Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Tonnia . Mersi mult!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata Piticodrom festiv,

Mi-e super-rusinica pt ca am ratat o multime de urari, asa ca transmit un La Multi Ani colectiv tuturor celor care si-au sarbatorit deja implinirea a 3 anisori:

La Multi Ani, Mariilor! Multa sanatate si petrecere frumoasa.

Vad ca ati inceput gradinitele, si noi la fel, doar ca aici ii zice scoala maternala, adica e o structura in cadrul scolii cu toate restrictiile aferente. E o schimbare atat pt noi cat si pt Victor, dimineata se lasa cu scandal la trezire si mai ales la imbracat e razboi in toata regula. Dar o data iesit pe usa e ok, a plans un pic in unele dimineti, dar azi a fost ok.

In august am fost 2 saptamani la mare in vacanta, iata si un rezumat (scuze celor care au citit deja, dar fac copy/paste din mesajul postat la grupul Soniei ca nu am timp sa rescriu).
A debutat cam nasol pt ca in ziua in care am plecat era greva la aeroport, ne-au transferat la alt aeroport unde am asteptat 9 ore pana sa plecam si inca o ora in avion dupa ce ne-am imbarcat. Asa ca am ajuns la doua noapte ain camera de hotel, copiii si-au dat peste cap mesele si somnul iar noi am fost asa de obositi ca ne-a luat vreo trei zile sa ne revenim.
Dupa inca vreo doua zile s-a imbolnavit Victor, a facut febra, initial am crezut ca e insolatie dar pana la urma probabil a fost o infectie cu ceva. A fost prima data cand efectiv l-am pazit o noapte intreaga, am facut juma- juma cu sotul, ca-i crestea febra f repede si mult chiar si sub tratament. A trebuit sa-l tinem in prosoape ude, a fost cam greu pt el, mititelul. Am chemat si un doctor sa-l vada ( era cabinet medical in hotel) si ne-a prescris sa-i dam antibiotic de spectru larg ca sa fim siguri ca prevenim orice complicatie. Dupa aprox 3 zile a putut sa mearga iar la plaja si in apa. Nici sotul nu a stat minunat cu sanatatea, deja tusea cand am plecat si cand a venit dr pt Victor l-a consultat si pe el si i-a gasit o bronsita care si acum il mai chinuie, desi ia tot felul de medicamente. Cam astea au fost partile negative.

Partile bune au fost ca totusi a fost vacanta, vremea a fost buna, hotelul ne-a placut, era direct la plaja, din camera vedeam si piscina si plaja; apartamentul de la hotel era ok, la inceput ne-au cazat intr-unul cam mic, nu incapea patul de copil in dormitor , le-am zis si a doua zi ni l-au schimbat cu unul un pic mai mare; macarea era buna si foarte variata si metoda asta cu bufetul e f buna cand esti cu copiii, ca nu trebuie sa astepti pana-ti aduc ei mancarea.
Plaja si apa erau f misto, in schimb noi nu reuseam sa ajungem devreme pe plaja, pana echipam si dadeam cu creme ambii copii, faceam bagajele si ne puneam in miscare se facea ora 11. Dar a fost ok, cremele si palariutele i-au protejat f bine, poate prea bine ca nu-s deloc bronzati. M-am mirat ca erau multe familii care stateau toata ziua la plaja sau la piscina desi la pranz era f cald, nu stiu cum rezistau.
Am ramas un pic dezamagita ca Victor nu a mancat prea bine, era mancare de toate felurile, dar poate tocmai ca avea prea mult de unde alege era plin de fite, gusta ceva, apoi vroia altceva, nu avea rabdare sa stea la masa, nu pot sa va explic ce prapad lasam in urma. In unele zile vroia si el borcanel ca vedea la sora-sa si macar asa ziceam mersi ca stiam ca are ceva cald in stomac.
Una peste alta a fost bine, nu se poate spune ca ne-am odihnit, dar nici acasa nu ne-am fi odihnit. Am nimerit intr-un loc si hotel adaptate pt copii si chiar daca era plin de lume si turism de masa, nu ne-a deranjat.

Poze din vacanta puteti vedea aici.

Pupaturi apasate,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bravo Miruna cea fara pampers..noi inca il folosim desi nu facem mereu pipi noaptea dar cand l-am lasat fara am avut surprize neplacute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

La multi ani! tuturor Mariilor si Mariucelor

David Stefan!

Anamaria!

Stefania!

Mara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

O saptamana excelenta tuturor!

Noi am inceput saptamana aniversara. Dupa un intreg "protocol" se vor desfasura manifestari aniversare in fiecare zi a saptamanii si acasa si la gradinita si in deplasare.

Profit de faptul ca la birou activitatea n-a demarat la turatie maxima si imi mai iau cateva zile libere, fiindca dupa 15 septembrie se aglomereaza treburile.

Planuim inca o vacanta sa ne inclazim inainte de venirea iernii (ca traim o perpetua toamna briuseleza).

tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salut

Multumim pentru urarile de MAria; azi dimineata am flat si eu:) ne pastram pt miercuri cu sarbatoririle

spun si eu La multi Ani Mariilor mari si mici!

La multi Ani sarbatoritilor saptamnii trecute si saptamanii prezente!

eu sunt bine si sper in secret ca pana scoateti voi marjoretele eu am terminat!:) deci nu ma recunosc cu optimismul asta cat casa
am reusit vineri sa imi fac bagajul de spital si astazi sa il pun si in masina; am decorat camera lui stefan, are patutul montat si ar trebui sa ma urnesc sa ii spal macar un body:); i-am cumparat pampersi si niste creme; azi si maine mai merg la serviciu si apoi intru in concediu

va tin la curent:)

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Raport de gradinita:
M-am conversat cu Miruna si Maria, ele m-au bagat in seama, Miruna imi povestea ca la mall nu a gasit jocul cu hipopotamii si imi descria rochita ei, cate flori are...Maria imi dadea telefonul de jucarie sa vorbesc cu tatal ei, si eu vorbeam si ii povesteam "tatalui ei" ca Maria e bine, cu degetul in gura, si radea Mariaaa.
Vladut un pic trist, vroia acasa...
Dinu mai bine azi.

Antoanela, ce concediu ati avut! Imi aduc aminte de vacanta de anul trecut de la mare, n-au fost bolnavi, dar tot asa alergati eram, pana ne urneam spre plaja eram gata franti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Tonnia,

multumim de raport; deci MAria nu dormea inca:)
ma bucur, ca ieri a dormit o juma de ora, a dansat vreo 4 la un botez si s-a culcat dupa 10 seara
se pare ca fetele sunt inseparabile:)

sper ca Vladut sa se reacomodeze repede cu gradinita; poate il ajuta Dinu:) sau se ajuta reciproc; dimineata si MAria nu vrea sa ma lase sa plec si cred ca daca n-ar fi perspectiva Mirunei, ar face mult mai urat; se simte diferenta fata de iulie cand pleca singura in sala cu activitati

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Tonnia mersi frumos pentru raport! Trebuie sa vad care e defapt problema lui Vladut. In primavara era mai bine.... e ceva care nu-i place ca el abia astapta sa inceapa gradinita...

Anto v-am admirat in poze. Super copii ai !

Mergi la inceput

Ehe Ramona nici nu stii tu cat imi doresc eu sa lege si Vladut o prietenie de genul celei dintre Miru si Maria.
Pe Vladut nu-l deranjeza alti copii... ii place sa-i vada... dar interactioneaza cu ei doar daca e un adult care sa controleze jocul... sau daca celalt copil e mai mare si face ce zice Vlaut (cel mare - constient fiind ca se joaca cu unul mai mic).

Mergi la inceput