Pepenasi de iulie-august 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 2
flo1980 spune:
Hello again....
Mada bine ai revenit!
Felicitari pentru crestinutza!
Nu se putea sa nu fie distractie la botez, la cat de mult ai muncit tu.....cum sa nu se simta lumea bine!?
Truli felicitari pentru bobocelul care merge la gradi!
Ma gandesc cu emotie la vremurile cand or sa mearga si ai mei la gradi.....de atunci incep sa se "formeze" dar perioada liceului e cea dificila (pentru parinti )
Vio felicitari, recuperare rapida, bebe sanatos si papacios! Ziceai tu ca ramai ultima...
Mona nu stiu cum ai rezistat atata timp...
Cu vacinurile...cat ai mai indurat, al meu nu e schimbat deloc
Maitreyi bun venit!
Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
flo1980 spune:
Fetele...s-au modifcat putin albumele pe picasa? sau nu mai vad eu bine
Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
ileanna spune:
Hai ca imi caut postarea de juma de ceas si can' colo, postasem la capitolu' alalantu'
Deci
maitreyi aoleuuuu! Zi si mie care-i treaba cu durerile de calcaie / genunchi ca vad ca stii ceva. Eu sunt putin speriata pt ca daca stau mai mult in pat (adica cele 4 ore pe care le prind noaptea) cand ma ridic, cad pe jos daca nu-s pe faza.
Am uitat sa-ti zic ca suntem in aceeasi oala oarecum ca si sotul meu lucreaza in ploiesti si vine acasa in we. Bine ... totusi Pl - Buc nu se compara cu Buc - Iasi. Al tau nu se muta? Al meu va schimba job-ul cam intr-un an, un an jumate cred.
anaco si eu detest rau de tot faza cu nasul . Eu ii dau dupa baita cu ser si fct de caz, fie bag betisoare, fie pompita manuala. La mine nu a stranutat niciodata, sunt surprinsa dece spun fete ... o sa studiez si io problema.
cristina am inteles, si eu as fideprimata in locul tau
Sun dc alaptezi (felicitari ca l-ai tinut) nu mere ce am zis eu. Si da ... ti-am zis din auzite ca se mai muta oasele bazinului ca rezultat al greutatii lui bebe. Dar cica revin la loc ... Oricum 4 kile e suficient ca sa nu-ti vina nimic asa cum stiai sau macar pe aproape. Dar ... avem timp pentru asta. Iar noi cele din "top ten" da ... nu ne facem pb, mai avem fo' cateva luni pana sa ajungem la performanta sa stea hainele in valuri asa ca pe tine
Si cine sa te adauge unde??? Pe mess? Io habar n-am ce Id ai ca te-as adauga cu maaare placere.
rontzy si eu recomand apa termala (Avene, Vichy) si crema Trixera de la Avene.
ankalaura mare dreptate ai ... Nu m-am gandit ca astia vor special sa renuntam, desi mi s-a parut revoltatoare faza. Bine ca n-au pus conditie sa vina bebelul personal. Si da, eu am renuntat la ea.
truli-luli Si eu am avut sentimentul ca am imbatranit ... 1 data dupa ce m-am maritat si m-am trezit duamna (in mintea mea ... duamna maritata = batrana, si m-am maritat la ... 31 de ani ) si acum cand vad o viata asa proaspata langa mine ... am momente cand ma simt expirata. Cand s-o mai duce si la gradinita ...
Madaaaaaaaaa Ma pregateam sa te acuz de abandon de familie!!!
http://community.webshots.com/user/my_margaret
M&M spune:
AM reusit sa merg s aimi fac pedichiura!!!! Sunt atat de incantata !!!...nu tineti cont de o nebuna ca mine...
Vio, felicitari mamico!!! Refacere rapida si laptic muuult pt bebelina Alexandra!!! Bun venit Alexandrei ; sa va lumineze vietile si sa aiba parte de tot ce e frumos si pur!!!
Dia, eu ziceam de acel caz .. Vaccinurile de obicei sunt contraindicate cand copilasii sunt bolnavi( inclusiv o banala raceala) . Organismul trebuie sa fie sanatos cand se fac astfel de vaccinuri, de cele mai multe ori cu virusuri atenuate...
Am vazut si eu pozele Claudiei ( Clabur )...Ce bebelina scumpica foc si ce plete are!!!
Mada, bine ai revenit!!! Felicitari pt micuta crestina!!!...
Monaaaaaa!!!! DOamne !!! Ce ai tu acolo!!!.... Eu ii dadeam in judecata , sincer!!! Sunt deja 4 luni de cand ai rana acolo, nu???...
Am si eu o noua obsesie...fetele care au disparut..MADINA si MIKYCRISS!!!! Mai stie cineva ceva de ele, mai ales ca Muky era si intr-o situatie mai aparte...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
SunSmile spune:
Sunt chiar prostan uituc si babit, deci:
Felicitari Vio! Sa-ti fie Alexandra sanatoasa, mancacioasa si necolicioasa! Sa fiti sanatosi si fericiti toti 3!
Cea mai lunga odisee nene, a inceput pe 22 mai si s-a terminat pe 2 septembrie! La nasteri...
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Marina_1609 spune:
Felicitari VIO!
Mona, nu pot sa cred prin ce treci. vai cum arata necroza aia . eu i-as impusca pe toti!
apropo. noua doctorita neonatolog ne-a recomandat sa facem ecografie de sold. a mai avut cineva problema asta? cica nu ca ar fi ceva dar mai bine sa fim siguri...
_
Marina de ANA SOFIA
Didi81 spune:
Uuuf, nu vroiam sa fac asta, dar simt ca clachez daca nu ma descarc. O sa ma plang si eu de maica-mea, desii eram ferm decisa sa nu fac asa ceva. Numai ca, de cand s-a panicat de angiomul Aidei, ma tot suna in fiecare zi cu fel de fel de reprosui si indicatii de genul ca de ce am facut ecografii in timpul sarcinii, ca de ce ii dau ceai nu stiu de care, ca sa o imbrac mai gros (chipurile s-au dilatat vase de sange acolo din cauza ca ii e ba prea clad ba prea firg ), ca sa mai reduc din radiatiile din camera ducand calculatorul in bucatarie , ca sa incep sa ii dau sucuri de fructe... si alte cate si mai cate. Ori de cate ori vad ca ma suna ma apuca groaza la gandul ca cine stie ce minunatie de-asta o sa imi mai spuna. Dar nici sa ii inchid telefonul nu pot; ma tot gandesc cum sa ii explic ca daca ma tot streseaza pe mine asa, mai rau ii face Aidei; si ea e si genul de persoana cu care nu poti pura o conversatie rationala, cu argumente, pentru ca o tine numai pe a ei.
Chiar imi pare rau ca am spus astea despre ea, dar simteam o mare nevoie sa ma descarc .
Didi de Aida Maria
monalac spune:
mama,ce bine e cand poti scrie un msj kilometric fara teama ca iti va disparea!
CRISTINA,au trecut 3 luni jumatate de cand am patit o...si eu i as fi dat in judecata,dar,din pacate,n am bani de avocat...
FLO,ma bucur ca bebe si a mai revenit!ti am zis eu ca nu e nimic grav
vedeti ca pe langa pozele de groaza am mai pus doua poze cu scartumusul meu.
ANAXENA,nu stiu ce sfaturi sa ti dau in legatura cu maria,eu l am avut pe cris care era f f plangacios si nu mi vine sa cred cat de cuminte e bebe.
maine ma duc la buc,sper sa l gasesc pe dr.rana a inceput sa secrete iar multa infectie,sper sa fie un semn bun faptul ca se curata...of,nu mai suport...de 3 luni numai cu pansament pe caldura asta,nu pot dormi pe partea cu necroza,schimbat pansamentul zilnic....,tb sa ma spal pe bucatele,sa nu ud rana..iar ma vait,dar sunteti singurele la care ma descarc si eu!
monalac spune:
DIDI,Nu te supara..uite un mare de la mine...si mama m a enervat ieri,ca mi a zis ca de cand il am pe bebe nu ma mai ocup de cris...asta in conditiile in care atunci cand am venit de la spital mi a spus ca vede ea ca de bebe nici nu ma intereseaza,ca nu am ochi decat pt cris...hai ca ma cerata sotul ca cica tb sa fac selectie pt melodiile de botez..ma conformez...