Colectia de toamna-iarna 2005 (207)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

va parasesc cateva zile, vom pleca la tara la bunici si sa ne "vedem" cu bine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

am mai intrat pt 2 min ca sa va servesc cu o si o de la noi ca astazi facem 7 ani de cand ne-am casatorit si de la Maria mea

La multi ani, Mariilor!!! sa ne traiti

CristinaH , La multi ani!!!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Buluci-cuscra draga, mii de pentru tine; sa ramai optimista, sunt sigura ca lucrurile se vor aranja cum e mai bine Multa sanatate mamei tale.

Catutza, Aniversare Fericita!! Eram si eu in tara in ziua nuntii voastre, la nunta uneia dintre cele mai bune prietene ale mele

Feli, cu intarziere... si voua La Multi Ani!

Cami, sanatate mezinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

uau, ce multe ati mai vorbit de cind n-am trecut p-aici..... n-am timp si-mi pare rau. io-s iara singura, in alt oras, departe de fete.... pentru multe zile...of....

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"August 2008"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

da' va pup tare!!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"August 2008"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Scumpele mele

mi-a fost dor de voi!!!!
pe cele care ati intrebat de mine

in primul rand am intrat sa incurajez mamicile care isi vor duce puii la gradi, stiu ca este un pas important si destul de greu, dar o sa treaca si o sa aveti parte de niste copilasi fericiti, dornici sa-si petreaca timpul si sa-si consume energia in colectivitate.

eu am trecut printr-o perioada grea, obositoare, colicile lui bobita mi-au dat bataie de cap, a urmat tot felul de tratamente si se pare ca ultimul ( o bacterie care i-a ajutat sistemul digestiv) a dat roade, mai sint nopti in care nu doarme, dar mai rar, nu pot manca mai nimic ca ii termin stomacelul, este tare sensibil.
am avut zile cind nu puteam vorbi de oboseala,sper ca au trecut si urmatoarele nopti albe vor veni in perioada dintisorilor.
altfel, este un cumintel si un bunut, tare drag imi este, mi-as dori sa-l tin in brate zi si noapte dar din pacate nu o fac decit atunci cind il alaptez fiindca nu am timp, in rest, sta in laganutele lui si motaie, cind imi aude vocea zambeste, se agita da din manute si piciorutze, este tare activ.
acum am reusit sa ajung la vechea rutina, sa ma ocup de absolut toate, sa ma simt si eu "om capabil". au trecut si durerile de jos, o sa ma duc la control in vreo doua saptamani, mi-este frica sa ma uit si sa cercetez zona, cine stie ce imagine descopar de ma ia cu lesin, mai bine astept, desi simt ca lucrurile s-au mai imbunatatit.

cred ca ultima data am scris inainte sa plecam in mini-vacanta cu prietena mea si baietii ei, a fost un fiasco total, noi, mamicile, nu ne puteam ocupa de sugari fiindca trebuia sa-i despartim pe rachie si nicolas sa nu se carpeasca ( mai mult ea pe el) iar cind ii desparteam si-i puneam in camere separate plangeau unul dupa celalalt...in orice caz, nu vom mai repeta experienta pina anul viitor, cind vor mai creste, sau daca o vom mai repeta vom lua si taticii pe langa noi, sa dea o mana de ajutor.

gradinita lui rachie s-a inchis, de saptamina trecuta a inceput alta, cu activitati mult mai interesante, cu ore de franceza, de calculator, cu educatoare mai dornice sa-si faca meseria cum se cuvine. S-a adaptat relativ repede, nu a plans, o pregatisem cu ceva timp inainte , i-am reamintit des ca o sa mearga la o gradi unde o sa aiba prieteni, jucarii, educatoare noi, au pestisori, iepuras, insecte vii, multe chestii care sa-i atraga.

apropo de inchiderea gradinitei, s-a dat o petrecere cu multa mancare, cu un tort urias, a venit si un clown care a desenat fetzele copiilor, toate fetitele au cerut sa fie fluture, floricica, steluta, printesa, fata mea ce credeti ca si-a dorit sa fie? un sarpe!!! am crezut ca lesin! am incercat zadarnic sa-i mut gandul la altceva, nu a mers ( am pus poze in ct. comun cu fatza-sarpe )

bobita creste vazind cu okii, am facut primul vaccin , la doua luni cantarea 5.750 si 62 cm. ,ii merge bine,zimbeste, isi tine caputul destul de bine, gangureste, ce mai, ma topesc dupa el.

cam acestea sint noutatile noastre, bine ati venit de prin vacante, sper sa ne vedem mai des pe forum, va pup pe toate!

ma duc sa pun niste poze in ct. comun ca i-am promis de ceva vreme lui cata si nu am mai apucat ( lui rachie ii faceam zilnic, lui bobita ii fac o data la citeva saptamani...)

scuze ca sint meteorica, am avut treburi ca numai dupa ce adorm toti mai apuc sa fac cite ceva , m-a prins 1 noaptea si tre' sa ma duc la alaptat
ina

ps - bulucico scumpa si draga, iti doresc din suflet ca taticul sa vina acasa langa familia lui frumoasa!

Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo si de la noi....

Mai traim si suntem ok...am fost la mare 2 saptamani si...a fost superb. Stefan nu a vrut sa intre in apa decat agatat de unul din noi....nu a fost chip sa il convingem sa ii placa...dar s-a jucat frumos in piscinutza pe plaja. Tudor a stat pe plaja cu noi...la umbra si a dormit si a papat si iar a dormit...deci i-a mers de minune.
Am trecut cu bine si peste o raceala micutza pe care au luat-o amandoi...si apoi eu si apoi nepotelul meu si restul familiei, iar acum ne tratam...de limbrici si oxyuri. Stefan are limbrici, i-am dat prima doza si a eliminat ceva....iar miercuri urmeaza a doua doza....si e nasol ca nu are voie lactate...dar a cam uitat de bibe cu laptic...iar Tudor...are oxyuri...si azi mergem cu rezultatul la dr pt tratament.
Cu alaptatul s-a terminat...adica nu am mai avut suficient...iar Tudor nu a mai luat in greutate si nu mai facea kk deloc singurel...si cand am bagat completare....a refuzat treptat sanul...pana nu a mai vrut deloc. Asta e....e bine ca a fost si atat....so....eu de maine ma apuc de regim de slabire.
In alta ordine de idei pe 1 oct incep serviciul...ca nu am incotro si tb sa platim ratele si sa le oferim copiilor un trai decent...iar cu 8 mil pe luna...comparativ cu salariul...nu prea avem cum...so...tb sa ma duc la servici...si vor ramane piticii cu ai mei.
Lui Tudor deja i-am bagat supa de cateva zile iar azi incepen cu sucul de porto...si spre sfarsitul saptamanii inlocuim o masa cu supa pasata. sa speram ca va merge bine....

Buluci....am citit si am ramas masca....dar sper sa fie bine pt tine..si pt Simon...si multa sanatate mamei tale.
Noki....imi pare rau ca ai pb cu pitica la gradi...dar se da e pe brazda...

Cam atat de la noi...si pt cine vrea sa ne vada...avetipoze la semnatura...
VA poop!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineatza!

LA MULTI ANI MARIILOR SI MARIAN-ilor MARI SI MICI!!! Sa fiti sanatoase/sanatosi si tot ce va doriti sa devina realitate!

Dordia, Ina bine ati revenit!
Ina, ma bucur ca sunteti bine si ca ti-ai revenit! Astept cu mare interes pozele cele noi!

Dordia, sanatate multa si tinem pumnii sa scapati de "paraziti" cat mai repede. Ce tratament le dai baietilor?
Eu am auzit ca Zentelul asta care se da, se da cam degeaba... Chiar mi-a zis o colega de dimineatza ca dupa 2 cure de zentel , a rezolvat problema copilului cu tratamente naturiste (capsule pe baza de usturoi si ulei de "ceva", nu mai retin ce anume).

Eu sunt plina de "spume" ... am incercat de dimineatza sa duc proba pentru copro-parazitologic la Sanepid! Ce am gasit acolo... mi-a picat fata! Tot personalul unei gradinite era "programat" pentru analize si erau acolo cu catel si purcel pentru intreg setul de analize inclusiv sange! Am asteptat vreo 40 minute dupa care le-am rugat pe doamne sa-mi dea voie sa las o proba , nu va spun ce era la gura lor! Bineintels ca si dom'soara de acolo a inceput sa vocifereze ca toata lumea asteapta, ca s-au programat , alea-alea. I-am raspuns si eu "atunci, va rog frumos, programati-ma si pe mine!" si i-am luat trimiterea din mana si am plecat!
Asa ceva e greu de suportat! Cel putin eu nu pot sa inghit asa ceva! Mi-e scraba ........................

Multumim tuturor pentru urarile de sanatate........

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'Neata!

La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua de nume!
Catutza la multi ani fericiti de casnicie!

Ina bine ai revenit! Mi-am inchipuit eu ca nu a fost prea roz in minivacanta !
Bine ca intre timp s-a mai aranjat treaba si reusesti sa te descurci cu toate si sa mai si dormi .
Succes lui Rachel la noua gradi!

Dordia sanatate multa copilasilor, sa scapati rapid de virmisori!
Tie spor la cura de slabire si succes la intoarcerea la servici. Lasa ca e bine ca ai reusit sa-l alaptezi in primele luni pe Tudor. Am admirat pozele de la botez dar de la mare n-am prea gasit.

Camelia cu analizele, nu stiu ce sa zic. Daca era o singura asistenta care facea recoltari si primea probe mi se pare normal sa astepti la rand. Pt ca si pentru primirea probei trebuie sa completeze o hartie, sa eticheteze proba... Iar angajatele gradinitei care venisera pentru analizele obligatorii de sange poate nu mancasera de dimineata si iti dai seama ca voiau sa termine cat mai repede.

Anda ati venit din Croatia? Asteptam impresii si poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, ai si tu dreptate, dar macar sa-mi fi spus sa vin "la nu-stiu-ce ora" - eu, plecata de la serviciu, nu puteam sta acolo pana la ora 12, sa termine recoltarile... Nu sunt rautacioasa, insa, o abordare de bun simt face mult! Eu am cerut voie doamnelor, totusi .... in fine...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput