Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Housepocket,nu ne-ai raspuns la intrebare,esti insarcinata,s-au a ramas semnatura veche?
Cafera,esti frumoasa,de ce nu vedem mai multe poze????Degetelul s-a vindecat cred ca vor ramane doua semne mici.
Oana de la Iesi,pe unde esti???

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Daaaaaaaaaaaa aveti dreptate amandoua sunt fetele lu' mama desi Alexia parca seamana mai mult cu Cafera. Multumesc ca mi-ai satisfacut curiozitatea si clar fetele's frumoasa ca mama

Alinadar pe Eli cand o mai vedem? Mai stramba nasucul cum a invatat-o bunica-sa? Joi vin ai mei la noi si trebuie sa aranjez un pic ap si sa fac cumparaturi ca-i tare sexi/nud frigiderul da nu stiu cand ca mai am si niste vizite programate. Va pupam.

Simo iti doresc sa vina bebe 2 atunci cand vrei tu. Noi vom fi super incarcati si fara ajutor de niciunde dar daca nu ma hotaram acum nici nu mai faceam al 2-lea. Acum sper sa fie totul ok si sa vin acasa cu inca un bebe sanatos de iepurash.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Luna din pacate eu nu pot sa vad pozele voastre de la Roma si din alte locuri... mai da-mi o data linkul pls!

am vazut in schimb poze de Nico-nma si nu am decat laude la adresa voastra; sunteti toti 4 foarte frumosi, de la mic la mare, de la mare la mic; tu esti frumoasa si slaba (restul gospodina si devreme acasa intereseaza doar pe sotu' tau ); sotul tau este frumos si cred ca ai avut ceva de furca cu fetele care roiau in jurul lui pana sa il prinzi tu la PRIMARIE si apoi ce sa mai zic de copii, ca din 2 exemplare asa frumoase ca voi, e clar, baietelul tau e un Don Juan si el si Andra la fel, frumusica foc. Mi-au placut mult pozele de la mare si o poza speciala pe care am zarit-o acolo e cand dorm cei 2 frati atat de frumos unul langa altul. Cred ca in general imi plac foarte mult copilasii cand dorm pentru inocenta pe care o arata chipurile lor (sunt cei mai cuminti si mai frumosi in somn)

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Sophie
Ea trebuie sa primeasca bucata mai mare, sa pape din bucata mai mare. Daca ii dai pe cea mai mica o arunca si te cearta sa i-o dai pe cea mai mare. Ieri stateam la masa cu sotul si Soph se plimba prin casa, a venit la mine sa-i dau paine. I-am dar normal o feliuta mica dar pt ca ea vazuse un colt maaaare de paine pe masa a aruncat bucata mica si se intindea la cea mare (coltul care era cat jumate de franzela ).N-am scapat pana nu i l-am dat, normal. A fost foarte bucuroasa si se plimba prin casa muscand din dita mai bucatzoiul de pita imprasiind firimituri peste tot. I-am cerut sa-mi dea si mie un pic de paine si imediat a venit si mi-a dat sa-mi rup. Cand i-am cerut a doua oara nu mi-a maid at dar i-a dat la taica-su cnd i-am cerut. (a doua oara nu i-a dat nici la tat’su) Pt. ca eu tot am insistat sa-mi dea paine a luat feliuta ce o aruncase pe jos, a mscat un pic din ea sa ma convinga ca-i una si mi-a dat-o. Dupa ce si-a facut plinul rupea cate un pic din colt il baga in gura si mi-l dadea mie cu toata dragostea. La felul cum ma privea nici nu mai conta ca toata camera era plina de firimituri.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

buna!!!!!! am nevoie de un sfat: azi e prima zi de intzarcare. la pranz a adormit relativ repede, insa acu seara urla de o ora si nici gand sa adoarma. asta n-ar fi asa o mare problema, o sa oboseasca si o sa adoarma el candva, problema e ca am un san beton, tare si fff umflat. am luat de la farmacie BROCRIPTIN, si am crezut ca dau coltzu astazi, asa rau mi-a fost: greatza, ameteli, transpiratie rece , frisoane. am pus comprese cu apa rece, cu gheatza........intrebarea mea e : ce pot sa mai fac cu sanul sa nu ajung doamne fereste la complicatii????????depre starea mea psihica nu mai zic nimik, sunt terminata, andrei urla in domitor dupa san si eu mor aci din cauza de sani umflati. sunt convinsa ca am facut ce trebuie, ca e timpul sa il intarc, dar atunci de ce simt asa rau?????????of, de-ar trece toate cu bine. noapte buna!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

draga mea cristina iti aduci aminte cand iti spuneam atunci la mol sa fi pe faza ce te asteapta?atentie rujuri, sandale, margele, prima pe scena, prima la joaca...draga de sophi e pe drumul cel bun.abia astept sa va vad in formatie completa,poate si noi in alta formatie. stiu cum e sa-ti cresti copilul singur,in afara celor 10 zile pe an cand e la noi mama eli sta decat cu mine sau cu sotul.noi 2 nu am iesit la o masa,asa nu nunta sau botez,numai noi doi undeva, de peste un an si jumatate.dar ne dam intalnire in bucataria noastra la o farfurie dea ceva bun sau o praji,la o bericica sau un pahar de vin si vorbim vrute si nevrute,facem un milion de planuri de viitor si ne gandim cum va fi eli mare ....in fine,au si momentele aste un farmec tare aparte....tu rasfatate bine daca iti vin ajutoare acum.mai am cateva poze pe aici,de la ultima iesire prin szeged.mai face asa cu nasul cand se rasfata,acum e atat de preocupata de tot ce-i in jur...
mada mi-ar fi placut tare mult sa te cunosc.am o matusa in nimes care ma inebuneste sa ajung la ei poate ne hotaram si venim si in franta.mai trebuie sa ajung in danemarca unde mi-ar place sa o cunosc pe catarina si familia ei si in amsterdam.poate daca am aveam bani si 5 tone de timp am ajunge peste tot....
lunatecii nu am reusit nici eu sa-i vad

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mihaela poti incerca sa golesti putin sanul, numai atat cat sa nu-l mai simti asa de tensionat. Eu nu am luat pastile deloc si in 4 zile am scapat de toate. Nu stiu daca la pastilute este recomandat sa te mai "mulgi", dar eu zic ca asta ar fi bine. Pe prospect ce scrie?
Strumful mic se va obisnui, plange mai rau acum la inceput dupa aia uita. Incearca sa-l distragi cu orice iti vine la indemana si oboseste-l. Mult succes si curaj!

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mihaela fa exact ce ti-a zis lavi goleste putin sanul,azi putin,maine putin si intr-o saptamana esti gata.cu plansul lui andrei nu stiu ce sa zic,mi se rupe sufletul,e traumatizant pentru amandoi dar e decizia ta,al luat-o si capul sus.va uita si de tzitzi.eu am zis ca eli nu va renunta niciodata si uite ca a lasat-o singura desi eu mai alergam cu sanul dupa ea. si multa rabdare .

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Alina.a ce imi place cum ai descris intalnirile in bucatarie...si noi tot la fel ! Si cand vii la Nimes neaparat ne vedem...Acolo trebuia sa ma vad si cu Luna dar n-am putut din cauza de socrii

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

mychy..succes cu intzarcatul.... pt Andrei, mititelul de el dar o sa treaca si episodul asta. Mai nou Matei imi sune in fata "tzitzi tzitzi"...si a mai invatat un cuvant nou "ba-tiiii"=brate! deci gata cu mine

Ma bucur ca scrieti despre ispravile strumfilor...normal ca nu sunt toti la fel si "dupa carte"...Ii felicit pe toti...si mai scrieti, sa-mi dati si mie idei sa mai incerc ce anuma l-ar interesa.

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput