Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Myral, imi pare rau ca inca merg greu lucrurile la voi. si fetele. Interesant ce a ales Elisa, si Alex tot la ruj la infipt prima data si ai vazut ce belele am cu rochiile ei.

Sabina, la oua crude nu exista riscul de a face listeria? Parca pe sarcina ma feream ca de naiba de ouale crude.

Sim, am stat cu sufletul la gura pana sa citesc povestirea ta. Ma bucur nespus ca totul a fost bine, sa o tina tot asa.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ouale astea de prepelita nu prea contin asa ceva. Sunt f f atnet verificate de producatori.
parca salmonella, nu lysteria....nu? am neuronu inca in vacanta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

SIM cel mai cumintel si cel mai curajos papanash.
LUY mi-a placut mult montajul
ANA multa sanatate tatalui tau !
Fetelor ,nu vreti voi sa postati retete pt pitici la subiectul deschis de SIM ? ar fi mult mai bine ,eu am copiat undeva reteta de ciulama de pui ,dar asa bine am pus-o ca nu am gasit-o nici in ziua de azi

Mergi la inceput

Sabina, am glumit si eu cu targetul. Voiam sa te mai relaxez putin si sa te scot din discutiile aprinse despre alaptat.

Am inteles foarte bine ce ai punctat vis-a-vis de aprecierea sacrificiului. Dar nu uita ca oamenii sunt foarte diferiti, au perceptii si asteptari diferite. Si totusi care dintre noi ne numim normali si care nu? Cum apreciezi normalul, la ce il raportezi?

Daca ne raportam la morala, la faptul ca trebuie sa pui copilul pe primul plan, deja nu mai este vorba de ceva voluntar, trebuie te duce cu gandul la datorie. Odata ce ai perceput-o ca datorie mai este doar un pas pana la sacrificiu.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Am pus si eu cateva poze de la mot ,inca nu le am pe toate ,
http://good-times.webshots.com/photo/2987756290102550981HqtKrC
sa va spun ce a ales Teodora :cutiuta ei cu bijuterii din aur , o sticluta mica de Martini ,si niste euro ,cine stie sa-mi spuna si mie ce o sa se faca cand va fi mare ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

ouale astea de prepelita nu prea contin asa ceva. Sunt f f atnet verificate de producatori.
parca salmonella, nu lysteria....nu? am neuronu inca in vacanta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Habar nu am. Eu stiu ca pe sarcina eram obsedata de listeria asta si parca nu mancam oua crude si fugeam si de maioneza cu oua crude, ca nu degeaba refuzam salata beouf a mamei soacre. De unde gasesc oua de prepelita? Au la supermarket?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Buna seara, multumim tuturor celor care mi-au urat la multi ani. un pupic pentru toata gasca.
Miine sper sa pun si eu poze de la tortul de un an si de al mare. Noi am serbat anul nitel mai devreme din motiv de garzi ale lui mami.

Cu rahitismul: Cristian a fost suspectat la 4 luni ca cica avea picioare(gambe ) curbe, l-am dus la Grigore unde l-a vazut o dr si a zis ca sigur are ca are craniul moale la ceafa ( eu ii dadusem vigantol, fara ca si vit d, cite 2 pic pe zi, dar nu schimbasem flaconul cum ziceau ei la 3 saptamini, o luna).II fac analizele: parathormon, calcemie, fosfor, fosfataza alcalibna ..si nimic. erau bune, ba chiar in sens invers decit la rahitism.
Pe urma mi-a zis o colega pediatru ca semnele clinice n-au nici o valoare, sunt foarte greu de intrerpretata si supuse subiectivismului. analizele pun dg. Oricum m-a pus sa-i cresc doza de vigantol, dar calciu tot nu i-am dat..bea cantitati industriale de lapte.Zicea si colega ca hipervitaminoza d e mai periculoasa, ca asta nu are tratament, pe cind rahitismul da...dar pe de alta parte si ea dadea cite 3 picaturi copilului, vara, iarna, indiferent.

Mergi la inceput

Maria, lasa ca o sa aiba Teo cu ce sa isi cumpere bautura si bijuteriile. Tare dulcica este si ce eleganta era in rochita alba. Ca si mami de altfel care arata tare bine. Dar fratiorul pe unde era?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cura cu oua crude de prepelita este foarte periculoasa pentru persoanele care au avut/au alergii, le accentueaza.
Intr-adevar, sunt fantastice ousoarele insa numai pentru anumite afectiuni, la altele fac rau, asa ca e bine sa va documentati temeinic inainte de a incepe.

Rox, am gasit cartea, mercic.

Sim, e imbucurator comportamentul voinicului, sa fie tot asa.

Sabina,da' tu ai savurat bach-ul primit cadou de ziua ta ? Cum mai e Ghe ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Maria, frumoase gagici mai sunteti...mai vad si alte"keliutze" afar de Ana-Maria mea...eu inca nu ii fac motul acum, o fac la niversarea de un an de la botez, se leaga ac nuca in pereta , dar asa mi-a venit mie, poate ii mai creste parul pina atunci.

Mergi la inceput