Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Laureta sa stii ca am inceput sa cred in vocile babelor...care mi-au zis ca daca primul copil a fost "rau" al doilea va fi "bun" si invers. Cu Alexandra nu am dormit 2 ore legat pana in luna a 4-a de viata...si acum la 3 ani aproape ma trezeste de cele mai multe ori minim de 2 ori pe noapte...deci mi-am tras portia de nesomn si Doamne Doamne s-a gandit sa imi recompenseze rabdarea. Daca Inisa a fost mai galagioasa bebe, o sa vezi ca va fi mai bine acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Denisa la fel iti doresc si tie..mai ai asa putin si-ti vei tine puiul in brate.
Kid asa da copilash...sa-ti traiasca!

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Andy tb sa i explici exact cum va fi, ca vei dormi la spital sa ai grija de bebelina. Nu merge cu mintitul ca venim repede .
Eu i am zis adevarul cum va fi si ca va veni in fiecare zi la mine cu tati.
Ah si cadoul aferent de la bebe pt pitic. Eu am intrebato ce vrea sa i aduca bebe si a zis masina cu telecomanda ( cred si io la cate papusi areeee)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

Laureta bb2 - 38+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Nu nu nici eu nu vreu sa-l mint,am numarat cate nopti voi lipsi si ii spun in fiecare zi ...tot ma rog sa nu ma apuce noaptea ceva si sa se trezeasca dimineata fara mine.
Si noi ii vom lua ceva ce stiu sigur ca-si doreste fff mult ca si cadou din partea surioarei.

37+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Kid, am cam puso atunci, Inisa a fost cuminte tare. Cand i era foame noaptea o auzeam cu sugea manutzele dar n a plans mai deloc.
Bebelina din burtica ma cam pune pe ganduri ca ma bate intruna si face tumbe brutale, in schimb Inisa era delicata in burtica. Sper sa fie cumintzica bebelina ca deja is baba nu mai am rabdare

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

Laureta bb2 - 38+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy.p, intr-adevar foarte frumoasa reactia lui Andy.Deci nu o sa ai probleme de gelozie frateasca sau altele asemenea

Nausica, apropo de celule stem.O prietena a nascut tot la Municipal si la intrebarea legata de celulele stem, dr ei i-a spus ca el a recoltat pentru sotia lui (care nascuse cu cateva luni inainte), dar asta si pentru ca el fiind dr care recolteaza la randul lui avea anumite facilitati de la centrul de recoltare - probabil nu platea.Altfel nu stie daca ar fi facut-o.

Andy,p, revin la tine.Uite ce scrie in manualul de la curs:
Cand mergi la spital (legat de frati si surori)
-lasa acasa o poza cu tine si cu copilul tau
-lasa o caseta inregistrata cu tine citindu-i o poveste
-suna-l
-lasa o notita cu scrisul tau acasa
-lasa-l sa te viziteze o ora la spital
-petreceti cateva momente impreuna inainte de a ii przenta bebelusul
-nu va asteptati la un comportament perfect din partea lui
-marcheaza ocazia de a deveni fratior sau surioara cu un cadou

Cand te intorci acasa:
-ofera din timpul tau fiecarui copil in parte
-spune-i copilului mai mare povestioare despre cum era el insusi bebelus
-aratati-i copilului mai mare atentie, imbratisari, laude si dragoste
-fiti rabdatoare cu copilul mai mare atunci cand incearca sa imite comportamentul bebelusului (suge degetul, face in pat,etc)

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

io ies putin din casa ca nu mai suport bormasina asta, mi-a tocat creierii, vb mai tirziu, puuup.

32+

Mergi la inceput

Tzitziri esti o comoara multumesc mi-am salvat sfaturile sper sa fie bine si sa suporte bine perioada cand nu voi fi acasa.
Ai fost la dr??

37+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Laureta sa stii ca am inceput sa cred in vocile babelor...care mi-au zis ca daca primul copil a fost "rau" al doilea va fi "bun" si invers. Cu Alexandra nu am dormit 2 ore legat pana in luna a 4-a de viata...si acum la 3 ani aproape ma trezeste de cele mai multe ori minim de 2 ori pe noapte...deci mi-am tras portia de nesomn si Doamne Doamne s-a gandit sa imi recompenseze rabdarea. Daca Inisa a fost mai galagioasa bebe, o sa vezi ca va fi mai bine acum!

..mai pe seara ..ca dimineata mi-am baut cafeluta din mers

Am deschis si eu topicul..si ce mesaj incurajator de la kid..parca incep sa imi doresc sa nasc...
desi parca tot mai bine e cu bebe in burtica ...decit cu el afara.
Eu cu Stefan nu am pus geana pe geana mai mult de 2 ore pina pe la 6-7 luni ...asa ca ma gindesc cu groaza ca daca urmeaza alte 6-7 luni de nesomn..o sa imbatrinesc cu 10 ani...dar speranta moare ultima...si speram si noi ca "babele" sa aiba dreptate ...sa macar sa se potriveasca la noi .
Initial am zis ca baierii sunt mai somnambuli...dar o prietena are baietel care la 2 luni dormea cite 8-9 ore pe noapte ..asa ca nu prea se potriveste.

In rest, sunt cit de cit "stabila" ...am revenit la stare obisnuita de contractii nedureroase...dar cine stie ..dupa o zi linistita ..poate veni o noapte cu SURPRIZE..ca in cazul lui clau_geo...
Apropo HAI CLAU
Si cred ca la fel si pentru dyanira ...Stie cineva ceva de ea ?
HAI DYANIRA

ilia_99 Am observat ca esti tot la BADIU...poate mai schimbam ceva impresii despre el ...ca eu am schimbat-o pe Grigoriu..pe BADIU ...dupa multe cautari...sper sa aiba o "mina de aur" si sa repare ce a facut Grigoriu in bataie de joc (ma refer la cusaturi).

lauretaIti tinem pumnii ...pentru vineri ...mai a ramas atit de putin ...eu inca mai cred ca am sanse sa nasc vineri..dar sotzul zice ca e interzis...ca trebuie sa o astept pe maica-mea ..care vine din "tarile calde" abia pe 9-10 ..altfel va trebui sa merg singura la spital .

LIDIA (36w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
AMR 2 ZILE!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am revenit dupa un somnic bun
laura lasa fata in pace, n-o mai stresa
Eu citesc ce scrieti voi pe aici despre fratiori si surioare mai mari, cred ca e frumos cu mai multi copilasi, dar si greu, va tin pumnii si eu vreau sa mai am alti pici (asa ca incerc sa bag la cap de discutati)

37s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput