeti ce copii destepti am eu? Cum frecventeaza, cum e prima, cum gradueaza ei, cum pica punctajul.

Zic si io, nu mai puneti la suflet pe-acolo pe la generale, ca-i multa lume nacajita, frate... Si poate va povestesc din Ro inainte sa apuc sa va dau memoriile frantzuzesti, ca nu ma lasa subiectul ala sa uit!

Edit: Friends! Simonna, io is mare fan. Pune mana si uita-te cu atentie de fo 5 ori la fiecare episod, sa nu te bat la kuru gol la prima intalnire, ca te "challenge" la un Friends trivia. (citeam pe undeva ca... canadezii are crazy about trivia, voila)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor dragi
Hai ca eu n-am somn ca miercuri incep "experimentele" stiintzifico-fantastice.... oare de fapt si de drept e vorba de o masina a timpului?
http://www.youtube.com/watch?v=3AlS01L5xmM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=RwZ6cS3A3KY&feature=related
Sa fiu sincera habar-nu-am! Da' stau si ma intreb - daca "trecem" intr-o alta dimensiune... eu cum il mai gasesc pe omul meu... ca acum stiu sigur unde e (la Genova in Italia)... Daca el "trece" mai repede si se "rataceste"... Eu ce ma fac?
Undeva, acolo jos (under-the-ground) se "cloceste" ceva... Ca doar n-au bagat atatea miliarde pe degeaba... Dar oare ce... exact? Voi stitzi?
Doina - eu sincer, nu stiu de ce, nu te pot separa de Laura... si nici pe ea de tine Amandoua locuitzi aprox in aceeasi zona, avetzi fetite in primele clase de primara (in a 2-a daca retzin corect) si baietzei mititei care curand o sa faca 2 anisori
Uite ca nu retzinusem ca Julia (a lui Ktrinel) si Isa (a Roxanei) sunt nascute la dif atat de mici de David si Cristi. Da' acum stiu
Sa traiasca totzi bobocutzi micutzi si maricei ai Sezatoarei noastre dragi
Laura - ca sa o ajutzi pe Ioana sa-si reaminteasca ce a facut ieri - incurajeaz-o sa "creeze" un jurnal... Mai scrie cate ceva in el, mai decupeaza si mai lipeste niste inimioare, trandafirasi, stelutze, etc (girl stuff - you know ) Parca exista pe la librarii un fel de kit cum sa-tzi faci un fel de "scrapbook" (http://www.scrapbooksbydesign.ca/). In felul acesta are o ocupatzie creativa care o "fortzeaza" sa si scrie si sa tzina minte ce a facut, ce i-a placut, etc zilele/sapt trecute, etc.
Cred ca avem alegeri deoarece Harper cocheteaza cu ideea ca ar putea obtzine guvern majoritar... ca sa "taie si spanzure" dupa voia proprie... Eu sincer nu consider ca era mandatoriu Canada sa se arunce acum in alegeri - mai ales ca "miroase" a recesiune... numai bani de aruncat pe alegeri nu ne trebuiau...
Intr-adevar David al tau e Gabriel - imi aduc aminte ca am zambit si mi-am zis ce popular si iubit e numele de Gabrel/a in comunitatea romana :-)
Multa sanatate si refacere rapida dupa operatzie itzi doresc!
Try - multzumesc frumos de sugestia cu cartzile cu markere - avem si noi - cumparate de la Cstco - am sa le scot din bibleo si sa i le dau Gabrielei. Deja s-a mai jucat cu ele anul trecut... da' le-a uitat... deci ar fii timpul de o re-aducere aminte... Doamne - ce pofta nebuna de shopping de cartzi mi-ai facut! Vreau la Costco si la Chapters-Indigo sa "sparg" contul omului meu Bafta la gradi! (daca te rog eu frumos, imi trimitzi pe e-mail si mie pozele feciorasilor tai - ca nu am apucat sa le vizionez la timpul potrivit si acum habar nu mai am la ce pagina sunt - tzam fain )
Puku - he-he! as fii eu fericita sa pot sa economisesc ca d-na prof din art... da' sigur e ca atunci cand ai prunc/i e musai sa cumperi mult-mai-multe decat ea!
Mi-ro - la multzi ani cu sanatate si noroc!
Ktrinel - multa sanatate sotzului! (cumpara-i vitamine, minerale, scoate-l la plimbare in parc, etc )
Carmen - omul tau ce mai face? folo siropul de ceapa? multa sanatate!
Mqqm- dragutza faza cu pantalonii scurtzi de-abia astept sa pui pozele cu Parisul vesel!
Nici noi nu am avut ocazia sa nasim pe nimeni si sincer asa mi-as fii dorit... Da' timpul nu e pierdut... nu se stie niciodata. Frate-meu si sotzioara lui "lucreaza" de zor pt al doilea... asa ca...
Vorbitzi voi de dintzisori... macar avetzi "acoperire" cata-cat pe asigurare... Eu am noroc ca-s o tzara mai aproape de Ro... ca-i mai ieftin sa dau o tura pana acasa (cu avionul) decat sa platesc aici la stoma... No nu-i bai - cu un picutz de noroc si floss poate ca reusesc sa "scap" de stoma pe inca un an
Apropo de "scolit" prunca - eu am comandat anul trecut pe amazon.co.uk cartzile pt 3-5 ani de Carol Voderman si am inceput sa le studiem si sa le "facem"... http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_w_h_/202-7743373-3303820?url=search-alias%3Daps&field-keywords=carol+vorderman+3+5&x=12&y=20
Nu m-am putut abtzine ieri sa nu o intreb pe edu daca ei nu fac ceva desen/pictura/modeling (cu plastilina) la gradi si dansa toata numai un zambet m-a linistit - da, cum sa nu, au o ora pe luna (si pe pamant), vinerea dim, in care deseneaza Mi-a fost teama sa mai intreb si de alte activitatzi "intelectuale"... Ce-a de-a doua edu e tot in concediu medical - febra de 38-39 grade - a debutat lunea trecuta ca o usoara raceala - dar dr nu-i gasesc absolut nimic. Acum simptomele de raceala au trecut - dar febra nu... Dr banuiesc ca ar ptea fii borelioza. I-au facut analizele si asteapta rezultatele... Da - avem capuse - sunt un pericol real... nu imaginar... Tot e mai safe sa desenezi decat sa te plimbi toata ziua pe paduri... Mi se face pielea de gaina nuami la gandul ca prunca mea ar putea fii muscata de capusa in aceste plimbari ale lor Mai bine nu ma gandesc ca imediat vad "drobul de sare" la tot pasul...
Va tzuck si revin un picutz mai tarziu dupa ce-mi fac informarea politica

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Pt Ana - si pt totzi care doresc sa se amuze citind comentariile art din camania electorala:
http://www.theglobeandmail.com/servlet/story/RTGAM.20080909.wltimson09/CommentStory/lifeMain/home

http://www.theglobeandmail.com/servlet/story/RTGAM.20080909.welxndion09/CommentStory/politics/home

Am zbughit-o sa-mi iau prunca de la gradi. Edu e fericita ca o iau asa repede - ca-i singura cu 12 copii si nu mai pridideste cu ei... baremi mai scapa de o grija (de un copil) pe dupa-masa Maine nu o duc pe Gabisor... stam sa citim si sa facem un scrapbook (daca tot mi-a venit azi-dim ideea cand i-am scris Laurei) cu My Little Pony (eu iau desenele de pe I-net, le printez, Gaby le coloreaza si decupeaza si impreuna face colaje).

Va tzuck si pe mai tarziu

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

scuzati ca am uitat sa felicit Marioarele de Sf Maria, azi imi fac temele de dimi.

LA MULTI ANI de Sf Ana !

Ana Stroe ..daca mai sunteti, ziceti ca dupa nickname nu ma prind

La Multi Ani pt Ana-Nicole de Almo ! Si pt a mea Ana Julia

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

La multi fericiti, MI-RO!

LA MULTZI ANI TUTUROR CU NUMELE DE SF.ANA SI DE SF.MARIA!

Denisa cu Emma Andrea 2,7 ani si Mark Alex 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

La multi Ana Stroe si tuturor celorlalte Ane!
La multi ani Mi-ro! sa ai parte de iubire, noroc, bani si sanatate!

Laurajr, carti pentru pitici mai am si eu si le dau cu placere, ce ma distreaza ca in loc sa te sun ma laud aici...Am auzit ca ai inceput munca?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput