Pepenasi de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

cat de dulce e bebe casian si pare atat de satisfacut in poza cu costumasul cu ingerasi iar tu parca esti sora lor mai mare

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Asaaa... si acuma, ca m-am mai potolit, sa incerc sa leg si eu cateva cuvinte.

CAPRI - vazut pozele deosebite! Intelesesem ca imbraci fata in costum popular, dar nu retinusem ca si voi veti fi la fel... Ori mi-a scapat mie... Oricum, a fost minunata! Are niste ochisori superbi! Atat de expresivi!

DIDI - rele mai suntem.... noi cu mamele astea... Da' iti zic o replica de-a Elizei... "Ce sa ma fac eu cu mama asta a mea..." Adica cu mine
Pe de alta parte, cre' ca o chem si eu pe a mea pentru vreo 2-3 zile... ca am prea multe rufe de calcat si nu mai fac fata....

Cu hainele de la Redoute... am rezolvat si problema imbracatului de botez... Deci mi s-a luat o mare piatra de pe inima. Ca fuste mai am eu... Mi-am luat anul trecut o multime, iar unele au betelie elastica, deci incap. Dar cu partea superioara, era nenorocire.... La sutien, de la 75 B am ajuns la 85D, deci era musai sa iau ceva....

ANDREEA - mai, ca e el blond... da' si Theona ce printesa! Iar el, ca un puiut cu costum galben Sunteti niste frumosi!

Despre restul PEPENASILOR.... inutil orice comentariu. De cate ori ii admir raman cu gura cascata. Parca sunt poze de la reclame! Pe cuvant!

CLABUR - ce cioculet are si pisicuta ta! Amandoua fetele sunt niste frumoase!

CU LAPTELE - inca o data, daca era nevoie, m-am convins ca bebe stie mai bine decat mine... Eliza sugea zdravan. Asta mica ma cam gadila... Si eu aveam impresia ca daca nu simt cum suge zdravan, nu mananca suficient... Dar ea stie mai bine. Iar eu arunc zilnic o gramada de formula, ca ii tot fac bibe completare, iar ea il scuipa.

Ma duc la datorie....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mona am uitat sa-ti spun...si al meu mananca putin si tot a luat 1100g luna trecuta.
Vazut si eu pozele cu grasunelul tau....eu cred ca seamana cu tine. Cate kg are el acum?

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vazut poze cu bebe Codrin. Mona, mie mi se pare un scump si un grasan, zau! De ce parasti baiatu' aciulea?ntzzzz...

Dana imi pare rau sa te anuntz ca Alessio e luat deja. L-o luat mica sirena din Brazil.:)

Andreea ce scumpetei ai tu acolo. Wooaaa! Dulciii!

Anushka pey tu alaptezi exclusiv si nu cred ca ai cum sa faci program. Ca daca Mariuca vrea sa pape la juma de ora, asta e...te supui:) Si nu-mi mai face mie fata isterica...acush vin la Pitesti si ti-o iei!

Madutz pozeeeee. Las-o incolo de curatenie, noi vrem poze cu Ami crestina!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

maitreyi si tu ce tratament faci pt chestiile astea??
Catdespre sotul meu ... teoretic da, ar putea. Si mai mult ca sigur ca asa ar face dc nu ar avea locuinta platita se firma in Pl. Dar nu vreau nici eu sa faca pt ca asta ar insemna ajuns acasa seara la 8 - 9 si culcat devreme pt ca la 5 - 5:30 ar trebui sa se scoale. Daca i-as cere ar face sigur. Dar decat sa-l vad acasa 2 ore pe zi, verde la fatza, nervos si obosit ... mai bine doar in we. Practic pana la Ploiesti sunt doar 60 km care se fac in 45 de min. Dar ca sa iesi din Bucuresti din Pantelimon si pana in Baneasa ... asta poate insemna si peste 2 ore la o ora de varf cum este dimineata si seara. Deci ... ca sa munceasca 10 ore si sa stea la volan 5 - 6 ... mai bine lasa.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

SUN m-ai intristat dar asta e, daca e pt Anais nu ma bag, ca mi-e tare draga...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Danutza da, asa e, si mie mi-e draga tare Anais. Si mama-sa asta nu-si mai pune net odata. Ti-am vazut Clarutza duuuulceee! Cand scapati de ghips?

Io sa stiti ca nu vad daca trebe sa dau accept. Asa ca scrieti-mi un cuvant, o injuratura ceva:), daca vedeti ca nu dau.

Ankule sa le porti cu placere!

Pusai cateva poze noi, inclusiv cu mine valurita (scuzati calitatea dar imi tremura camera in mana cand m-am vazut in oglinda:) )

Ma'c sa-mi distrez maimutza, ca-si cere povestile zilnice...

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ce ziceti de rochita de botez varianta 1 si de rochita de botez varianta 2?
Oricum le-am luat pe amandoua si ma mai gandesc si la rochita de botez varianta 3
Pe asta a treia nu am luat-o inca si nu stiu ce sa fac. Parca nu as lasa-o, dar si sa iau 3 rochii si imbrace doar una, si doar o data?

Ia dati cu parerea.

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor am alergat ieri toata ziua pt haine pt botezul Ralucai si intr-un sfarsit mi-am gasit o rochita neagra simpla trei-sferturi si sotul si-a luat un costum.ne mai ramane sa ne cumparam de incaltat si sotul camasa si cravata.M-a intrebat o vanzatoare daca sunt gravida....din cauza burtii si m-am simtit foarte prost.
Ankalaura sa porti sanatoasa hainele si mie mi-a placut rochita varianta 3.
Mona ce necroza urata... Ce mare s-a facut Codrin,sa-ti traiasca.
SUN superbe pozele,arati foarte bine.
Va pup

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Asa....deci, |MIhaita al meu sta in ultima vreme cate 3 ore la o masa....mananca 3 ore si apoi doarme cate 4-5

Ruxi ( Locca) , eu ii dau Infacol inainte de fiecare masa ; Sab ii dadeam de 3 ori pe zi si nu isi prea facea efectul..

Andreea, da' blond mai e Casian!!! Si e frumusel foc!!!

Sun , unde esti valurita????Eu nu vad nimic...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput