Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Papanash, au schimbat curierii iar, dar din pacate am sters mailul cu datele lor de contact. Poti sa le raspunzi si sa spui ca nu stii de unde sa iei coletul.
Teo, vazusem poza aseara pe mail, superba! Si Georgi e minunata. Voiam sa iti zic azi la telefon dar vad ca nu am sanse.
Peste un sfert de ora plec la masa.
Tomasa, e cam tarziu dupa 18, eu merg la sport atunci. Poate Sabina sa poata atunci. Oricum ne vedem saptamana viitoare daca nu se poate azi. Mult succes la interviu, tin pumnii stransi
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
papanash spune:
ce rapida-i madam mayer, mi-a si trimis telefonul si pers. de contact, din fericire stan-n giulesti, adica langa mine.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash ce rapida-i madam mayer, mi-a si trimis telefonul si pers. de contact, din fericire stan-n giulesti, adica langa mine. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Fericito!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Teo, vazusem poza aseara pe mail, superba! Si Georgi e minunata. Voiam sa iti zic azi la telefon dar vad ca nu am sanse. Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
Atunci ne auzim pe seara,ca acum m-au napadit oaresce treburi!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
tomasa spune:
Mai, dar ce decolteu
are sora ta, Teo. Si tu de altfel, fericite femei!
Eu nu pot decat sa-mi imaginez cum ar fi sa detin asemenea...piese de rezistenta
. Poate fata mea sa aiba, desi nu prea vad de unde le-ar putea mosteni. Asta la o scurta trecere in revista a arborelui genealogic din amblele parti.
Rox, da, e cam tarziu intr-adevar. Ne vedem sigur saptamanaviitoare atunci si cu Teodora. Multumesc de tinut pumnii, am nevoie, nu de alta dar as vrea sa ma linistesc incheind acest capitol.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Sabina spune:
cum pana mea taiati voi carnea cubulete
nu ma descurc deloc, pe bune, acuma bocesc, mi se pare imposibil 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Tomasa, multa bafta si sa te vinzi scump !
Teo, mireasa e superba, tu iar ai fost beton, spor la treaba.
Maria, acum ma bag la pozele tale, de-abia astept.
Rox, mai ai timp si de sport, bravos mamica de copilasi frumosi si norocosi.
Mad, ma bag si la retete, dar azi prestez o supa cu galusti si pt. felul 2 am dezghetat o caserola de aripioare sa vad ce fac din ea, as face ciulama....
Devilla, mi-e dor de voi, va asteptam in curand acasa.
Marunzika, ati terminat cu dezpachetatul, e totul bine ?
Luy, voi ce mai faceti, cu ce va mai ocupati ?
Carpatinooooo, ia-ti okii din okii colegului si mai baga-un rand pe-aici. Nu ne pui poze din concediul trandafirasului lipicios si dragastos ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
| citat din mesajul lui Sabina cum pana mea taiati voi carnea cubulete nu ma descurc deloc, pe bune, acuma bocesc, mi se pare imposibil ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
care carne mai ? se taie cubulete inainte de fierbere, de preferinta sa fie un pic inghetata sa fie mai tare ca-i mai usor de taiat.
sau ce intrebi tu acolo, ce vrei sa faci ?
filme Ghighi
Sabina spune:
eact asta, da e moale carnea, cr3d ca de aia ma hinui.]
pe bune, m-a apucat plansu, s-a speriat bietu bebe, iar sofiA a zis ca ma bate daca mai plang![]()
cert e insa ca sunt o mama ingrozitoare, degeaba alaptez daca nu stiu sa tai o carne.
si pt toata chestia cu facutu de mancare nici nu i-am dus la joaca azi 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
| citat din mesajul lui Sabina eact asta, da e moale carnea, cr3d ca de aia ma hinui.] pe bune, m-a apucat plansu, s-a speriat bietu bebe, iar sofiA a zis ca ma bate daca mai plang cert e insa ca sunt o mama ingrozitoare, degeaba alaptez daca nu stiu sa tai o carne. si pt toata chestia cu facutu de mancare nici nu i-am dus la joaca azi ![]() Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, in primul rand se plange numai cand tai ceapa cubulete, nu si cand tai carnea.
In al doilea rand tu esti o mamica extraordinara si nu in a face mancare consta cheia succesului.
In al treilea rand, e destul de cald pentru afara, asa ca stai calma, pune carnea taiata fasiute, cubulete,con si trunchi de con, cum iti iese nu conteaza, important e ca la final sa iasa ceva comestibil.
tu stii cel mai bine ca tonul face muzica si nu invers.
Iar in momentul in care o sa pot, promit ca vin la tine sa facem impreuna cubulete, mamaligi si spaghete, ok ?
filme Ghighi