Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 13
crishtina spune:
Buna ziua si de la noi!
De noi aproape sigur nu va mai amintiti... Am fost in tara si am stat multisor
zic eu... am ajuns vineri noaptea...si de luni tot citesc sa ajung la zi sa pot scrie. Exact cum am gandit. Intai citesc tot si apoi spun ceva... vreau sa il intarc pe Robert...ma tot gandesc la asta dinainte de a pleca in Ro. Stiam ca sunt mamici in aceeasi situatie si am zis sa citesc toate parerile, experientele ce s'au intamplat cat am lipsit sa iau idei si sa reusesc si eu.
Adimercedes esti fericita ca Lisa s'a intarcat. As vrea si eu asa...
Nu mai expun parerea mea aici...conincide cu ce s'a mai scris. Am fost la controlul de 1 an, are 10100 gr si 77 cm. I'am zis si de intarcat si mi'a spus ca e ok...e cel mai frumos cadou care i l'am putut face in primul an de viata. Si cam asta...trebuie sa reusesc operatiunea intarcatul....sa mergem apoi mai departe. ![]()
Aaa, Papanash....cazul cu fetita uitata in masina s'a intamplat aici in Italia...prin iulie parca era...stiu atunci la stiri s'a tot dat. acuma nu stiu ce mai e ca am lipsit si nu is la curent. Insa parerea mea, femeia aia avea si o problema psihica mai grava...cu toata oboseala...stii sa spui nu mai pot sau am ajuns la capatul puterilor. Nu sa se vada asta dupa ce a murit copilul.
Crishtina &
Robert
09.09.2007
mihailescu teodora spune:
Vreau sa va multumesc tuturor celor care m-ati complimentat!Am avut f mari emotii pt nunta sora-mi,plus ca rochitza pe care am purtat-o am luat-o cu o masura mai mare ca nu mai aveau alta,si-a trebuit s-o duc la o croitoreasa sa mi-o modifice,eram cam stresata sa nu mi-o strice,etc.Numai ca a iesit f bine totul intr-un final!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Am reusit sa fac rost de o foto cu www.flickr.com/photos/21367727@N02/2827616334/sizes/l/" target="_blank">sor'mea mireasa
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
tomasa spune:
Vai, Teodora ce mireasa frumoasa!
Rox, acum am cautat telefonul si am vazut ca m-ai sunat. Se jucasera copiii cu el in curte. 
Fete, eu pot astazi in Baneasa numai pe la 18-18 si cevaca iar am un interviu la 17.30. Macar de ar fi fructuos.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
papanash spune:
fetele cu baby point, de unde luati pachetele ca visanoiu cica nu se mai ocupa si nu m-au anuntat astia ce si cum, doar ca a sosit pachetul in ro.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash fetele cu baby point, de unde luati pachetele ca visanoiu cica nu se mai ocupa si nu m-au anuntat astia ce si cum, doar ca a sosit pachetul in ro. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Eu am cerut sa-mi fie livrat acasa cu curier!In cate zile ti-a venit?Ca eu am comandat luni!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Am uitat s-o felicit si pe mami Devylla pentru primul anishor al mogaldetei migdalate!mamico,ai o fetitza de top!si tu esti o mamica de catewalk!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
alehiam spune:
teo multumesc de pupic... in ceea ce priveste sora ta
...ce frumoasa. Iar tu ai fost superba la nunta ei.
papanash condoleante! Stai cu ghighi cuminte acasa 
Maria, papanash am pus toate retelele puse de fete pana acum la topicul cu retete pentru pitici. Adica aici
Si La multi ani dulcetelor si papanasilor care au implinit un an de cand nu am mai intrat. Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa umpleti de bucurie viata parintilor vostri.
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Eu am cerut sa-mi fie livrat acasa cu curier!In cate zile ti-a venit?Ca eu am comandat luni! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
acum o saptamana am comandat pe siteul lor. ma enerveaza ca nu au anuntat nimic despre schimbarea distribuitorului. eu urmaream pe site si cand ajungea coletul in ro sunam la visanoiu si-l prelua sotul, acum cica nu se mai ocupa.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Crishtina, eu am citit pe forum la fetele din belgia, sper sa fie vorba de acelasi caz si nu un altul, doamne fereste, de-aia zic ca in momentul in care se depaseste limita e prea tarziu fiindca nu mai constientizam ce facem.
filme Ghighi