Pepenasi de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salutare de la Bistrita!!

Repede pana nu se trezeste manzul ca doarme de la 12.40 si i-ar cam fi vremea de trezit!

the_andreea si noi avem cojite! Am incercat cu ulei de masline si periat usor cu o periuta de dinti moale. Si se duce.Insa Matei nu prea are rabdare sa stea asa ca nefiind inca multe am cam ignorat.Doar de 2 ori l-am dat cu periuta.

atb incearca daca ii mai dai san sa mananci tu ceva mai laxativ, de exemplu al meu se descurca grozav de cand mananc pere si prune.

Ileana...si eu tot 10 kile in plus, da nu imi iau haine IN NICI UN CAZ!!! Nu mai incap in nimic da nu imi cumpar nimic pana nu slabesc!! Deocamdata nu pot face nimic ca suntem exclusiv la san dar mi-am propus un tratament de electrostinulare si poate ceva pastile de slabit pe langa un regim...nu de alta da io is daia care nu se poate tine de regimuri...Musai sa revin la cele 55 de kile ale mele!
Nu stiu zau ce o sa imbrac la botez....

legat de vaccinuri: eu il fac pe cel gratuit, asa l-am facut si la Stefan si a fost OK. Este foarte important sa fie sanatos copilasul!

Mada, bine ai revenit si bine te-am gasit la scutece!

Izabella, cand povesteai de zilele cu plansete parca vorbeai de Matei de ieri ...Cine stie...poate si la noi este vreu puseu.
Io cand plange copilul ii zic sotului ca o fi un puseu...si el imi raspunde "iara puseu?? ca asa mi-ai zis si saptamana trecuta"

truli-luli si eu beau fix acelas ceai pt stimularea laptelui si mi sa terminat sambata....duminica nu am baut de loc si luni Matei a fost fff marait, ieri la fel...poate sa fie de la ceai?Hm...
Ieri dupamasa am cumparat ceai si azi sa linistit...cine stioe? maine ma duc sa-mi cumpar vreo 3 cutii sa nu ma mai lase in pana

Violeta FELICITARI!!! Si BB Valentina sa fie mancacioasa si cuminte!!!

Cristina_26 daca intri pe mailul comun o sa gasesti in format electronic cartile lui capraru.

Eu am adaugat pe lista mai toate nick-urile care le-am zarit sa nu imi dati ignore!!!nick-ul meu este anaadam77

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

cristina eu am gasit cartea in diverta - 7 sute si ceva de rol (rol, ron...care e pana la urma moneda nationala...nu leu'? )

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Maitreyi - pentru prima de nastere tre' sa depui un dosar la primarie, la directia de asistenta sociala. Presupun ca la voi sunt toate intr-un loc. Eu am luat azi prima asta valoroasa de 213 lei. Rasu-plansu.... cine e la sector 2 o sa vada cum e... zici ca ai gresit destinatia... la casierie se ajunge TRECAND PRIN BAIE!!!!

Eu sunt intr-un MAXIM EXTAZ! A sosit a doua comanda de la Redoute, cea cu haine pentru mine, si sunt intr-un MAXIM EXTAZ! Imi vin ca turnate, sunt frumoase, imi plac de nu mai pot!
Deja eram depresata la culme, ca nu mai aveam cu ce sa ma imbrac.... Am purtat toate tricourile lui Ovidiu....
Cu Eliza mi-a trebuit un an ca sa slabesc, deci nu era sa stau sa astept momentul....
Dar nici de la noi nu imi venea de imi iau ceva... Nu am nici timp si nici nu ma indur sa dau un milion pe o fusta....
Asa ca sunt in extaz.....
Am cateva camasi, cateva bluze cu maneca trei sferturi, cateva cu maneca lunga, o bluzita tip maieu mai larguta si brodata, o rochie super sexi neagra care pica super de super peste toate kilele mele, vreo doua tunici.... si lista ar continua
Ma duc sa le mai probez o data apoi le bag la spalat si abia astept sa ma imbrac cu ele!!!!

Bebe urla si eu sunt cu extazul meu cu redutul...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

ankalaura, 213 lei zici?Pai de unde atatia bani?Ca pe tzadula mea scrie ca iau numai 150 de lei prima.Eu le-am dat extras de cont si cica o sa-mi vireze banii pe card...

expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare si bine v-am gasit la scutece

Fata mea e maraita rau azi, nu vrea nani decat in brate. Si ar trebui sa si lucrez ceva, evident ca taman acum si-a gasit sa faca fite.

Cristina, eu am vazut ca infacolul are exact aceeasi substanta activa ca si sab simplex-ul. Tu ii dai la fiecare masa infacol?
Eu am si infacol dar nu i-am dat pana acum, am respectat indicatiile dr. cu sab simplex de 3 ori pe zi. Tu zici ca la voi a functionat mai bine infacol-ul decat sab-ul? Cum dadeai unul si cum celalalt?

Azi m-am cantarit la un magazin pt. ca eu nu am acasa cantar si am avut un soc, am -1 kg fata de cand am ramas gravida. Daca nu ar fi inca pieile pe burta si fundul flescait m-as declara multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Violeta felicitari, refacere rapida,Valentina bun venit pe lume, multa sanatate si sa fii cumintica si sa-i aduci lui mami multe bucurii
Mina si sotul meu la inceput era destul de rece, cand plangea spunea sa nu o iau in brate ca se obisnuieste asa si dupa aia vad eu, (bineinteles ca nu il ascultam), si acum in fiecare seara o ia in brate, o dragaleste, o pupa mereu, nu mai poate de dragul ei, si daca plange spune nu-mi lasa fata sa planga dute la ea ca ii este foame.
Mona este groaznic ce ai tu acolo, nu stiu cum supoti durerea, sper sa te vindeci cat mai repede.
In legatura cu kg si eu am 9 kg in plus, nu mai am nici o forma, toate kg sunt pe solduri si pe burta, dar sper sa le dau eu in timp, si sunt plina de vergeturi.
Si Miruna mea de vre-o saptamana este foarte agitata seara, si adoarme foarte tarziu, sambata am fost la o nunta si a trebuit sa merg de doua ori acasa ca nu a adormit pana la ora 1 si cumnata mea (cu ea am lasat-o) nu avea ce sa-i faca. Si sambata asta am o nunta, si imi este groaza, nu stiu cum sa fac sa adoarma pe la 22.30, 23.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Am reusit si eu sa vad pepenashii!Doamne,ce scumpi sunt toti!!!!
Am pus si eu cateva poze cu blondul meu,sa nu va mirati prea tare (toata lumea s-a mirat cand l-a vazut prima data)

Cris,inca o data mersi.

Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

the_andreea am vazut pepenasul blond!! chiar ca e blond!Parca e o papusica! Sa va traiasca! Salopetica cu ingerasi o avem si noi pentru botez. E tare draguta!

Fug sa vad ce face Matei ca doarmeeee de ceva vreme, cei drept a stat treaz inainte de ora 12.

expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Am reusit sa mai frunzaresc din urma printre picaturi e greu sa recuperez mai ales ca toata casa e pe dos e o dezordine de nedescris ca vineri am fost la aeroport si am gatit toata ziua, sambata a fost botezul alergatura nebuneala, dum dim am dormit toti pana tarziu apoi am fost la vecina mea la gratar cu totii si luni si marti de dim pana seara batut centrul Londrei la picior cu moatele dupa noi.
Am sa mai intru mai incolo cand apuc acu fug ca ma asteapta o tona de biberoane si un aspirator.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Ana,multumim de aprecieri.Ti-am admirat si eu puiutii chiar ieri(noroc ca aveai poze si la semnatura,ca eu pana ma dezmeticesc...)

Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput