Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Bianca eu l-am vazut duminica in Carrefour din Baneasa.Am fost pana la aeroport si am trecut si pe la Ikeea si Carrefour.Din Carrefourul din Baneasa i-am luat Alexiei ghiozdanel.E haios, e cu Minnie si cu prietena lui Donald da nu maiu stiu cum o cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Doar cat sa va anunt ca pentru curioase/curiosi am trimis pe adresa comuna de e-mail poze din aceasta vara.(si zau ca nu asteptam sa ne laudati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ina, eu nu ma pot abtine , Ilinca budinca este delicioasa. Ai o fata frumoasa foc si foarte expresiva.

Auziti, storytime theater-ul ala functioneaza numai cu baterii? E interesant si l-as lua cadou, dar ideea de 10 baterii ma infioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ina e superba Ilinca , asa cum o stiam.

Ups... 10 baterii?!?! nasol... nu obervasem asta.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Merci Casiana de pont!

wow 10 baterii!! pai Ruxandra, sa ai grija sa le atasezi la cadou....ca daca vrea copilu pe loc s-ar putea sa iti iei injuraturi

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Bianca, vezi ca mi-a zis Alex ca la carturesti se gasesc dvd-uri cu thomas, a vazut el, care se mai si plimba prin oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

O scumpa Ilincutza....
Irina, e dragutz modelul, merci de tip, chiar imi surade.. .. Hmmm, imi place si stropitoarea si laptopul...Oare sa le iau pe amandoua?

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

ina este o dulceata Ilinca pupi de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Am admirat-o si eu pe Ilinca.E frumoasa foc!
Raluca aceea e stropitoarea cu 15 piese dar exista una si cu 30 de piese.Uite aici:http://www.crazytoys.ro/jucarii/Seturi-de-joaca-2075/Fifi-si-Floricelele-2063/Vivid-Imaginations-2062/5914/Fifi-si-Floricelele-Casuta-stropitoare-cu-30-de-accesorii.html
Norina o sa incep de acum sa il conving pe al meu sot sa-i luam stropitoarea.Acum am si argumente solide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Casiana si Vlad e tot balanta cu ascendent in scorpion .

Vlad va primi cadou la 3 ani o bicicleta de baieti mari ca tricicleta nu il mai incanta si vad ca mai nou trage si la trotinete, la alte jucarii nu m-am gandit ca si asa avem casa plina, noroc ca mai arunc eu din cand in cand , azi am pregatit o sacosa mare de masinute fara o roata si alte jucarii cu care nu se mai joaca gen magneti care ii insira toata casa, sa arunc si el in spatele meu scotea din sacosa cu pricina si punea in cutiile de jucarii, masinutze sunt convinsa ca va primi iar multe de la bunici matusi samd, anul trecut a primit avioane, elicoptere, trenulete si cam toate mari cu care nu prea se joaca, prefera masinutele mai mici de metal si eventual sa fie :basculanta, excavator .

Sa va zic ce mi-a facut in seara asta Vlad asta al meu care zic ca "e mic si nu pricepe"? intindea mana la dulapul cu bomboane si "scheuna" in stilul caracteristic, i-am zis: iti dau bomboane da zi si tu mami te rog frumos da-mi bomboane, i-am repetat de cateva ori, el tot scheuna si dupa ceva insistente mi-a zis: "ei na" s-a suparat si s-a urcat in pat suparat....deci pricepe, da altul mai capos ca el nu exista.

a, si cum mi-a adus aminte Casiana de poezia cu gradinita ( ce daca e de fetitze ) l-am invatat azi pe Vladi, dupa ce i-am zis de doua ori poezia a ziso si el :" sunt cea mai mica in gradinita, mie imi plac bomboanele "

Phuu ce frumoasa e Ilinca, cel putin in poza aia cu limba scoasa arata super

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput