Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumim de urari.

Marlena, multumesc; daca nu ii mai pun pampers noaptea nu inseamna ca nu o sa faca in pat - dar incerc si eu sa o duc la toaleta inainte de culcare, desi nu vrea sa mearga decit atunci cind 'vine'.
Irina, eu zic sa nu te impacientezi cu plinsul, dupa 1-2 saptamini o sa revina la bine. Cred ca asteptarile lui Vladut au fost mai mari, stii cum e - iti amintesti doar ce-ti place despre un lucru. Nici Miruna nu vrea sa mearga dimineata la gradinita, dar nu plinge, iar cind intra acolo nici nu se mai uita la mine.
Antonia, multumim de raport, ce ne-am face fara tine. Ne vedem joi seara la sedinta, da?
Anto, bine ati revenit din concediu. V-am vazut in poze, sinteti . Mult succes la scoala maternala lui Victor!
Ramona, imi place ca esti asa optimista. Singurul mod prin care am putut sa o iau pe Miruna de la voi simbata a fost sa-i promit ca-i iau ce vrea: adica felicitare si joc cum i-am dat Mariei. Iti dai seama ca simbata seara am fost in mall si, surpriza, n-am mai gasit jocul; noroc ca l-am mai luat azi din Plaza.
Bianca, m-am uitat dupa cartea cu Thomas si nu mai era.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana da, stiu... ma asteptam la oarecare refuz, dar nu sa fie mai rau ca prima data. Sigur nici lui nu-i convine ca spatiul si (din ce am vazut eu) materialele au ramas acelasi desi sunt mult mai multi copii. Unde mai pui ca sunt si educatoare noi care trebuie si ele sa se adapteze... In conditiile astea nu li se mai acorda asa multa atentie si-l inteleg ca nu-i place...
Din punctul meu de vedere serviciile oferite au scazut caliatativ (incerc sa fiu pozitiva si sa pun toate astea pe seama inceputului de an, dar nu prea imi iese momentan ), desi pretul a crescut.... Sper sa-si intre repede lucrurile in normal ca sa nu mai fiu nici eu asa carcotasa si sa incep sa vad si partea buna a lucrurilor .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

La multi ani David Stefan, Anamaria, Stefania si Mara!

Felicitari Miruna pentru marea realizare! Noi ne chinuim inca cu pampersul nopatea. Sper sa scapam cat de curand.

Codruta eu l-as da pe Stefan la voi la scoala de ski, dar ce faceti, veniti la Brasov? Sau aveti si aici monitori? Eu am socrii in zona Clujului, dar l-as lasa pe Stean acolo. Si oricum Baisoara nu prea m-a incantat pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si eu cam la fel cred dar ma abtin deocamdata. Cert este ca Dinu vrea de 2 zile sa se joace cu un anume joc si n-a apucat.

Mergi la inceput

Da Codruta, zi-ne daca veti avea sucursala si in zona Brasovului, sintem mai multi interesati.
Irina, pregateste lista de intrebari pentru joi. E buna ideea cu materialele noi. Eu nu mi-am pus problema pentru ca Miruna avea materiale nefacute din cele de anul trecut, si de matematica, si de limbaj, chiar si de viata practica. Dar vreau si eu sa vad ce au adus nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Gata, am recuperat si eu copilul de la gradi.
L-am gasit bine, greu m-a observat ca am venit, era ocupat cu joaca. Mie mi-au dat lacrimile cand l-am vazut ziceai ca nu l-am vazut de-o luna
Am remarcat mari schimbari la el, comparativ cu asta iarna la gradinita cealalta.Mi-a povestit ce-a facut, mi-a aratat cu ce s-a jucat, mi-a prezentat jucariile, ca a mancat tot si ce a mancat, ca a fost la baie si a facut si pipi si kk, ca s-a jucat si afara la leagane, ca a si plans Andrei dupa mami, dar a trecut, ce sa mai, nu-i mai tacea gura..In final a declarat ca mai vine si maine.
Are 2 educatoare, dragute si amabile, tinerele si zambarete.Au zis ca-i foarte indraznet Andrei, ca se descurca bine cu italiana, reusesc sa se inteleaga bine cu el, ca a si plans in vreo 3 reprize, dar scurte, dar ii trece repede.
Deci a fost ok deocamdata......sa vedem cu raceala cum va fi, ca am zarit deja copii muciosi la el in grupa.

Mergi la inceput

Mary, ma bucur ca Andrei ti-a facut cadou asa un raport detaliat, si ca a fost bine. Mie nu-mi zice nimic miruna, doar ca a fost bine, ca s-a jucat, ca a ascultat de educatoare (acceasi placa in fiecare zi, nu variaza nimic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Multumesc mult pentru urarile de Sfanta Marie, sunteti foarte dragute!
ANTONIA si Andrei se trezeste cu pampersul plin dimineata, dar el bea laptele seara la culcare si dimineata , asa ca si la noi o sa mai dureze ceva timp pana scapam....
ANTOANELA sunteti asa frumosi in poze !Nici nu se vede ca ati mai avut si mici probleme.Mult succes Victor la scoala maternala!Si la noi ii zice tot asa "scuola materna", chiar Andrei e cam nelamurit ca noi in casa ii zicem gradi iar italienii il intreaba cum a fost la scuola, etc, si cam ramane pe gandurio sa incerc sa-i zic si eu in casa tot scuola ca sa inteleaga ca-i acelasi lucru
INA va doresc petrecere frumoasa toata saptamana!
RAMONA ce putin mai ai!Asteptam vesti bune!
IOANA, asa avea si Andrei "placa" lui la gradi cealalta, dar suna asa: äm asteptat-o pe mami sa vina repede.Asta auzeam zi de zi -in rest nimic nu-mi poveastea, era si mai mic e adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana dar tu de unde stii cu ce materiale a facut sau nu Miruna?
Vladut zice invariabil ca la gradi a facut "nimic" . Exceptie vineri cand mi-a zis ca aplans dupa mine :(.

Mary super prima zi a avut Andrei.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cred ca din carnetele stie Ioana. Ideea e ca trebuie s afie materiale noi ca sa le elibereze pe cel vechi, nu au loc. hai ca am monopolizat subiectul.

Mary, felicitari! Ce frumoasa prima zi!

Mergi la inceput