Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata si de la mine .
Fetelotr am terminat o camera...si azi-noapte am dormit iar in patutul si camera mea. Sunt happy, acum pot sa aduc si patutul pt. bebe..iar pe de alta parte sunt enervata..off mamele astea..incerc sa ma calmez. REvin , acum ma grabesc pana la med de fam.sa iau in continuare prenatalul.
Va

Musettepink felicitari pt. schimbarea semnaturii

Clau_geo asteptam vestile bune

300 de acum incolo sa-ti zic D-na Proprietara??

35

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

neata burtici, va invit si eu la cafeluta cu muuult lapte!

clau, aici suntem cu pumnii strinsi

teomaria, felicitari, ai venit cu vesti ff bune, iti doresc o fetita sanatoasa si frumoasa, ca si fratiorii ei
felicic, cind am fost sa-mi fac analize la dr. Uscatescu, la Fundeni, am auzit ca unei paciente ii iesisera analizele modificate, iar dr a zis ca e din cauza Clarinolului. nu ma pricep, da' poate intrebi un dr.
ramonzca, eu am avut sterilizator de la Avent cu aburi, a fost foarte bun. Vezi ca la noi e in jur de 500 de ron, la farmacie, iar pe bimbomarket e.. 85 de euro.
300, yupiiiii, felicitari, s-o stapiniti sanatosi si fericiti!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Musette felicitari pentru semnatura !!!!!!!!

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Irina, sa stii ca e foarte OK si merge rapid, in 10 minute sunt fierte toate. N-am luat sterilizator din lipsa de timp insa acum cred ca raman la metoda asta.

Am pus poze noi la semnatura cu mutrisoarele pe care le face asta mica

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Tinem pumnii pentru Clau si asteptam inca un bebe pe listuta!

Nusha, am dat ieri o comanda LaRedoute(sa mai folosesc si contravaloarea comenzii neprimite- asta cred ca era pretextul,ca valorea comenzii e triplu fata de cat era de returnat).Acum putem sa facem pariuri care vine primul:comanda sau Daviduta?

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

hai ca mai facut sa rad...ce sa zic in ce stil vin acum comenzile de la redoute (la o luna sau chiar mai mult) as putea sa jur ca inainte vine daviducul dar totusi ma rog sa vina inainte comanda de la LR (nu de alta dar imi doresc sa stea puiul cat mai mult in burtica)

eu de ex astept comanda din 8ugust si acum

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata si de la noi ca o noutate, ca sa ma laud si eu cu ceva, am mai pierdut o parte din dop aseara. curat ca lacrima, insa nu poate fi decat de bine

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Irina, sa stii ca e foarte OK si merge rapid, in 10 minute sunt fierte toate. N-am luat sterilizator din lipsa de timp insa acum cred ca raman la metoda asta.

Am pus poze noi la semnatura cu mutrisoarele pe care le face asta mica

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

anca ce scumpica e carla!!!si tu o obosesti cu sedinte foto mi se pare mie sau e mai bolfosica un pic?cat a luat pana acum in greutate?

pt tine sabinel!!!poate nasti daca zici ca s-a dus dopul

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Anca ce dulceata mica ai.... si comentariile sunt mortale !!!!

Valentina 35 + David

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

neata si de la noi ca o noutate, ca sa ma laud si eu cu ceva, am mai pierdut o parte din dop aseara. curat ca lacrima, insa nu poate fi decat de bine

40+

Scoatem agitatele ?????

Valentina 35 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ar fi si cazul ca m-am saturat sa ma tot intrebe lumea cand nasc. hai, curaj la toate burticile ca mult a fost, putin a mai ramas.

40+

Mergi la inceput