Colectia de toamna-iarna 2005 (207)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza in zi de sarbatoare! La muuulti ani plini de impliniri sarbatoritilor zilei!La party cu noi!

Azi de dimineata normal ca bufnita s-a trezit cu eternul slogan: "nu vrea s amergem la gradinita", dar parca sa zic ca nu a mai plans asa de tare cand am lasat-o acolo. Adica s-a transformat plasul dintr-unul de nervi si frustrare intr-unul de jale si repros maxim. Asta este, sper sa-i treaca.

Ina- ce ma bucur ca ai mai bagata o veste despre voi! Succes rachelinei la noua gradi si tie spor la trebaluiala curenta.

Dordia- foarte frumoase pozele de la botez. De la mare nu am gasit nici io. Sanatate multa puilor si sa se repare repede!

Cami - of, si eu urasc cozile infernale.Tinem pumnii sa iasa bine corpocultura!

Catutza- have fun la bunici!

----
Noi aseara am prins un super concert de opereta in Herastrau, intrarea mare de la Charles de Gaulle. Foooarte fain. Nu a fost chip sa-mi iau melomana-sefa de acolo. O sa fie si saptamana viitoare, same place, same time, adica ora 20.

Ma duc sa-mi sarbatoresc o colega.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna ziua,
am un roman de povestit, dar nu pot acum, doar cand ajung acasa de la serv. asta-noapte am ajuns la 1:30 noaptea in bucuresti, dupa 1600 km de condus doar in ziua de ieri zagreb-bucuresti (pe clisura dunarii deja vedeam barajul ca pe fata morgana, la fiecare bucla a dunarii credeam ca e barajul cu granita romaneasca. era deja 20:30 cand am atins punctul de frontiera si eram deja rupta). sa-mi ziceti dk vreti varianta scurta sau cea lunga a vacantei cu peripetii. si o tona de poze. sper ca dragute, de data asta am fopst atenta si la "compozitia" pozelor:)
sper ca v-am regasit bine pe toate, abia astept sa va povestesc:), cred ca o sa va distrati :))
incerc sa citesc acum din urma printre stelute. de la cata cafea am baut ieri la volan si azi la serv, vad niste stelute albe. pe cuvant.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetele...va multumesc pt urarile de sanatate...iar pozele de la mare...sunt in albumul cu Nazdravanii mei...Nu sunt multe...dar sunt cateva.

Cami....nasol cu cozile astea...stiu cum e. Cat despre zentel....dupa prima doza a eliminat destui....dar sa vedem rezultatele analizelor dupa cea de-a doua. Bineinteles ca toti facem tratament...inclusiv bunicii....

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda ati ajuns vii si nevatamati!

Pai versiunea scurta ne-ai dat-o deja, o asteptam pe cea lunga!

Ati vazut Plitvice la intoarcere?

Dupa calculele mele Zagreb-Bucuresti sunt vreo 1000 km si un pic, cum ai reusit sa faci 1600?

Zagreb - Belgrad 400, Belgrad - Drobeta vreo 250 si Drobeta - Bucuresti vreo 350 maxim 400 prin Craiova.

Bun, chiar si 1000 intr-o zi sunt foarte multi dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Dordia stai linistita, din cate stiu eu Zentelul e eficient pe oxiuri (probabil si limbrici), dar nu prea eficient pe giardia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi....pai giardia nu avem...so....speram sa fim ok dupa tratament.

Anda... Bine ai venit! Cred ca esti rupta in 4 de oboseala dupa atata condus....

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Si eu in clubul inimilor sfasiate.... Ana e la gradi, e super-ok, insa eu nu vedeam pe unde umblu de lacrimi cand am iesit din gradi. Revin.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Hai ca sunteti cu clubul inimilor sfasiate!
Intru si eu in gasca de lunea viitoare , dar level 2 ca incepe Silvia scoala. Vad ca emotiile cresc pe zi ce trece, nu cred ca am avut asa emotii la vreun examen de-al meu.

Am visat azi noapte ca au trecut direct la literele B si C, ca se considera ca toti copiii stiau de acasa litera A. Si eram panicata, ca aoleu, Silvia nu le stie decat de tipar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pai si daca Ana e bine, de ce esti popandau, Delia????

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

nu stie inca daca e bine, abia a lasat-o prima zi.
In prima zi, cand ii lasi, nu plang copiii. A ta a plans?

Mergi la inceput