Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc frumos pentru ideile de cadouri, acum am in cap stropitoarea, proiectorul si laptop-ul. Oricum Ana mea are 3 zile de sarbatorit luna asta, 2 onomastice si una de nastere. A organizat cineva ceva pe undeva? Ca nu m-am interesat deloc, s-ar putea sa fie prea tarziu, s-ar putea sa-mi displaca, sa fie preturi imense in comparatie cu ce ofera si-asa mai departe...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Am vazut-o pe Budinca, ce frumoasa eeeeeeeee!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Mihaela eu o sa-i serbez ziua Alexiei in locatia aia nesanatoasa , adica la Mc Donalds.
Alexia a fost la cateva petreceri acolo si a prins gustul si dupa fiecare petrecere ma intreba asa cu o fetisoara trista daca e si ziua ei si daca ii fac si ei petrecere acolo.
Acum stiu si ce invitati o sa aibe, caci mi-a zis ea ce prieteni vrea sa fie invitati.

Mergi la inceput

Tonnia, ti-ai tinut ascunsa ziua!!! Cu mare intarziere, La multi ani Tonnia, sa fii sanatoasa si fericita!!!
Casiana, ce nu facem noi pentru copilasi!
Ce mai credeti, Ana e inca la Vulcana, o iau in week-end. Stiti ce face ea in aceste momente? Aranjeaza gradi cea noua din sat impreuna cu doamna educatoare. Sorteaza jucariile. Gradi se va deschide pe 15 septembrie si totul trebuie sa fie gata pana atunci.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

BUNA DIMINEATA!

DANA multumesc mult pentru adresa, o sa comand si eu vad ca se poate comanda din orice taraMa bucur ca lui Antoine i-a placut la gradinita!
IRINA sper ca se simte mai bine Vladut!Super ideea cu laptopul!
Andrei nu are preferinte pentru vreun anume obiect de vestimentatie nici pentru incaltari, pot sa-i pun ce vreau eu, nu-i prea interesat de aspectul asta, desi se admira in oglinda, dar zice ca-i frumos indiferent cu ce-l imbracMai nou cand plecam pe undeva e musai sa-l parfumez, neaparat cu un anume parfum de-al lui tati.
La cadouri ma gandesc si eu zilele astea, ce sa luam oare?
Laptopul nu cred ca-i surade, cel putin deocamdata, am vrut sa i-l luam unul cu thomas http://www.vtechkids.com/product.cfm?productID=454 acum 2 saptamani, fara un motiv anume, imi placuse mie mai multdar Andrei NU l-a vrut, il punea la loc pe raft si insista pentru Bill si Ben cele 2 locomotive gemene pe care le-am si luat dealtfel, ca n-am scapat, desi din punctul meu de vedere erau neinteresante.O sa i-l iau totusi pentru craciun, pentru acum eu ma gandesc la o consola educationala de la v tech, am vazut tot felul de joculete de la 3 la 5 ani .Bicicleta are deja. AAAa, planul de rezerva ar fi un tren Thomas electric cu sine cu tot, asta sigur l-ar da gata dar cred ca s-ar plictisi repede ca nu face decat sa se invarta pe sine

Mergi la inceput

NORINA ce bine ca s-a acomodat TEODORA la gradi!Sper ca n-a racit deja......
BIANCA cum e LEGO-ul ala cu Thomas, si despre ce film vorbesti, e si film cu Thomas sau te referi la episoadele clasice care se gasesc pe DVD?
RALUCA mult succes si Catalinei la gradi!
INA am admirat-o si eu pe ILINCA si zau ca nu ma pot abtine sa n-o laud, e tare, tare frumoasa!Povesteste si tu mai multe despre ea!
Andrei are 16 kg si 1 metru fix. ca uitasem sa mentionez dimensiunile
Si, sa va impartasesc din perlele lui Andrei
Eram in masina , mergeam cu geamurile deschise si era putin curent la Andrei in spate . La un moment dat il zaresc ca se chinuia sa mestece ceva si mai si exclama; Immmm, bun, bun! Il intreb ce mananca acolo si zice: Uite mami, Andrei mananca vant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Ne alaturam si noi grupului de copii cu fixatii pe anumite obiecte de imbracaminte. Al meu are probleme cu papucii si cu o bluza de pajama, care ii trebuie sa o tna langa gurita, cand adoarme. Pe langa degetelul pe care il baga in gura.

La capitolul cadouri, noi vrem sa ii luam lui Stefan echipament de schi. Anul trecut l-am pus pe schiuri si a mers destul de frumos, dar am inchiriat echipamentul Anul asta va incepe insa cursuri cu un monitor (de mine nu prea asculta) si ar fi frumos sa aiba echipamentul lui.

Mergi la inceput

Flavia, ce frumooos ca lui Stefan ii place schiul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Mary nici nu as accepta sa nu schieze copiii mei. Nu de alta, dar au de ales: ori raman in weekenduri acasa, ca eu nu pot sa renunt la schi, ori schiaza si ei si mergem impreuna.

Am schiat si gravida! Mama denaturata ce sunt!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Mary, eu sunt incepatoare cu Thomas...adica avem cateva trenuri, astea mai importante, avem si sine, gara ...dar nu stiu nimic de filme, carti samd....accesorii din astea. Trenul ala pe care l-am comandat e cam asa http://www.amazon.com/LEGO-Duplo-Thomas-Friends-Carry/dp/B0007PHOYI eu zic ca e potrivit, mai ales ca are si piese lego pe care le poate combina cu ce mai are pe acasa.

Film, nu stiu..ceva desene cu Thomas, ca banuiesc ca exista, dar nu am nici cea mai vaga idee cum arata

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput