Sezatoarea canadiana (103)
Raspunsuri - Pagina 16
mi_ro spune:
Buna fetele! Va multumesc pentru incurajari. Nu am mai intrat de mult. Mi-a venit micutul din vacanta de 4 luni si mi s-a strans inima la aeroport ca nu voia sa-l iau in brate. Acu’ face 2 ani pe 18 septembrie, inca nu-si da seam ace face. Acasa si-a reveni si ne-a luat la inventariat: tati, mami, mamaie. Din timp in timp ne face inventarul ca sa vada daca nu a pierdut pe vre-unul. Daca suntem la job mamaie ii explica ca venim repede , ca ne-am dus sa aducem mingea, camionul si mai stiu eu ce alta jucarie. I-am luat tricicleta si e foarte incantat. In Romania ii cam impingea pe copiii de pe tricicleta. Mama nu i-a mai cumparat pentru ca nu avea sens sa o lase acolo. Acum vrea sa doarma cu ea in pat.
A fost obositoare calatoria cu avionul pentru biata mama care l-a tinut in brate tot drumul din Romania pana in Toronto. Sarmana avea carcei. A doua zi a inceput sa mearga mai mult pe jos a-si revina, a luat ceva calciu cu magneziu in fine acum e bine.
Ieri a fost ziua mea de nastere (am imbatranit inca un an) si ne propusesem sa mergem la Niagara dar iata ca nu a fost sa fie ca a plouat si asa ca am mers pe afara cat a fost fara ploaie cat nu am fost pe la nasii lui Tudor la curte. Nu mi-am petrecut ziua ieri pentru ca intentionam sa ne ducem pe 20 septembrie la Presquille o zona cu multe pasari si vreau sa-mi petrec ziua mea si a copilului acolo. Pentru pescari e o zona buna langa parc unde o sa si stam la niste prieteni. Suntem un grup mai mare cu copii. De abia astept.
Tot ce-mi doresc de ziua mea este sa-mi revin cu serviciul desi nu cred. Cred ca va trebui sa ma retrag frumusel din bransa asta si sa ma apuc de altceva desi nu stiu de unde sa o iau. Sper sa-mi dea DD gandul cel bun si sa-mi arate calea. Sefa ma tot preseaza sa cumpar eu afacerea ei si eu nu vreau deloc sa preiau o afacere pe care ea a dus-o la faliment. De cand am venit la job-ul asta i-am tot dat idei dar …nimic. Zice ca s-a saturat, ca vrea sa stea acasa sis a vandal afacerea. Si eu vreau sa plec si acum nu-mi gasesc macar ceva aproape de casa daca nu ceva sa-mi convina. Of, daca as gasi macar de acasa sa fac ceva ca tot am si copilul mic.
Olga iti doresc multa sanatate si vezi ca nu ai voie nici o fizioterapie cel putin in primele luni Am lucrat la o clinica de recuperare si stiu asta. Reflexoterapie ar fi buna dar iti trebuie unul foarte priceput pentru ca in general reflexoterapia implica eliminarea toxinelor dar daca nu e facuta cu pricepere toate toxinele sunt absorbite de placenta. Poate acupunctura ar fi cea mai indicata in cazul tau si ceva sedinte de relaxare. Oricum dupa cum te vad esti pozitiva ceea ce inseamna foarte mult pentru puiutul tau. Va fi cel mai frumos copil si cel mai destept bineanteles.
Try mi-au placut pozele cu baietii. Tare frumoase!
Oanagabriela – Fratele meu ne-a depus mie si sotului carnetele de munca fara nici o procura. S-a dus cu carnetele de munca la casa de pensii si cei de acolo i-au facut un fel de formular semnat de ei si de fratele meu pentru ca dupa o saptamana dupa ce le vor scana sa le ridice tot el.
Nu mai am tip sa va scriu, incerc dar sunt destul de prinsa cu Tudor care nu mai vrea sa ma lase de loc acum. Va pup si pe curand!
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
Podeanu spune:
Citesc dar nu mai apuc sa si raspund la viteza cu care se umplu paginile. Asta o fii cumva ca suntem "dezbinate" si "nerealizate" si cum nu vrem sa recunoastem ne refulam pe aici printe canadience. ha, ha...citeam subiectul ala de ceva vreme dar nu m-a calcat nimeni asa rau pe coada ca fatuca aia , amica lui Bute.
Subiectul a depasit 35 de pagini si culmea, nu-l modereaza nimeni, nici macar desprecopii care l-a deschis.
Eu una am raportat, asa ca daca se inchide si voi il mai vroiati deschis sa nu ma
Cristina, bine ai revenit si asteptam mai multe povestiri de la tine. Dar pe mine m-ai bagat in ceata cu al tau baiat, a mers la cursuri in RO???
Maru, sa-ti traiasca finutul.
Ana tu ce ai mai facut cu serviciul? Azi am sunat la Comission de norme du travail ptr o angajata care pleaca in maternity leave dupa ce de abia s-a intors din altul acum 7 luni si cind am intrat pe site-ul lor erau o gramada de info utile. M-am gindit la tine si ca nu ar strica sa le dai si lor un telefon.Ah, si multa sanatate
simi spune:
Nelia, sper ca ai primit mesajul meu, pe PM, raspuns la ce m-ai intrebat.Daca n-ai primit spune, ca l-am scris simbata noaptea la 11.30, n-aveam somnsi e posibil in loc sa-l trimit sa-l fi sters... E posibil.
Rox, fetita mea e la Charles Perrault, dar au numai primaire. Tu intrebai de colegii. Asa e : Beaubois. Charlemagne. In Lachine ai in schimb St- Anne de Lachine si College Saint- Louis (scoala internationala, o recomand cu caldura, fiul meu a terminat-o).
Mai e College Sainte- Marcelinne, dar e numai de fetite (secundara, adica). Asta-i la doua minute de casa mea!
Am vazut azi pe Ktrinel, o scumpa si-o dragalasa!
Smile,tomorrow could be worse!
columbiana spune:
Dana, aprox divizat cu 2, deci 320 lei noi = 160$ aproximativ;
mersi de intrebare, am sunat si vineri si azi la firma pentru formularul acela, si cucoana de la HR a devenit de negasit, am vorbit cu presedintele, el a zis c-o va contacta; ma trimit de la ana la caiafa dar incerc sa nu ma enervez pentru ca inca n-am vazut nimic pe oferte sa-mi convina, in Laval; mai am oricum pina pe opt octombrie, sper sa le spun la revedere.
http://www.floriinro.ro/
simi spune:
Sa nu uit, Try, o coroana simpla e aici in jur de 800-1000$.Coroana pe implant e mai scumpa, cum ziceam. Curatatul de dinti e cam la fel(ca pret si timp), eu am o ora pe pacient si o ora jumatate pentru pacienti noi, sa le explic ce si cum, cum spuneai tu!
Smile,tomorrow could be worse!
columbiana spune:
Tot eu
sper si eu sa se inchida subiectul ala, pentru ca m=a prins acum cind nu mai stiu cum sa-mi omor timpul si tot nu ma abtin sa dau replici, dar ma indoiesc ( vezi ce audienta are, si asta conteaza :-(
in schimb mi-ar placea sa schimbam titlul din sezatoare in ceva cu eldorado...asa, sa moara unii
http://www.floriinro.ro/
mikiion spune:
Ktrinel iti scriu miercuri, sa-ti spun daca ne intalnim.
La magazinul ala, poti sa iei si la bucata, nu numai la pachet. dar prea multe amanunte nu stiu, ca nu mergem decat rar. Eu personal n-am mers de mult, pt. ca nu puteam intra cu copilul cu carutul pe acolo ca nu era spatiu.Tin minte ca erau niste prajituri si bomboane italienesti de Craciun!!!!!
Eu nu mai sunt multumita de gradinita, si nici nu am unde sa-l schimb. Problema e ca sunt 16 in grupa noua si doar 3 fete. Si am inteles ca e nebunie mare in clasa. Plus ca Marc a inceput sa loveasca cu piciorul alti copii in parc. Cu impinsul o stiam, dar sa dea si cu piciorul!!!!! Stiu ca la 2 ani e normal, mai ales ca nici nu vorbeste, si e metoda lui de a se impune. Insa , daca ramane cu agresivitatea asta pe mai tarziu? Si mi se pare ca nu au timp sa faca nimic educational cu o gasca de baietei obraznici si batausi. Doar alearga dupa ei si atat.
Podeanu http://www.convertor.ro/case_schimb.php
mqqm pantalonii scurti sunt cam tabu printre romani. Sa va spun ce fata au facut colegii mei romani la francizare cand l-au vazut pe prof in panataloni trei sferturi.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
mikiion spune:
Ana mi-ar place!!!! Eu nu mai am timp si nervi sa-l mai citesc. Eram pe la pagina 24 ultima data, pai scriu ei nu gluma.
Simi ce e coroana asta ? Ca am o problema cu o masea din spate si cand s-a uitat dentistul tot o dadea sus si tare ca e coroana si e dificil sa-mi puna plomba. Ca sun eu la dentistul din Romania si il cert , ca de ce mi-a pus mie coroana acolo!!!!!
Gata, a trecut recreatia!!!!! Mai va citesc pe la sf. saptamaniiincerc sa ma abtin ca altfel nu stiu cand trece timpul asta
mi_ro La Multi Ani!!!!
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Ktrinel spune:
mi_ro, bine v-ati reintregit...acum imi dau seama ca baietzelul tau nu-i cu mult mai mare decat Julia mea...si chiar imi inchipuiam cum ar fi fost sa stau 4 luni departe de ea..brrr..sau sa imi inchipui revederea...mare curaj pe voi! mama ta e o eroina ..bafta cu jobul! si nu in ultimul rand LA MULTI ANI!
fetelor, noroc ca m-a bagat azi in sedinta sefu' pt un nou proiect, ca altfel mai dadeam si eu cateva replici pe topicul ala ..eu am avut o indoiala de la inceput despre buna intentie a topicului...sa ma scuze "desprecopii" dar nu e prima data cand ne-o coace
mqqm, de ce om ai nevoie exact. eu tocmai am dat peste un amic in To care se ocupa de renvari si alte cele prin casa...ti-ar putea fi de folos? ce lucrari ai de facut?
simiincantata de cunostinta. de acum o sa ne vedem mai des. incep sapt viitoare.
podeanu , iti faci calcule pt intoarcere ?