Pepenasi de iulie-august 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
the_andreea spune:
Indraznesc sa cer si eu parola si userul pt a vedea pepenasii
.
Sun,
ms de compliment,dar sunt zuza rau.Ca sa va convingeti ar trebui sa o cunoasteti pe fii-mea;pe Casian nu prea il recunosc ca fiind al meu,e cumintel tare,papa,doarme,rade,vb si cam atat.Si nefiind cu toate acasa,dupa ce l-am plimbat mai bine de 900 km in primele 2 luni,mai urmeaza in wk inca 600km si apoi la sf lunii un mutat in toata regula inapoi la Iasi.Saracii copii,sunt bulversati de tot.Ce sa facem daca noi parintii nu ne gasim o data locul????

Daca mai vreti id-uri de mess al meu e andreea_r_p.
Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
maitreyi spune:
felicitari si de la noi vio
sa creasca mare, sanatoasa si voioasa!
ileana eu am stat 9 luni in pat deci si asta poate fi la mine cauza + ca atunci cand exista o anemie oxigenarea se face mai grelut in periferie. mergi si dozeaza-ti o hemoglobina. si al meu tot intr-un an, un an jumate vine back home...da' al tau nu ar putea face naveta zilnic? al meu are colegi care sunt din ploiesti si asa fac...
monacontrar aparentelor zona arata mai bine decat inainte de operatie. cu credinta, grija si rabdare se va reface tesutul. grija mare sa nu apara infectii. va fi bine oricum
(s-a schimbat interfata la picassa din cate vad. de asta mergea asa de prost de 2 zile?!)
madasa va traiasca crestina 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
Caprioara spune:
Violeta, felicitari mamico
!
Valentina, bine ai venit pe lume!
Sa ai parte de multa sanatate, noroc si fericire!
Didi, daca vrei vaccinul, sa ma suni sa-ti explic unde e farmacia (gasesti numarul meu la contacte pe adresa comuna de yahoo). Sotul Ilenei trebe sa treaca sa-l ia pe al lor in seara asta. Si mai e unul sigur in afara de cel retinut pentru ea.
Ronty, si noi am fost mai bine azi noapte
. Culcat la 12:00, trezit la 3:00, mancat pana la 3:30, culcat iar, trezit la 6:20, mancat, culcat la 7:00 si apoi dormint cu intermitente de maraieli pana la 10:30 dimineata.
Sunule, cum sa nu te iubim mama? Ce ti-e??? Uite, iti reimprospatam declaratia de dragoste: TE IUBIM MULT_MULT_MULT!
Se pare ca intre timp mi-a cazut si netul, asa ca trebe sa-mi copiez mesajul asta in word si sa-l postez mai tarziu
. Sper sa nu dureze mult intreruperea. Acum e ora 12:30 (ziua).
Am revenit, ca mi s-a intors netul
:
Madaaaaa, bine ai revenit! Fug sa vad daca ai pus poze pe undeva ca nu am citit inca astea 3 pagini din cap2.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dana81 spune:
VIO FELICITARI MAMICO, sa fiti sanatoase si papacioase, si sa veniti sa ne povestiti cat mai repede

Sunt disperata, nu mai imi vine nici o pereche de pantofi, oare asa am sa raman?Nici verigheta nu mi vine
Si eu tot in top "ten" sunt...uof
MADA cum sa nu iasa frumos...pai la cat te-ai straduit, nici nu ma asteptam altfel!!!
Crestina...
MONALAC bani de avocat oate nu ai dar eu tot as fi facut un articol, sau la vreo televiziune ceva...nenorocitii...trebuie facut ceva cu neoamenii astia.
Clara mea sigur e topita dupa taicasu, a venit acasa putin de la serv, si ea s-a cuibarit la pieptul lui si doarme de rupe...ma simt tradata![]()
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dara_d spune:
Buna si de la noi aici la cel de al doilea capitol.
VIOLETA felicitari.
Diarux frumoase poezii mai scrii tu.Pupici
Mona oare tu nu mai scapi de necroza aia , sper sa te faci bine curand.
Sun cum sa nu te iubim tu care sti as activa pe forum si mereu aproape de problemele noastre.
Didi eu zic sa iti ti firea ca nu ai ce sa faci daca te enervezi faci rau bebelinei si nu cred cavreai asta, incearca sa nu o mai bagi in seama.
Mada bine ai revenit printre noi, ti-am simtit lipsa.
Anaxena nici Denisa nu are program ea singura cere la 1 oar sau la 2 sau la 3 ziua ca noaptea doarme destul de la 22 la 2 sau 3 si apoi se mai trezeste si la 5,6 sau 7 .deci si la noi este obositor ziua. Normal ca are orele ei de colici pe seara dupa baita.
Marina si noi am facut eco de sold, vrea sa verifice daca e displazie dar nu e cazul sa te agiti.
Boticelina ?? Stiti ceva de ea
Bujo pupici.
Biribu 
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
dara_d spune:
Bine ca ai net Caprioara din nou.
Fetelor am mai pus poze de la botez pentru cine este interesata sa ne vada.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
M&M spune:
...astept sa se trezeasca bebe sa ii dau papa...
Mona, am vazut pozele cu Codrin ( scuze , dar m-am revoltat de ce ti s-a putut intampla pana cum si de faptul ca pe tanti aia nu o trage nimeni la raspundere pt ce ti-a facut!!!..) E deja baiat mare, Codrin!!! Un scump si, deci zici ca mananca putin mie mi se pare ca e chiar maricel !!!...
Didi, imi pare rau ,,,dar poti zice ca mama ta si sa faci tot ca tine.
Andreea, ai PM !!!!
Maitreyi, da, si eu am observat ca s-a schimbat interfata la picassa...
Am si eu o intrebare...de unde ati facut rost de cartea lui Capraru??? Vreau si eu...
Dara, ma duc sa vad pozele noi de la botez...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
dana81 spune:
DANA m-am indragostit de ALESSIO, e luat?![]()

ca daca nu...l-as face de un ginere, ca se poarta pe aici pe la noi.
SUN eu acusi vazusi...cum sa nu te iubim, e adevarat ca alea 4 kg in plus la tine ma cam supara (invidia), dar tot imi esti draga rau

Eu nu stiu ce sa mai mananc...
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
the_andreea spune:
Cristina,multumesc mult.
Incerc acum sa intru.
Andreea mami de Theona(27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
ladymina77 spune:
Salutam si noi populatia de pepenasi si pepenele.
Ma inscriu si eu pe lista fetelor cu dureri de picioare dimineata,pur si simplu ma apuca plansul cand ,cobor jos din pat.De ieri dimineata am inceput usoare exercitii de gimnastica pt ca altfel simt ca ma anchilozez si parca nu ma mai dor asa tare.Si i-au si calciu iintre timp ca si asta poate fi o cauza.
Andreea e o cumintica ,ziua doarme linistita pe pat,carucior sau patut insa seara dupa baita vrea NUMAI IN BRATE sa adoarma.Deja ne-am obisnuit de la 21 la 22-23 sta in brate si numai in brate.Mi-aduc aminte ca asa facea si in burtica,era fff comoda dar la orele alea avea program de gimnastica.
Ma bucur ca Bogdan e din ce in ce mai atasat de ea.El este o fire f rece si nu prea avea tangenta cu Andreea la inceput.Acum o saruta pe frunte,ii da bibi,o mangaie.Doamne ,ce ma bucur cand ii vad pe amandoi.
Va pup si va doresc o zi buna!
Vio ,felicitari si multa sanatate.
http://community.webshots.com/user/ladymina77
Mami de bebe Andreea-Maria si Bogdan
mina