Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 7

papanash spune:
Tomasa, ce-ti mai fac piticii ? Cand zic piticii ma refer la copii, sa nu se inteleaga altceva , ca parca o vad pe dna C ca vaneaza si interpreteaza .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Roxana_G spune:
Doamnelor, cred ca e cazul sa ma retrag la somn ca am luat-o pe o panta filosofica periculoasa. Neuronul meu deja fumega, va urez noapte buna si linistita!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Dar nu uita ca oamenii sunt foarte diferiti, au perceptii si asteptari diferite. Si totusi care dintre noi ne numim normali si care nu? Cum apreciezi normalul, la ce il raportezi? Daca ne raportam la morala, la faptul ca trebuie sa pui copilul pe primul plan, deja nu mai este vorba de ceva voluntar, trebuie te duce cu gandul la datorie. Odata ce ai perceput-o ca datorie mai este doar un pas pana la sacrificiu. Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
io asta printez si pun in rama !
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

bikmaria spune:
ROX Alex nu a stat prea mult la petrecere s-a simtit cam rau ,uite am pus niste poze si cu flacaul meu
http://good-times.webshots.com/photo/2108985650102550981zyyXfe
Magda bine ai revenit !
LA MULTI ANI !iti doresc tot binele din lume (scuze mica intarziere
)

tomasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Tomasa, ce-ti mai fac piticii ? Cand zic piticii ma refer la copii, sa nu se inteleaga altceva ![]() ![]() ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
mah, asta a fost super tare! rad si acum...

sunt bine, piticii, la locul lor si unii si altii, hi, hi
cei reali dorm dusi ceea ce sper sa-i tina pana dimineata, cei imaginari sunt si ei linistiti

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Sabina spune:
Roxana, nu e periculoasa panta.
Eu ce zic aici...e idealul.
Toti ar trebuie sa fim mai buni si sa facem pentru altii tot ce facem doar din drag, si fara sa ne simtim sacrificati.
Asta e spre ce ar trebuie sa se tinda. Deocamdata numai lui Iisus Hristos i-a reusit :-))
De aceea eu cred ca e bine sa incercam sa ne bazam in primul pe dragoste si intelegere in cresterea copiilor, ca ei sa aiba ca model comportamental aceasta conduita cand vor fi mari.#
papanash, am savurat cu mare placere Bach-ul de ziua mea, numai ca eram pe wireless ala si nu nu ma conctam cand vroiam la internet Ghe e mult mult mai bine, dar azi n-a vrut decat doua mese de solide, e adevarat ca cea de cartof cu ou (pe la ora 16.30 ) a fost cam mare cantotativ, poate de aia n-a vrut sa mai pape altceva. A tzitzilit insa la greu, ceea ce nu-i sta in obicei cand e sanatos, asa ca e probabil inca in convalescenta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si
bb Gheo

tomasa spune:
Sabina, cum e cura aia? Detalii pls, numai galbenus sau ou intreg, cate, cand, etc. Si mai spune te rog o data la ce varsta i-ai facut-o Sofiei. Eu ma gandesc la Tudor.
Rox, la supermarket se gasesc in cutii transparente. Am vazut la Carrefour Baneasa.

tomasa spune:
Referitor la Vigantol eu stiu ca se da neintrerupt pana la 2 ani si pana la 7 ani cu pauze, adica numai in lunile cu "R".

papanash spune:
n-am reusit sa-l fac pe ghighi sa manance cartof, cum il simte cum nu mai vrea combinatia. dar cu ou n-am incercat, cum faci le fierbi si amesteci cartoful cu galbenusul ?
si eu subscriu la ce zice Maria, de multe ori sunt in pana de idei la facut mancare pentru pitic, vreau incet sa fac pentru toti 3 dar adevarul e ca noi mancam cam nesanatos, multa hrana rece, mancare comandata si cam de 2 ori/sapt. gatesc . nu se pune cand fac gratar ca nici asta nu vrea, vrea numai blenduit domnul Ghighi si moale, ca iaurtul ca si consistenta.
filme Ghighi

papanash spune:
eu cunosc o familie in snagov care are o crescatorie de prepelite, i-am cunoscut acum vreo 7 ani cand eram in documentare , voiam sa incep si eu businessul asta. Apoi i-am mai intalnit la targuri la romexpo, ca eu iubesc si animalele si ma duc in fiecare an sa vad cai, vaci, iepuri, gaini, etc....
filme Ghighi