Colectia de toamna-iarna 2005 (207)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, , ma execut. Sa traiti.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

E aproape de metrou Titan parcul. Iesiti la metrou, traversati si mergeti catre magazinul Titan, treceti de magazin si exact inainte sa inceapa podul se face o straduta in stanga. Mergeti pe ea si la un moment dat se vede o scoala...acolo e si parcul. Se ajunge usor

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

si eu in urma rau de tot!

Bulucel, sa stii ca ma gandesc la tine si sper sa se rezolve totul cat mai repede. Nu cred ca tati nu se intoarce la voi, asa cum au zis fetele lasa-i timp. Sanatate multa mamei tale!

Vazut pozici, nici nu mai stiu daca am zis sau nu, superbe fetelor, sa va fie de bine vacantele frumoase pe care le-ati organizat.

Anda pot sa zic ca si eu m-am decis tot la Croatia pt la anul, ca tot ma gandeam unde sa ii invit pe ai mei ca sa sarbatorim cei 60 de ani ai lui papa.... Ssssst e o surpriza. O sa iau notite de la tot ce zici. Dar parca as vrea sa fie ceva plaje cu nisip....

Meemsulici ce primire faina i-ati facut Riannei. Inca mai este timida cu tati? Cat despre curs sange din nas, nu stiu eu poate m-as duce sau as suna pediatrul, doar asa pt linistea mea.... Dar io sunt panicoasa sefa

Dau send ca iar imi sta colega in coaste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madau multumesc!

Anda daca esti pe receptie: atunci mai bine venim noi cu metroul, nu cumva sa intarziem si sa fie pb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

salutare si de la noi!

Am aflat misterul febrei lui STef. de azi dimineata are o eruptie pe piele si cred ca-i vorba de roseola. de fapt, am vb si la cabinet la pediatra si mi-au confirmat ca asta e. In plus ii ies doi dinti (eu cel putin sper sa-i iasa oadata ca e disperant de marait). Pediatra l-a diagnosticat acum doua zile cu o rino-faringita - posibila tot de la roseola. Saracu', toate belelele in apul lui, ce sa mai spun de-al meu. E super nervos, ma pisca si ma musca cand ma prinde de ma zapaceste.

Ripley, fata lui frate-meu, care merge de doi ani la gradi nici acum nu doarme acolo. SI e un fir de fata, cu f multa energie. In schimb acasa o culca pe la 19, 19.30. asa ca io zic sa nu te gandesti la ce-i mai rau. Oricum, bravos pt integrare rapida!

Io sunt supta de energie. Acum cand stiu si a tre' sa stau in casa 1 saptamana cu Stef imi vine sa-mi iau campii. Astazi amandoi au stat SCAI lipiti de mine. Am fugit in dus doua minute, timp in care mi-au bocanit non stop la usa, pana a reusit Maria sa o deschida Nu pot face un pas fara ei.
saptamana viitoare si Maria ar trebui sa inceapa gradi(in functie de rezultatul la copro). Incep sa o astept ca pe o salvare. Acasa il necajeste non-stop pe Stef si e o chiraiala permanenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mada, brodeaza-i initialele cu atza colorata. Eu una, asa am sa fac. Spor la cautat servici!

pediatra mi-a confirmat si mie ca traim proape toti f bine cu lamblia. Este prezenta in apa si ne iubeeste rau de totasa ca nu ma mai stresez deloc, doar sa-i iasa analiza bine mariei, sa poate merge in colectivitate. Oricine isi face 3, 4 copro consecutiv afla ca este gazda acestui drag prieten.

Pischi, bafta cu gradi!
Ce mai face oare corap, mai stiti ceva de ea? La Leea ma gandeam si eu deunazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of,Ioana, imi pare rau, macar ai aflat cauza febrei cu aceasta ocazie! Sanatate maxima lui Stefan! Tie putere maxima iti doresc! Bafta la copro Mariei!
Uite, Dariei i-au iesit negative toate cele 3 probe! Poate o sa-i mai repet la un laborator, ca sa exclud aceasta cauza ...

Madau, bafta in gasirea unui job ok cat mai curand! Si eu aplic de jor la tot ce pica si in Buzau si in Bucurest ... poate cine stie!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

intanlire placuta, va asteptam cu poze

Ioana , multa sanatate lui Stefan!

Mada , spor la gasit un job pe placul tau! Mirunici ce nazbatii mai face?

Camy , daca gasesti in Bucuresti, o sa faci naveta?sau va mutati aici...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cata daca as gasi probabil ca m-as muta acolo! Acum depinde si daca si ce anume gasesc si daca isi gaseste si Laurentiu si atunci vedem ce-si-cum!
Oricum deja luni cred ca ajung la un interviu in Bucuresti. Sa vedem !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Alinush Si eu ma gandeam ca poate ar fi cazul sa sun pana la pediatra, dar deocamdata vad ca fazele cu sangele pe nas au incetat. Daca se mai repeta, sigur voi suna ca sa fiu eu linistita.

Cami, ce rapid te misti! Bafta luni.

Madau, spor si tie la gasit un job.

Ioana, sanatate lui Stef si tie muuuulta rabdare Daca te linisteste cu ceva, sa stii ca roseola e cea mai usoara boala a copilariei, si Rianna a facut-o cam pe la 1 an. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, parca si Maria ta a facut-o, nu?

Soso, felicitari pt vanzari.

Mergi la inceput