Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (211)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana75 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, David Stefan, Anamaria, Stefania, Mara!
La multi ani tuturor Mariilor
!
Mary, petrecere frumoasa azi
. Multumesc de link, arata super si cartea cu Dora, dar la noi in tara n-am prea vazut carti cu dora. Cum a fost in prima zi la gradi?
Marinela, la multi ani si petrecere frumoasa
. M-ai impresionat ca mergi la Biblioteca.
Mihaela, ati sarbatorit-o pe Ana? Cred ca ii dai tone de cadouri in perioada asta a anului
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana75 spune:
Miruna e fara pampers si noaptea de citeva zile. Nu mai vrea ea sa-i pun. Sper sa nu avem prea multe accidente - pina acum nu a fost niciunul.
Ramona, cum te simti la 39 saptamini? Da-ne cite un semn cind sa punem la treaba majoretele
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Bravo, Miru!
Noi suntem departe de moment iar pamper-ul lui e plin dimineata desi nu mai bea lapte seara si nici lichide multe.
Chiar, Ramona, mai baga capul! la multi ani, mariei!
b_irina_c spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi: David Stefan, Anamaria, Stefania, Mara
!
La multi ani tuturor Mariilor
!
Vladut azi s-a dus cu tati la gradi ca a vrut sa mearga cu loganul... normal ca a inceput sa planga dupa mine in masina... si la gradi iar panarama ca nu vrea sa stea
. Asa ma deprima plansul asta... mi-e tare mila de el... sper sa treaca repede perioada asta!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Tonnia spune:
Irina, iti dau de veste la pranz, ma duc eu sa-l iau pe Dinu! Nici el nu avea chef deloc.
mary ilie spune:
MARLENA multumesc!
Si eu care habar n-aveam ca azi e ziua mea
IOANA de gradi povestesc dupa ce-l iau, ca acum dimineata era ok![]()
Bravo Mirunei ca nu mai are pampers noaptea! Super!
Am fugit sa mai fac cate ceva, ca acusi se face 13 si ma duc sa-l iau.Asta e saptamana de acomodare, ii tin doar pana la pranz.