Colectia de toamna-iarna 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 6
joy04 spune:
Astept cu sufletul la gura jurnale de gradinita...dar care intarzie sa apara.
Sper fetelor ca ne mai tineti la curent cu adaptarea copilasilor.
Bineinteles ca m-a luat Cristi nitel in buza de banii cheltuiti un pic cam aiurea....adica le-am luat cate un trening pitacilor. Nici nu au si chiar sunt super frumoase. Ca sa numai zic de pret ca am vazut aceleasi treninguri in alt magazin de aproape 3 ori mai scumpe.
Am vorbit cu mamaie si of course ca Vlad nu a vrut sa-mi zica nici macar "buna". Dar il auzeam cum se juca si zicea "mama, mama, mama".
Si-mi zice soacramea ca-s amandoi plini de bube din cap pana in picioare. Inca de ieri dimineata. Nu-mipot da seama la ce naiba pot avea alergie si ma gandesc daca sa ma duc cu ei la doctor sau sa o las asa....ca o sa treaca. Dr d efemilie si asistenta mi-au zis ca asa or sa faca pana spre 10 ani. Da chiar sa nu pot face nimic?
ioana_77 spune:
joy si noi ne umpleam de bube - urticarie cand ne aduceau ai mei in vacanta in Iasi. nu stiu de la ce faceam, dar era regula, nu scapam nciun sezon fara. de la apa, aer, etc, erau multe variante.
Tania, saru' mana de raspuns. Eu ii fac Mariei tratament naturist, renunt la ideea de a face si pt noi ceva. ncerc sa dezifecte in casa cat pot si-o sa vad rezultatul peste 10 zile.
Miri, da seamana cu Mada, dar cu ceva kg in plus
Ieri eram plina de draci, ca de o saptamana numai de casa vad. Ca urmare l-am luat pe Stef si am plecat la colindat orasul pe jos, ca sa ma relaxez. Imi lipsesc tare mult plimbarile lungi cu carutul. Oricum, m-a ajutat si mi-am mai revenit.
Bulucelul ce-o mai face? Ina, sunteti bine? Mada, esti ok?
lavi02 spune:
Ioana si pe mine ma relaxeaza tare mult mersul pe jos. Ce misto era cu carutul cand adormea Nati in el...
Frumoase pozele voastre de la semnatura, ce familie frumoasa aveti, asa sa va tina Al de Sus!
Eu nu vad reclama de care vorbiti ca am reclamele blocate (majoritatea), vad in schimb una la pampers cu un fel de porcusor. Nu stiu ce-i cu caricatura aia, poate vor sa fie un copil dar atunci nu stiu de ce i-au facut rat.
Mihaelutat si cum a fost povestea cu parcarea?
Stie cineva ceva de Anda, daca a ajuns cu bine? Maine cred ca o ia spre casa. Abia ii astept impresiile si pozele.
We asta trebuie sa-i fac Silviei cumparaturi pentru ca incepe scoala. La ei la scoala se poarta camasa alba + pantaloni negri sau bleumarin, sau fusta la fel cu ciorapi albi. Plus pulover alb. N-are de niciunele. Ba pardon, are ceva ciorapi albi. Plus ca mai difera "uniforma" asta dupa gustul invatatoarei, la clasa unei fetite pe care o stim noi mai aveau si vestuta rosie.
Recte ii trebuie vreo 5 camasute, una pe zi (habar n-am daca merg si bluzite din tricot). Probabil va trebui sa-i iau si trening pt sport, pantofi, de toate!
Rechizite suntem tot pe 0, n-am luat nimic, ghiozdan, penar... in rest nu stiu ce mai trebuie, probabil vom primi o lista in prima zi de scoala.
Am ceva emotii (pozitive) si Silvia la fel.
Laurentiu daca vi-l mai amintiti, a fost in grupa cu Silvia dar e cu un an mai mare asa ca deja a absolvit clasa I.
M-a intrebat ieri Silvia: Cand m-ai inscris la scoala l-ai vazut cumva pe Laurentiu?
Statornica fata mea!
miri__b spune:
Lavi spor la cumparaturi.hai ca am cautat emoticon cu mosu cu sacul in spate degeaba.
am vazut si eu aproape toate pozele.si in continuare cred ca avem copii cei mai frumosi si destepti-spuse broasca al carui copil a inceput sa impinga alti copii.
tania-z spune:
sunt IN-DIG-NA-TA!!!
Stefan scrasneste noaptea din dinti (din ce in ce mai des, din pacate) si am dat si eu un search pe net sa citesc mai multe despre bruxism (mai tineam minte din facultate ca e o tulburare pe fond de stres).
Iata ce monument de prostie imi e dat sa gasesc, chiar pe prima pagina de cautari! In ce panica ar putea intra un parinte daca ar citi asa ceva, ganditi-va si voi?
Ceea ce e scris acolo este descrierea unei forme particulare de bruxism, si anume cel post-traumatic, nici vorba de tulburarea comuna pe care ar trebui sa o descrie. Nu mai vorbesc de tratamentul cu neuroleptice....cum naiba se publica pe Wikipedia? nu sunt niste criterii de verificare?
scuze de offtopic!
felicia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tania-z sunt IN-DIG-NA-TA!!! Stefan scrasneste noaptea din dinti (din ce in ce mai des, din pacate) si am dat si eu un search pe net sa citesc mai multe despre bruxism (mai tineam minte din facultate ca e o tulburare pe fond de stres). Iata ce monument de prostie imi e dat sa gasesc, chiar pe prima pagina de cautari! In ce panica ar putea intra un parinte daca ar citi asa ceva, ganditi-va si voi? Ceea ce e scris acolo este descrierea unei forme particulare de bruxism, si anume cel post-traumatic, nici vorba de tulburarea comuna pe care ar trebui sa o descrie. Nu mai vorbesc de tratamentul cu neuroleptice....cum naiba se publica pe Wikipedia? nu sunt niste criterii de verificare? scuze de offtopic! Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005) |
nu, acolo poate intra oricine sa scrie orice. Nu e o enciclopiedie pe care sa te bazezi.
Noi cred ca suntem ok, dar in seara aceasta Ilincai i-au aparut bubite rosii pe burtica si picioare. Wow, chiar acum inainte de plecare! Sper sa nu fie nimic, ca nu avem asigurare storno, ca idiotii pamantului de la agentia lu' peste nu ne-au zis ca se poate face asa ceva si cand am falat noi de ea era prea tarziu Mama, ce nervi am pe ei, au niste servicii de kko, imi vine sa le fac un scandal...
Whatever, pana duminica cred ca mor de emotii, sper sa nu se intample nimic rau!
Roxi, Joy nu ma deranjeaza decat cand socrii nu sunt destul de atenti la ce face Ilinca. De ex., la tara, am gasit-o cu o falanga arsa toata ca a atins cazanul cu tuica Dar ce cauta in acea incapere?
Azi am facut si noi 5 ani, dar nu am sarbaorit decat cu o bere, ca ne-am trezit tarziu si suntem obositi, nu ne-a mai ars de mese festive.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
ripley cred ca amigdalitele le ia de la verii care merg la gradi, nu? Of, ce perioada proasta aveti!
NOki poze, da stiu, nu prea am dar caut ceva. Urmaresc cu emotie prin ce trece Sarah sper ca peste 2-3 saptamani sa fie alta situatia.
Catutza refacere grabnica!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
FELI LA MULTI MULTI ANI fericiti de aici inainte. Asta-i aiurea cu supravegherea copiilor. Trebuie musai sa fii cu ochii in 14, numai si numai pe ei. Acum ce sa zic...Vlad a pus toata palma pe talpa fierului de calcat la 2-3 minute dupa ce l-a scos Cristi din priza. Si eram amandoi in casa, la cativa metri de copil.
TANIA intr-adevar este chiar de groaza. Am mai cautat si eu acum si nu am gasit niciunde o asa descriere a bolii. Feli are dreptate, dar eu credeam ca Wikipedia este totusi de incredere.
Deci fetele cu gradinite nu ne mai tin la curent...
tania-z spune:
LAVI, haha, ce m-ai distrat cu porcusorul Pampers! Uite ce inseamna sa ratezi o reclama dpdv artistic, interpreteaza lumea in cele mai haioase feluri! Si de fapt, ratul ala, se voia a fi o suzeta
MIHAELUTZA si eu asteptam povestea parcarii!
FELI multi ani fericiti alaturi! Deci serbati nunta de hartie, parca asta e la 5 ani.
Ceva rapoarte de gradi, nimic?
Roxi, Miri, Noki, Lavi, Ioana, Joy, Cami, multumesc de sustinere cu firma
Tot offtopic: voi va puteti uita la serialul ala care e acum pe Hallmark, cu traficul de femei din Rusia? Eu sunt daramata dupa fiecare episod.
catutza spune:
hello!
Felicia , la cat mai multi ani impreuna!, multa sanatate Ilincai , sa dea doamne-doamne sa nu fie nimic grav ca sa plecati in vacanta.Luni plecati, nu?
Tania , au trecut contoalele la pensiune?
Joy , ce cumparaturi ai facut azi? sa va fie de bine! cand aduci baietii acasa?
Lavi, abia astept sa ne spui cum e la scoala, ce repede trec ani!
eu maine merg la contol cu maseaua, mi se pare mie ca sunt cam umflata pe partea stanga-unde a fost maseaua.
va , noapte buna colectie!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil