Colectia de toamna-iarna 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 10
madau spune:
Hello
Am trecut doar sa va salut, acasa nu-mi merge netul si sunt si intr-o stare foarte proasta din nou....nu intru in detalii ca nu vreau sa stric atmosfera.
Mirunici e ok, ne pregatim intens de gradi, sper sa fie ok
Pup colectia si LMA sarbatoritilor de azi!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Morgano spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei! La multi ani si cuplurilor fericite!
Bun revenit Ando, varianta lunga, desigur.
Inuta, pupici si mai fa-ti timp de noi cand doarme pufosel. La fel si Dordia
Ana a mai fost 2 zile in final de iulie la socializare la gradi, si se cruceau alea ce ok a fost. Sunt sigura ca nu vor fi probleme, insa ma tot gandesc cum doarme puiul meu mic in patul ala strain, daca nu va plange atunci, daca asculta..... noah, stiti cum e. La 11.30 am sunat sa vad ce face, era in curte pe hinta, mancase sandwich-ul (sa mor de mirare nu alta), era foarte vesela si cuminte.
Pb. e ca saraca Iris s-a trezit si ea la 7 de gura lu'sor'sa si acuma desi a dormit 1 ora e fte obosita, mai si ploua, tati e la constanta, ma doare cumplit coloana.... jur ca ma ia cu depresii. Trebe sa merg cu taxi dupa Ana la gradi ca ma doare cumplit coloana, nu pot conduce, si cum e departe si aglomerat centrul iar imi ia 20 de lei si 45 de min dus-intors. Of!
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Noki_Lara spune:
Lavi, io stiam ca Anutzachele va fi ok, de-aia o bat la cap sa lase gandurile negre si sa vada partea buna a lucrurilor. Nu, nici Sarah nu a plans prima zi. Doar cand am mers dupa ea mi-au zis.
Delia- haide, mami, capul sus, important e ca-i place! Si tati al nostru e la mare azi, cred ca s-au dus banditii sa bea o bere!
Madau, cand incepeti gradi? Si de ce esti suparata?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
hello si buna dimineata.
LAVI eram asa de cheauna de oboseala si ca intorsese Vlad peste cap cand am postat mesajul ala, incat nu mi-am dat seama cat este de haotic.
Asa ca abia dupa ce mi-ai zis ca nu ai inteles l-am citi si eu. Sorry, nici nu aveai ce intelege, doar ca acum nu ma simt in stare sa "corectez"
MADAU io cred ca vrei o mama de bataie. Baga fata aici motivul supararii, poate te ajutam cu un sfat, o vorba buna. Sau macar putem sa te "mangaiem" nitel.
INA bine ai revenit cu vesti despre voi. -ici.
ANDA bineinteles ca varianta lunga. Abia astept tona de poze.
DORDIA frumoase pozele. Adica copiii!!
Eu sunt varza de oboseala, vineri noaptea ne-am culcat f tarziu, ne-am trezit devreme, apoi sambata seara am plecat la o nunta in Slobozia si am vanit ieri dimineata la 07:00...nu ne-am odihnit bine si aseara de obosela nu puteam pune geana pe geana. Eu macar stau acasa, dar Cristi este la servici.
Ma duc sa ma tolanesc.
Am uitat: RIPLEY sper sa fie Ana ok la gradi. Din cate am vazut, toti copiii fac "urat" mai devreme sau mai tarziu.
Si tie putere sa rezisti si sa iesi din clubul inimilor "frante".
PS: Vlad a luat ZENTEL pentru giardia si apoi am facut iara copro si a iesit negativ. Bineinteles, am dus 3 probe.
roxisialexia spune:
VA multumim pentru urari!
Si din partea nosatra La multi ani ! pentru toti cei ce isi serbeaza onomastica azi.
lavi, mii de multumiri penru informatii .
Succes pentru data de 15, emotionant intradevar ....oare cand au trecut anii asa de repede
buluci, multa sanatate mamei, putere si incredere tie.Iti doresc sa iasa soarele pe strada ta cat mai curand, nu-ti pierde speranta.
noki, gradinita de stat incepe pe 15 sept.cand pui poze cu bombonica din pacare?
anda, m-am gandit la voi, bine ca sunteti acasa sanatosi.
Ma dor trei masele, sunt intoarsa rau de tot, vineri m-am programat la extractie molar de minte..nu stiu cum voi face cu alaptarea caci daca sugativa asta mica nu suge e de rau .
Matei baloseste la greu, m-am uitat in gurita lui si deja se vede alb la baza gingiei..probabil intr-o sapt doua apare si dintisorul.
Noki_Lara spune:
Roxi, woooow, dintisor la orizont. Unul vine, altul pleaca, stii cum e...legea compensatiei. Nu am poze cu bombonica din parcare.
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
ioana_77 spune:
Multumim de urari si dorim si noi numai bine la restul sarbatoritilor!!
Io-s cu inima franta in doua, ca sa fiu in trend cu lumea
Azi, de ziua ei, am trimis-o pe Maria la unchiu-meu, fiindca efectiv nu ma puteam ocupa de ea. Stef face febra de ieri dimineata si astazi a urlat cateva ore bune. Chiar nu puteam sa stau cu ea si am trimis-o de-acasa, spunandu-i ca nu ma pot ocupa de ea
Stef e intr-o stare de agitatie de vreo saptamana, in sensul ca e f nervos. de ieri dimineata a inceput sa urce termometrul direct la 38,6 si numai pe-acolo a stat. Isi roade pumnii in draci, ma musca cat cuprinde, se vad doi dinti la orizont si toata lumea spune ca e prea mare febra pt dinti Abia am reusit sa-l culc acum vreo ora, dupa vechea metoda, in leaganul lui; a fost singurul mod in care l-am putut calma. Sa vad cum se trezeste si in functie de asta merg azi sau maine dimineata la pediatra.
Madau, vad ca esti prin zona. Mi-e frica sa ma gandesc la ce-i mai rau, la revenirea vechilor tale probleme.
Ina, ce bine ca ne dai vesti bune. asa-s baietii astia, mult mai galagiosi si mai sensibili ca fetele. cel putin la mine se verifica perfect.
camelia, dar la voi nu sunt laboratoare particulare? Pupam burtica Dariei sa fie bine!
Dordia, sa va fie de bine marea si insanatosire grabnica la toti!
ANda, asteptam povestea varianta detaliata, bineinteles!
joy04 spune:
ROXI pai ii mai dai san lui Matei?? Cu extractia...nu stiu ce sa-ti spun ca nu am decat o masea lipsa si am scos-o cu 3 anestezii. Asta nu inseamna ca nu eram alba de groaza si mai aveam putin si lesinam.
IOANA nici nu-mi pot inchipui cum e sa-ti trimiti copilul de acasa ca nu te poti ocupa de el.
Pe de alta parte, bine ca ai avut unde o trimite si ca s-a si dus!
Si eu zic ca-i mare febra pt dinti. Eu nu-s adepta teoriei asteia si sincera sa fiu, nu am intalnit niciun medic pediatru sau stomatolog care sa ma contrazica. Asa ca, rabdare si tutun ca trec si dintii doar ca trebuie sa vezi de unde-i febra.
PS: MADAU uite ca Ioana mi-a facut curaj sa-ti spun si eu ca nici nu vreau sa ma gandesc ca au revenit vechile probleme. As vrea sa ma insel eu si sa nu fie asa cum am "prevazut" eu hat, hat acum ceva "ani lumina" in urma.
Noki_Lara spune:
Ioana, nasoala faza in care copilasul e bolnavior si plin de nervi. Sa stii ca in ciuda spuselor doctorului si a teoriei medicale in general, Sarah mi-a facut febra in jur de 38.5-38.7 de fiecare data cand i-au iesit dinti problematici, fara NIMIC altceva ca simptom. Plus nervi si agitatie maxime. Dupa ce erupeau, se inchidea taraba de scandal si febra. Asa ca eu una am tras concluzia ca fiecare organism e particular si ca pot exista persoane cu o reactie mai puternica la probema dintilor. Dar nu e rau sa mergi la pediatra, nu cumva sa fie vreun rosu in gat sau vreo viroza, ceva.
Varsta Sarah
joy04 spune:
Uite ca NOKI ma contrazice. Asta asa este, fiecare organism reactioneaza in felul lui.
Imi spune zilele trecute o tipa care tocmai a terminat medicina si care ar vrea sa mearga pe oftalmo sau pediatrie ca nu este bine sa folosim ochelari cu lentile heliomate ca se leneveste ochiul. Si am intrebat-o daca ochiul poate "detecta" o diferenta de -0,25 la ochelari. Si mi-a spus ca sunt oameni care nu simt diferenta si-s oameni la care ochiul sesizeaza imediat.
Intrebarea o pusesem ca eu cand mi-am facut a treia oara ochelarii, am dus din greseala vechea reteta la care aveam -0,5 la ambii ochi. Si pe noua reteta aveam la unul -0,75. NU am putut sta cu ochelarii decat 2 zile ca simteam ca-mi arde ochiul in cap, imi venea sa-l scot de durere. Cum am schimbat lentila cum nu am mai avut nimic. Si dr oftalmoloaga mi-a zis ca-i asa mica diferenta ca nu se "simte". Eu una, am simtit.