Colectia de toamna-iarna 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 7
Buluci spune:
Va mai amintiti de noi??
Am schimbat locatia , sunt acasa doar cu Simon , am hotarat ca e mai bine pentru copilasul meu sa traiasca in romania cu riscul de a-l pierde pe taticul lui.Daca ne iubeste si se gindeste la viitorul nostru va incerca sa vina dupa noi.Incerc sa-mi revin dar cred ca va fi imposibil, sper sa fiu tare sa pot face fatza celei mai crunte perioade din viatza mea.Mama este foarte bolnava, este in convalescentza dupa 2 operatii de hernie de disc, doctorii nu garanteaza refacere totala.Nu ma pot angaja ptr ca trebuie sa am grija de mama si de simon...vad negru in fata ochilor si cred ca asa va fi tot restul vietii mele.
Sunt in tara de o luna dar net am de azi... am vrut de multe ori sa dau un semn de viatza dar nu am reusit.
Maine am sa incarc niste poze cu Simon la botezul nepotului meu.
Mi-a fost tare dor de voi!
bianca_mo spune:
BULUCI, sunt alaturi de tine! iti doresc putere si te asteptam cu vesti mai bune! Eu cred ca vei gasi forta sa lupti si sa iti revii pentru Simon!
pupam toata colectia si ii tin pumnii viitoarei scolarite Silvia! anul trecut am avut clasa intai, parintii erau mai emotionati decat copiii, asa ca, LAVI, te sustin!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007-2008
miri__b spune:
Buluci esti tare curajoasa!ai fost cand ai decis sa te muti acolo, si cand ai decis sa te intorci.Lasa ca vine si tati,dai putin timp sa-si faca planuri.
nu-mi vine sa cred ca ne-am trezit de 20 de minute,mereu ma trezeste zuzu la 7 in wk.
Feli casa de piatra,de caramida... noua sa fie!si vacanta placuta. nu fii prapastioasa, doar te duci la Botanik, ce naiba!
camelia_daniela spune:
Bulucel, sunt alaturi de tine! Esti foarte curajoasa! Fruntea sus, o sa fie bine ai sa vezi! Tati, o sa vina si el dupa voi, insa cred ca are nevoie de ceva timp pentru a se "trezi"! Un munte de pentru tine si Simon! Sanatate maxima mamei tale !!
Feli si Brado, la multi ani si casa de piatra va dorim!
Tinem pumnii sa fie totul bine cu Ilinca si sa aveti un concediu de vis!
Noi va multumim pentru urarile de sanatate! Daria e mai bine ! O sa facem si analizele si chiar si o ecografie. Am fost ieri la medic si la palpare burtik Dariei e ok, ficatul nu e marit, docamdata nu ne-a dat analize pentru ficat.
Ne-a dat tratament cu Kreon si biotics baby sau enterol.
Week-end placut tuturor!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
felicia74 spune:
Multumim ptr urari
Buluci sanatate mamei tale!
Catutza plecam duminica pe 14. Mai e putin.
Miri din pacate criticile la dresa Botanikului s-au inmultit n ultimul timp, asa ca am ceva emotii. In fiecare noapte visez ceva despre Turcia, ba ca se prabuseste un meteriot in Antalia ba ca totul e perfect. Stateam mai linistita daca agentia mi-ar fi facut storno, asa stiam ca nu se intampla nimic daca Ilinca pateste ceva, Doamne fereste! Dar la cat de neseriosi au fost, nici nu ma mir, pur si simplu si-au batut joc de noi. Sa speram ca ne ajuta Dumnezeu si macar in Turcia nu avem probleme.
Camelia sanatate Dariei!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
BULUCEL am ramas cu gura cascata cand am citit postarea ta. Sper ca ai plecat din cauza problemelor socio-politice si nu in urma unor discutii cu sotul tau.
Oricum esti "tare" ca ai putut lua o asemenea decizie. Si sa fie intr-un ceas bun. Chiar ma gandeam zilele trecute la tine, dar credeam ca nu ai net, sau nu ai curent.
Bine ai venit! sanatate mamei tale si pupici pentru Simon.
FELI hai ca nu o fi draqu chiar asa de negru.
CATUTZA nu am luat cine stie ce...doar pt copii de imbracat.
TANIA io asteptam sa amplifici subiectul cu bruxism-ul. Adica de ce crezi ca face Che asa? Ca din ce am citit din cauza stresului, nu?
hai ca am reusit sa-l fac pe Vlad sa planga. Nu sunt fericita, normal nu am vrut. El tot imi spunea ca "acolo sa stai", eu ii ziceam ca "bine, atunci numai vine mami la tine" si soacramea zicea ca "hai mami sa vii la mine, sa ma iei in brate...bla bla bla", eu ii tineam isonul ca numai vin....si pan l aurma copilul a zis ca vrea si el acolo acasa la mami in brate si incepuse sa se miorlaie.
asa ca m-a dat pe spate.
Noki_Lara spune:
Hello!
Rapid o postare cat e la Prima Tv Cartea junglei si implicit suntem sechestrati la domiciu.
Feli, nu te stresa! O sa fie bine si pitica si hotelul, iti garantez io! Cu ce agentie ai mers pana la urma? Cu aia de la Obor, Ideea Travel???? Si nu aveau storno??? Noi nu am avut, e drept ca nici nu am cerut, dar in rest am fost multumiti de ei.
Tania- hmmm...deci minim o saptamana mai am de indurat.
Bulucel- suntem alaturi de tine. Grea incercare, dar presimt ca va fi cu happy end. Daca-mi permiti un haz de necaz...macar acum ai un steag care flutura.Pupam mamica incercata greu si sanatate multa mamicii tale!
---
Gradinita...
Sarah e in continuare ragusita, dar are o mina mai buna, cumva. Stie si a fost suuper happy ca azi si maine, fiind week-end nu merge la gradi, ci sta cu mami a ei. De dormit noaptea doarme mai ok, dar se trezeste minim odata ca sa ma verifice ca sunt pe faza. Ma duc la ea si adorame instant.
In rest..vineri tot asa..a plans. Cand am ajuns dupa ea plangea la geam dupa mine. Cand m-a vazut a inceput sa planga si mai rau in timp ce fugea spre mine si s-a uitat pentru prima data la mine cu repros. Dar apoi am dus-o la mama si au fost impreuna la McDonald's...unde lihnita de foame de fii-mea a devorat 5 McNuggets-uri + prajiti + salata, asta in conditiile in care ea nu papa deloc carne benevol, ci numai daca o pacalesc eu si i-o ascund in piure sau ceva.
Sa nu va imaginati ca nu au super mancare si super variata si super buna acolo..DAR ea la pranz nu papa decat un fel, ca regula de baza, si fiind vineri supa-crema de care rasfatata-sefa nu serveste, a cam ramas cu burta goala.Plus ca fructe nu papa neam...compot nici atat. Ehehehehe...
Sper sa se schimbe asta pe viitor, adica sa inceapa sa pape si alte mancaruri decat cele 4-5 feluri pe care le agreeaza in mod normal.
Dar educatoarea zicea ca suntem pe calea cea buna. Sper ca asa si ne putem continua gradiniteala.
Va pupicesc amu ca plecam in parc!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
ok, ok imi cer scuze ca v-am aburit cu povestea cu parcatul dar am fost in mare iures a birou si nu am reusit sa intru mai deloc. Ma astepata vremuri grele la munca dar asta este mi-am cam cautat-o cu lumanarea, si na ce isi face omul cu mana lui se numeste manufactura....
So, inainte de toate doresc sa precizez ca Titi ar fi fost cel putin mustrat, daca nu pedepsit daca ar fi avut un asemena comportament in conditii normale, si nu cele date, insa in cazul de fata nu a fost deloc mustrat caci doamana in cauza si-a cautat-o.
Eram pe trotuar, subliniez trotuar, cam de 2 m latime cu Tit si Noki si Sarah, cand in spatele nostru rasare un mare Logan alb, condus de o tantita la vreo 50 de ani, insotita de o alta domna nceva mai tanara. Deci ele erau in spatele nostru, petrotuar si mergeau, impingandu-ne practic pe noi de la spate, incercand sa treaca. in final lupta inegala intre noi 4 si Logan s-a decis in favoarea Loganului si a soferitei intepate, noi cei patru pietoni fiind inghesuiti intre un copac si gardul aferent si Logan. In momentul in care masina trece de noi si ajungem in dreptul geamului de la sofer, care eradeschis fi-miu incepe sa tipe "Ce naiba faci ba? Unde treci?" am reprodus din memorie, mai putin apelativul ba care a fost exact asa rostit cu o fata plina de indignare si o mana in sold. Doama in cauza incepe sa ii faca morala lui Titi ca nu asa se vorbeste si cum nu la- invatat mama lui sa vorbeasca frumos. Ei va dati seama ca mama, adica subsemnata impreuna cu vecina si prietena Noki i-am oferit cateva ganduri bune si urari de bine doamnei in cauza...
Bulucel bine ai venit acasa si sa de-a Barosanu' sa vin si tati.
Pupici, fug la petrecere
Mita
catutza spune:
CristinaB , multa sanatate mamei tale! i-mi pare rau ca sunt probleme cu sotul tau, dar sper sa vina dupa voi sa se reuneasca familia si daca ai nevoie de ceva sau sa vorbesti cu cineva stii unde ma gasesti Abia astept pozele cu Simon
Feli , ce face Ilinca, mai are bubitze pe ea?
Mihaela , super tare Titi al tau
Camy , ma bucur ca e bine Daria si multa sanatate!
Bianca , deci ne citesti dar nu scrii...rusinica!
de la noi nicio noutate...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
Hello,
Achizitii misto, card devalizat, deci e de bine.
Maine fac zacusca.
Mitza misto Titi, aparatorul doamnelor si domnisoarei !
Apropo de apelativul "ba", imi zice Nati ieri: "ba mami..."(si nu mai stiu ce). Ii zic: Nu e frumos sa zici ba. Raspuns: Zic ba numai seara.
Tania in cele din urma ai dreptate, ratul e o imitatie de suzeta, dar degeaba, la o prima privire intuitiva, nerationala, tot porcusor vad, pana nu se invart rotitele si realizez ca e reclama la Pampers si ar trebui sa contina un copil.
Bulucel si eu sper ca nu aveti probleme in casnicie, sau macar nu probleme serioase si ca sotul tau va reusi sa-si gaseasca de lucru in Romania. Sanatate multa mamei tale!
Noki cu gradi! Sarah va trebui sa-si formeze convingerea ca tu vii s-o iei in fiecare zi, incearca daca poti acum in primele zile sa fii printre primii parinti care vin dupa copii.
Joy eu n-am prea inteles dialogul tau cu Vlad. Cert e ca nu-s bune amenintarile astea ca mama nu te mai ia, ca si-asa in sufletul copiilor exista teama asta.
Cum era speriata Nati cand am plecat in vacanta, ma tot intreba daca ne mai intoarcem acasa. Cand i-am spus ca e ca si cand plecam la bunica si apoi venim inapoi, s-a linistit.
Bianca_mo si celelalte fete multumesc pt incurajare cu scoala.
Feli la multi ani de casnicie fericita!
In privinta concediului fii convinsa ca nu va fi absolut totul perfect, dupa cum rar e un loc (hai sa restrangem la domeniul turistic) unde sa fie totul perfect. Important e ca voi sa dati importanta mai mare partilor bune si sa nu va sacaie prea mult celelalte; gandeste-te ca oricum va intoarceti acasa. Asa eu m-am stresat prima zi ce prost functioneaza dusul dupa care, cand mi-a trecut oboseala de pe drum mi-a venit si mintea la cap si m-am gandit: la naiba, o saptamana ma descurc cu dusul asta si apoi oricum ma intorc la dusul meu ca lumea de acasa. In schimb saptamana asta am parte de mare albastra si de peisaje faine, de timp mult cu toata familia, lucruri cu care nu ma mai intalnesc acasa. Ia sa profit de astea si sa-l dau naibii de dus.
Si nu mai pune raul in fata ca daca se va imbolnavi Ilinca: noi am trecut prin faze de-astea de nenumarate ori: cu bagajele facute dardaiam daca mai face Silvia febra in noaptea dinaintea plecarii. Sau alta data am facut eu amigdalita cu puroi si febra si ii dictam din pat lui Virgil ce sa puna in bagaje. Si tot am avut noroc si am putut pleca si ne-am simtit bine.
Asa ca nu mai sta la panda, nu mai citi review-uri, alea are rost sa le citesti inainte de a rezerva. Acum - try to enjoy. Noki s-a simtit bine anul trecut si e destul de pretentioasa fata asta, asa ca dezastru n-are nicicum sa fie.