Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (99)
Raspunsuri - Pagina 7
arhdy spune:
Fetelor am trimis pe mail-ul comun mesaj de citit super. Sa vedeti cata realitate exista in ceea ce este scris.
Lectura placuta.
Pupici
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
mamii spune:
fetelor vroiam sa va intreb exista crese particulare la noi ( in bucuresti in special ma intereseaza)??
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
karligutza spune:
AndreeaC Mada a propus incepand cu orele 17.30 ... e clar ca nu va ajunge toata lumea odata... de aceea stati linistite ca tot acolo ne gasiti, daca nu ne alearga bebeii prin tot parcul 
o sa dau si search-urile pe google, dar mai intai merci de raspuns si apoi ma duc s-o culc pe adeluta si apoi mai stau pe net... 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
arhdy spune:
Din cate stiu eu la noi nu exista crese particulare. Eu am dus fata la cresa de stat. Oricum sunt multumita, deoarece se ocupa de ei. Este adevarat ca nu apartin de ministerul educatiei, ci de primarie. La gradinite este alta poveste.
La particular nu exista decat gradinite, dar care iti primesc copilul in general de pe la 18 luni. Nu am auzit sa primeasca mai devreme. Eu am dus-o pe cea mica la 1 an fara o saptamana si la particular nu mi-ar fi primit-o asa mica.
Chiar este o idee de afacere. Fetelor care aveti bani sariti de investiti in niste crese, ca de strumfi nu o sa duceti lipsa.![]()
Diana si
mamii spune:
arhydy nu am bani de afacere...adik ash avea dar nu asha de multi!Ma gandeam ce o sa fac cand ma mut in tara ca banuiesc ca la creshele de stat oricat as vrea nu pot sa il dau in timpul anului in schimb la particular ti-l primeste daca au locuri bineinteles.
Pov. nasterii
arhdy spune:
La crese nu este ca la gradinita. Tocmai pentru ca nu apartin de educatie, ci de primarii au alt regim. Mai exact nu au vacante, deci duci copilul tot timpul anului, se plateste doar mancarea, in rest este gratuit si se primesc copii tot timpul anului, in functie de eliberarea locurilor (fie trecerea lor de la o grupa la alta, sau la gradinita, etc.). Numai ca nu se intra usor, asta pot sa-ti spun. Trebuie sa ai cunostinte. Eu foarte greu am reusit si complicat. Mereu cand ma duceam imi spuneu ca nu au locuri, ca sa las o cerere si cand se elibereaza ma anunta, etc.
Dar ti-am zis daca o sa aiba 1 an si jumatate il primesac si la gradinita particulara. Nu stiu mai exact ca nu m-am interesat foarte mult. Eu o sa-mi tin copilul pana la 4 ani aici pe urma o dau la gradinita particulara, dar este deja mare.
Bafta sa gasesti exact ceea ce iti doresti pentru puiut.
Diana si
mamii spune:
arhydy hai ca am scris un mesaj de ma dusesem pe campii park sunt batuta in cap....Multumesc de raspuns
Pov. nasterii
X-ray spune:
ooo gata am vazuta si pe cafera noastra,tare frumoasa fetele au ceva de la tine amandoua,se vede ca ai "impartit" frateste.ma bucur de cunostinta felicia!
multumesc pt cuvintele frumoase si rabdarea de a citi despre strumfa mea.si eu citesc cu mare drag de ai vostri,am invatat o groaza de lucruri de la voi,e o adevarata placere.eu am renuntat demult sa fac comparatii intre copii,avand atatia de aceeasi varsta in jur ajungeam la nebuni
.eu cel mai mult ma bucur ca mi-a data-o DD asa cum e ea si mai ales sanatoasa.
eli e ca un catel in jurul mesei si imi arata sertarul cu biscuiti si cere "da" "papa" .cersetoarea...
ieri in parc a vazut niste copii se jucau cu mingea si repede a sarit de bucurie "bebe gooo".(mingea e golu')
tot ieri a invatat un cuvant si la zis toata ziua"goanga",azi nimic,i-am aratat toate insectele pamantului si degeaba
cristina bine ai revenit la butonat!
dar oana ghinetz ce face?
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
madabout2003 spune:
Cafera acum stim de unde au printesele tala atata delicatete! Nu esti si tu in Bucuresti luni ca sa ne vedem live?
Arhdy am citit mesajul...il mai citisem...e interesant; Pacat ca pentru femei inca se pune problema: mama 100% sau cariera 100%, asta nu numai in Romania, peste tot...
Housepocket n_am vazut ca ai intrebat unde ne intalnim: in Herastrau, fantanile de la Expo Flora, luni 8 sept, incepand cu 17.30...cum zicea si Karligutza o sa ramanem in aceasi zona deci daca veniti mai tarziu suntem tot acolo! Nu_i asa ca vii sa ni_l prezinti pe Matei?
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07