Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
esti o dulce.
, multumesc mult mult de tot.
pana la urma am facut niste placintele si niste mega blocks, si sofia a zis ca ea ma iubeste oricum si ca probabil cutitu e de vina![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alehiam spune:
Sabina sa stii ca Sofia are dreptate
. Daca nu e bun cutitul nu prea poti taia frumos carnea proaspata.
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
alinkav spune:

GABRIEL 

VLADIMIR 

ANDREEA 

STEFANIA 

MATEI 

ALEXIA 

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Am reusit sa fac rost de o foto cu www.flickr.com/photos/21367727@N02/2827616334/sizes/l/" target="_blank">sor'mea mireasa Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
Teo, superba mireasa. Le doresc multa fericire si impliniri!!! Si tu ai fost super!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
sim_stoian spune:
Mey Sabina, vrei sa vin sa iti dau bataita? Sofia are dreptate, nu poti taia bine carnea daca nu e bun cutitul
. Puteai sa o bagi putin la congelator, cat sa se intareasca, si apoi o hacuiai.
Teo, mi-a placut la nebunie cum arata Georgi. Saptamana viitoare m-ar coafa si pe mine o intalnire
. De Stefan nu mai zic nimic nici eu, m-a lasat si pe mine cu gura cascata reactia lui. Mai degraba ma asteptam sa planga decat sa reactioneze asa.
Papanash, condoleante
. Si eu zic la fel, ar fi mai bine sa ramai acasa cu Ghighi.
Rox
am constatat eu ieri treaba cu hainele. Pantalonii lui cei frumosi, luati de la Debenhams, erau praf. Nu rupti, dar aranjati bine de tot, avand in vedere ca domnul meu cel curios s-a bagat peste tot sa cerceteze.
Am haladuit vreo 2 ore prin Cora, am probat haine, am analizat standul de carti, i-am luat lui Stefan 2 perechi de pantaloni de tavaleala la gradi plus o pereche de bretele ca altfel nu stau pe el pantalonii
. I-am mai luat si 2 maiouri, plus 2 sutiene pentru mine. Doamne, ce bine m-am simtit! Fara stres ca e copilul acasa si poate plange, fara sa ma gandesc sa ajung mai repede. Chiar imi lipsea chestia asta, desi poate suna egoist ce zic io.
Acum am pus la spalat niste rufe, o ciorbitza pe foc si o sa fac si ceva curatenie in timpul asta
.
Maine o sa ma duc putin pe la firma, ma mai pun in tema si eu.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Andreea Cristina
de georgi_ana25
Stefania Daria
de florentinalo
Matei
Aminoreanu
Alexia Rhiana
de aurelia27
Jurnal de calatorii
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina eact asta, da e moale carnea, cr3d ca de aia ma hinui.] pe bune, m-a apucat plansu, s-a speriat bietu bebe, iar sofiA a zis ca ma bate daca mai plang cert e insa ca sunt o mama ingrozitoare, degeaba alaptez daca nu stiu sa tai o carne. si pt toata chestia cu facutu de mancare nici nu i-am dus la joaca azi ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabinescule, carnea eu o tai cu o foarfeca de bucatarie (am luat set de 3 de la Ikea). Si "cubulete" era o figura de stil!!! Poti sa le tai fix ce forma vrei tu (sau ce iti iese)!
Lasa bocitul si autoflagelarea si du-te taie carnea aia si apoi valea afara ca inca e devreme!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
Papanash, condoleante, D-zeu sa-l odihneasca! Ideea cu mersul sotului tau acum, la inmormantare si apoi toti 3 peste vreo saptamana e f buna.
Lisa
slippers76 spune:
Mai, dar scrieti nu gluma! M-am chinuit si eu sa citesc alea vreo 10 pagini si cand sa scriu si eu ceva, hop alte 10. Nu mai tin pasul cu voi. Ma chinuie Miruna, acum imi pare rau ca am adus-o cu mine la servici.
Papanash, condoleante. Eu am fost la inmormantarea bunicii mele, dar am lasat copilul cu ta'su, acasa la ai mei.
Teo, felicitari pentru nunta Georgianei. Ati fost superbe amandoua. La capitolul decolteu subscriu si eu la parerea Tomasei si-mi rod unghiile de invidie.
La discutia cu alaptatul n-am fost pe faza, asa ca acum e tardiv sa mai comentez. Va spun doar cum sta treaba la noi. Vlad mai suge doar de amorul artei ca sa zic asa, si numai cand e necajit. Ca azi noapte, de exemplu. Altfel, imi arata cana sau biberonul. Cand vrea tzitzi ma trage de bluza. Nu ma consum pe chestia asta, desi eram convinsa ca o sa-l alaptez mult si bine. Pana la urma e chestie de agreement intre noi doi
si atata vreme cat lui ii convine, imi convine si mie, ca am devenit muuult mai mobila si pot sa-mi vad si de ale mele, cum ar fi serviciul, care e si el destul de important.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
sim_stoian spune:
Bey, de decolteu eu nu am mai zis nimic
. Dupa ce am terminat alaptatul mi se pare ca sanii mei sunt mai mici decat inainte. Nu ca as fi avut mare lucru inainte 
Jurnal de calatorii

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)