Colectia de toamna-iarna 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 19
monet spune:
v-ati intilnit?
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"August 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
lavi02 spune:
Da, ne-am intalnit, cu Noki, Anda si Roxi.
Mateiasul lui Roxi e un dulce; cumintel dar vrea numai in brate , Alexia tare frumusica, restul gastii cum ne stiam.
Poze n-am facut nicicare.
Noki in continuarea discutiei de aseara despre Croatia si preturi: in 2005 am iesit la 1000 EUR 9 nopti acolo, toate cheltuielile masinii impartite la 2 (ca am mai fost cu o pereche), cazarea la vile, masa cum ti-am zis si in general am mers mai pe low-cost. Anul asta in Slovenia am iesit la 2000 EUR cu copii cu tot, tot 9 nopti acolo, pensiune 3* cu mic dejun, pranzul si cina la restaurant, o gramada de intrari si de parcari platite. Iar Slovenia e usor mai scumpa decat Croatia. Despre itinerare mai discutam cu harta in fata (chiar si online) cand vrei.
bb_alinus spune:
Ļo sunt in greva pen' ca nu ati pus poze de la intalneala si pen ' ca tineti voi tot soarele ca sa deprimam noi amaratii de aici!
Asa ca de azi caut la modul serios destinatii cu soare pt februarie. Ma intreb insa daca 11 ore de zbor nu e prea mult pt miss.
Pana acum am in vedere: Mauritius, Reunion, Guadelupe. Iar ca tour operator ma gandesc la Beachcomber. Alte idei cumva?
ioana_77 spune:
Meems, da, si Maria a facut roseola anul trecut. Nu ma stresez, is doar amarata ca nu-l prea pot scoate din casa pe Stef.
Week-end placut la toata lumea!
lavi02 spune:
alinush Tenerife?
Care soare ca la noi a intrat in nor, la noapte o sa ploua si se va raci din ce in ce. Pt duminica noapte AccuWeather pronosticheaza minima de 1 grad.
lavi02 spune:
Eu stiu ca da. Tenerife e hat in dreptul Africii, nu e chiar langa Spania.
Uita-te aici si ai sa le vezi:
http://maps.google.com/
Este un subiect pe forum, la Vacante, calatorii samd
L-am gasit:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117035
anda77 spune:
in tenerife in feb. nu sunt nici mai putin nici mai mult de 20 grade. La 20 de grade este fte placut pentru o familie de octogenari veniti sa-si dezmorteasca oasele, dar n-as zice ca este chiar vacanta estivala perfecta. in ocean nu se poate face baie, apa e cam rece. in sezon de iulie august cand temp aerului este de 30 grade apa are cam 21-22 grade, nici atunci nu e vreo ciorba de scaldat, dar e buna. m-am interesat pe site-ul insulei acum cateva zile, cand mi-a povestit mitza de tenerife.
imi trecuse si mie prin cap pt ianuarie dar am renuntat. pacat ca nu e caldura tot anul, ca ar fi fost la juma de pret fata de mauritius, cum zice alinus, sau maldive cum m-as mai gandi eu.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
Da, da asa stiam si eu ca nu e cald de inrosit la soare in Tenerife ( in februarie) si de asta ma gandeam la destinatii asa indepartate - ca alta solutie nu-i. Maldive si Seychelles erau si inca sunt pe lista de investigatii doar ca e decalajul orar prea mare, fata de Reunion sau Mauritius. Si cum nu imi vine sa o las pe miss acasa, asa cum ma gandisem initial, vreau sa ma adaptez....
Camelia si Madau vroiam sa va urez spor si bafta la cautat job!!!
Eu din entuziasmata de acum cateva saptamani am ajuns la stadiul de a-mi dori sa termin contractul asta si sa imi reiau obiceiurile vechi.... Poate o sa mai caut vreun contract part time dar deocamdata abia astept sa iau o pauza....De full time nici nu vreau sa mai aud....
Leea pe unde o fi?
Din jurnalul de scoala: O intreb pe miss ce a invatat azi la scoala ( joia si vinerea are cursuri doar in engleza) si imi raspunde foarte entuziasmata : Gutmorig! Pai bine mami nimic altceva ca si ieri tot asta ai invatat, si saptamana trecuta la fel.....??? Se uita lung la mine si zice hotarat: pick up. Io sa mor de incantare, o pun sa imi traduca, si zice: inseamna ca trebuie sa strangi jucariile de pe jos .
Io abia astept sa mai aud povesti de gradi!
Ripley bravo lui Anutache pt adaptarea la gradi! Cu somnul intr-adevar trebuie sa ajungeti la o intelegere, cred ca in timp isi va adapta singura ritmul. Sper ca de altfel asta e problema si la noi.Mie inca nu imi vine sa cred ca miss nu e pe lista copiilor care dorm la scoala... mai ales ca la ora 15 cand o luau ai mei, se punea in carucior si adormea instant... Dar maine ai mei pleaca si nu stiu zau cum o sa fac de luni....