Pepenasi de iulie-august 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
sursula spune:
VIO-SA-TI TRAIASCA VALENTINA!!!!
ANACO-eu folosesc un betisor de urechi pt nasuc,udat in ser fiziologic.Am si aspirator nazal electiric,pe care am dat o multime de bani,dar nu reusesc sa scot cu el:( A propos,SUN,tu cum reusesti ?Il introduci in nara?Ca,daca il tin langa nara cum scrie in prospect...nu-mi iese:(
RONTZY-eu nu as da pe fata daca scrie ca e numai pentru corp.Dar,au produse f bune de la Mustela pt fata si corp.
MARINA-si noi am facut eco sold preventiv.Asa am fost sfatuiti.
LOCCA-desi substanta activa principala pare aceeasi in Sab cu Infacolul ,totusi si la mine a functionat super Infacolul si nu Sab.Si ii dau tot inainte de fiecare masa.
ANKA-SA le porti sanatoasa!
CLABUR-
mamica de fete frumoase!
MONA-sunt foarte intrigata de ce ai tu acolo!Cum au putut sa-ti faca asa ceva???trebuie sa-i traga cineva la raspundere!
THE ANDREEA-wow ce blondut frumos!!!
Fetelor,voi reusiti sa dati bebeilor picaturile de vigantol cu sticluta???Ca eu nu reusesc tot timpul sa torn doar 2,iar daca pun in lingurita se pierde din cantitate...ce sa fac???

Azi m-am intalnit cu bebe Vlad de Ileanna si vreau sa va spun ca e un mare seducator!!!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
SunSmile spune:
Cris 3 ore mananca intr-una??? Woooaaaa, ce bebel fomist nene
Acu' tu vorbesti de valurire? Tu sa te iei de mana cu Onutza, amandoua ati fost la fel de "grase".:)
Sursu pai eu pun ser cu seringa si apoi ii bag aspiratorul in nasuc. Capul e de cauciuc moale si nu-i ating nara dar trebuie sa fie inauntru ca sa pot trage balaurii (care-s multi nene si mari). Iar vigantolul poti sa il dai cu o pipeta daca nu te descurci cu sticluta. Si asa pui la fix 2-3 picaturele, cat are el de luat.
Anku mie-mi plac 2 si 3.:). Adica si prima e frumu' dar astea imi plac mai tare, mi se par mai deosebite. Iar nr 3 e chiar preferata, chiar daca tu n-ai luat-o inca.:)
Marina e bine sa faceti eco la sold, asa preveniti o eventuala problema. Si noi am facut.
Didisoru' fruntea sus pui. Mamele (si soacrele) au darul de a fi pisaloage uneori. Unele intrec masura dar sa le schimbam la varsta asta e imposibil. Asa ca resemneaza-te, trage aer in piept de cate ori te suna si incearca sa nu mai pui la suflet. Esti cea mai buna mamica pt Aida, sa nu cumva sa crezi macar o secunda altceva. La mine soacra cand a fost in vizita si erau 30 de grade in casa mi-a spus cred ca de vreo 20 de ori "da' n-o invelesti cu ceva pe picioruse?"..a 21a oara n-a mai indraznit, pt ca probabil imi iesisera coltii si ma innegrisem in cerul gurii![]()
Onisoru??? Nu pui si tu pozele cu Raul? Ca vaz ca albumu e creat!
Ralu ce mai face Mirunica? Au trecut ranile de la fundic?
Fetele disparuteeeeee?
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
sursula spune:
SUN-ESTI GENIALA!!!Ideea cu pipeta nu mi-ar fi venit!!!
Am sa incerc si eu cu aspiratorul+ser fiziologic!SI ...arati SUPER!
Anka-si mie tot rochita 3 mi-a placut cel mai mult.Nu ma bate!![]()
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
ileanna spune:
sursula
Deh ... ca Tudor nu prea ne-a bagat in seama, o fi zis ca prea avvem fatza de Luis Fernando si nu suntem de nasul lui.
Mdeaaaa .... noi suntem neshte jmecheri si vedem k aicea e bataie pe gagice ... da' noi ne asteptam pe alea de 2015, ca asa a facut si tata
.
Eh si cand ma intorceam si io din parc era un dobi cu o dacie care parca sau nu's ce facea (pe trotuar evident) si mai ca era sa dea peste noi. L-am intrebat "ce faci neneeee??!!" si el zice "m**e"
. Si io cat ma tzine gura " **** sa-i dai lu' nevasta-ta" si el iar la mine nu's ce alta porcarie cu o fatza furibunda (kre k nu-i iesea parcarea
).
Da' io cand i-am vazut mai bine fatza aia de manelist bronzat ... iuuu ... m-am uschit rapid de la locu' faptei. K 'oi fi eu o venerabila mamica la care ar fi fromos sa-i dai prioritate dar ... ma cam vedeam capacita chiar cu statusul acesta.
Doamneee ca tziganca is uneori. Fromos imi sta!! Shi dc ma vezi n-ai zice ... par o duamna
.
Sun imi dai si mie id-ul ala?
Sau ma lasi sa latru la luna k poate pricep
.
Madaaaa da-mi-l si tuuu. Te log mumoooos
.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
M&M spune:
Ramasesem datoare cu niste raspusnsuri...
Anka, mie rochita nr 2 mi-a placut tare mult!!!
Sa porti sanatoasa hainutele noi!!!
Miha,
nu te mai lua dupa ce zic toti...Ce ptuin mai aveti pana la botez!!! Aaa...si sa purtati sanatosi hainutele!!!
Sun...
cred ca suntem la vreun puseu ... Eu as zice ca mai curand tu sa te iei de man cu Onutza....
Chiar, Oana , unde esti??? Cand ne pui poze????
Mikycriss???? Madina???? Tiberica??
Narciiiii!!!! Care mai e treaba cu netu???
Gata, fug sa ne pregatim de plimbareala....
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Caprioara spune:
Anka, si mie imi place mai mult si mai mult varianta 3 la rochite. Multumim de aprecieri
! Ne arati poze si cu hainutele tale de care esti asa incantata? Le-ai mai prins in reduceri sau is colectia noua LR?
Sunule, ma duc sa te vaz in poze.
Andreea, ce copii frumosi ai
! Si blondutu tau e cu totul special...
Didi, nu mai pune la inima... Te inteleg prea bine. As we speak e pe capul meu cu niste tampenii, va spun alta data, ca acum nu poci ca-i langa mine.
Plec la plimbare.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Marina_1609 spune:
Anka, varianta 3 mi-a placut cel mai tare dar ca sa nu cumperi prea multe poti sa ramai la varianta 2 ca e tare draguta si aia
_
Marina
de ANA SOFIA
ileanna spune:
Caprioara 

Luat Infarix la pretul vechi. Vrut lasat la tanti un 10 ron acolo. Tanti nu vrut sub nici o forma. Mii de multumiri!!!
Over
http://community.webshots.com/user/my_margaret
Caprioara spune:
Sunule, unde-s mai kilele alea in plus???? Ca nu se vad
.
Anka, oricum 2 rochite iti trebe: una la dus la biseruca, una dupa cristelnita. Apoi dupa baia de a doua zi, cica tot lucruri noi trebe; deci o folosesti si pe a treia
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Caprioara spune:
Ileana, ce ma bucur
! Hai
, ca am plecat.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)