Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 5
rain_lover spune:
Eu am trecut sa va salut, sa urez noilor mamici tot binele din lume lor si bebelusilor din dotare . Si multi burticilor.
Ah, si am reusit si noi sa adaugam niste poze pe contul comun , ca prea ma simteam aiurea doar eu ma uit la voi.
Cu pareri de rau ca nu scriu mai des, sa stiti ca totusi citesc tot. o pentru fiecare.
35+ Eva Gabriela
http://md.lilypie.com/Sxzzp2.png
ramonzca79 spune:
eu n-am mai rezistat si am asezat patutul....desi ziceam ca-i voi lasa sarcina sotului sa puna lenjeria in patut cand voi fi eu la spital..etc...azi n-am mai avut stare si.....e gata...asa drag imi este...
am pus poze si pe contul comun si la semnatura....
POZE...POZULICI
38+... Erik
maryb spune:
buna seara si de la mine.
dupa o dimineata in care m-am trezit depresata din cauza durerii de burta si de frica unei nasteri premature am reusit sa ma calmez dupa un somn de aproape 3 ore la pranz. acum ma simt mai bine si mai optimista ca bebe va mai sta si el pana cat mai aproape de termen.
acum m-am simtit in stare sa scriu si eu aici.
clau_geo multa bafta si vineri sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.
maryb 31+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt
andy.p spune:
Da cuscra am inteles
Ramo super patutul,eu am zis ca-i las pe baieti sa aiba placerea sa monteze patutul pana venim noi fetele de la spitalAm vazut si bagajul,esti gata de plecare?
rain-lover ff frumoasa burtica.
37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
ramonzca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Da cuscra am inteles Ramo super patutul,eu am zis ca-i las pe baieti sa aiba placerea sa monteze patutul pana venim noi fetele de la spitalAm vazut si bagajul,esti gata de plecare? rain-lover ff frumoasa burtica. 37+bbelina laura si andy (07.04.2002) |
pai...pai..ce sa zic???sunt si ..nu prea sunt gata de plecare...bagajul e facut de cateva sapt vreo 2 -3 insa eu..prefer sa-l astept pe dr...macar pana duminica....insa nu stiu ce are de gand Erik...
POZE...POZULICI
38+... Erik
andy.p spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonzca79
pai...pai..ce sa zic???sunt si ..nu prea sunt gata de plecare...bagajul e facut de cateva sapt vreo 2 -3 insa eu..prefer sa-l astept pe dr...macar pana duminica....insa nu stiu ce are de gand Erik... POZE...POZULICI 38+... Erik |
Eu cred ca el va fi cumntel si va sta in burtic pana vine nenea dr
37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
maryb spune:
ramonzca vazut si eu pozele tale...frumoasa graviduta, frumoasa burtica, frumos patut si frumos motan...ce mai....
maryb 31+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt
moni_k spune:
Buna fetele,
Sunt de la Aspirante Optimiste, si as avea si eu o intrebare pt voi...din moment ce sunteti cu mai multa experienta... Am si eu nevoie de o lista sau un link cu analizele pe catre trebuie sa le faci in perioada preconceptiei. Mediculmeu de fam nu este prea grozav si as vrea totusi sa merg sa mi le fac !
Multumesc mult, si sa fiti sanatoase si vostri la fel
Moni
http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png
bpaula spune:
Salutare burtici,
in primul rand va urez la toate sanatate multa, bebei sanatosi si nastere usoara.
Am si eu o intrebare pentru voi ca tot ati ajuns aproape de final si ati trecut prin multe.
Dilema: as putea face ecografia 3D din luna 5 gratuit dar nu si una 4D. Din experienta voastra, s-ar merita sa dau banii pe 4D, (nu stam foarte stralucit cu banii dar nici nu ne-ar lipsi neaparat suma)?
multumesc mult,
Paula
rain_lover spune:
Acum depinde de tine daca vrei sa vezi miscare (4D) sau iti este suficienta o poza (3D). Eu una nu mi-am facut nici 3D nici 4D. Doctorul masoara cel mai bine in 2D, iar celelalte sunt facute pentru parinti. Eu asa stiu...Iar cu analizele nu te pot ajuta caci eu nu mi-am facut.
35+ Eva Gabriela
http://md.lilypie.com/Sxzzp2.png