Colectia de toamna-iarna 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 20
anda77 spune:
alinus, hi,hi,hi, dar e bine. adica mie imi pare bine un cuvant nou pe zi in lb straina la varsta lor.
s-a scumpit gradinita noastra. iar de luna viitoare se se scumpi inca o data ca incepe germana pentru care l-am inscris. in ro optiunile de limbi straine in general se platesc separat, cu ceva exceptii. cum e la voi, alinus? platesti de la inceput mai mult pt predare intr-o alta limba sau poti opta?
de leea stiam ca aproape in aceeasi perioada cu noi e un ungaria cu copilul, intr-o statiune in care a mai fost.
n-am mai vazut-o pe helep. nici pe addya, proadelina, teo banu, bubamara.
de corap ce stiti?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
soanso spune:
e zi de sarbatoare azi, avem 5 ani de casnicie,e prima data cand se nimereste sa cada tot sambata...sotul meu dimineata mi-a adus cafeluta la pat si ma pupacit ...cred ca are si ceva surpriza pt mine ...
Anda,aveai dreptate cu vaccinul, tb pastrat la temperatura de 2-8 grade,oricum e criza de el cica nu-l au nici importatorii deocamdata.
frumoase pozele voastre din concediu,superbe peisaje,ma bucur ca ati avut un concediu reusit .
lavi02 ,ce ai cumparat pana la urma pt finutul tau de botez,ai gasit moneda??
catutza,saptamana viitoare primesc alt colet cu bijuuri si margele si promit sa pun poze acum ce a fost frumos s-a vandut.
am si o,ati dat ceva siropel pt imunitate la copiii ,inainte de a merge la gradi???
weekend placut!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
catutza spune:
Anca , la cat mai multi ani impreuna!
Abia astept sa pui poze sa vedem si noi margele
Felicia , concediu placut! sa va intoarceti cu bine si sa aveti vreme buna
CristinaB , ce ai mai facut? cum se simte mama ta? incepe Simon gradinita?
Roxana , ai scos maseaua? cum a fost?
de la noi nimic nou....
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
soanso la multi ani fericiti de casnicie!
Inca n-am cumparat banutul, ma duc luni cat timp o las pe Silvia la scoala pt ca mi-am luat liber de la servici (in contul unor zile in care am stat multe ore in plus, in mai).
Am probleme mari cu hainutele pt botez, nu gasesc nimic. La magazinele de ne-firma pt baietei gasesc numai costumase stil frac si care nu-mi plac nicicum la bebelusi. Dintre cele cu nume, am fost la Zara, Mothercare, Okaidi si Premaman si n-am gasit decat hainute de zi, la Premaman erau niste pantalonasi dar n-aveam cu ce sa-i combin, doar bluzite cu volanase care erau de fetita clar.
Asa ca speranta-mi sta in Baby Expo de saptamana viitoare. Daca are cineva alte sugestii le astept cu nerabdare.
Alinush, Anda asa deci cu octogenarii. Spor atunci la alte cautari!
Alinush beton Amalia cu engleza!
Silvia mea stie doar numerele si cateva culori dupa 2 ani de engleza la gradi + un an in particular, la "scoala de engleza". O fi antitalent, n-o fi fost momentul, metoda, n-a prea interesat-o... habar n-am.
corap e in concediu sau urmeaza sa plece.
lavi02 spune:
Puteti sa-mi recomandati cumva un zugrav? (Vrem sa zugravim etjul nostru din scara blocului)
bb_alinus spune:
Uite cum s-a pustiit casa: bunicu' si bunica au plecat..... Si la noi e o toamna timpurie in toata regula
Soanso La multi ani fericiti in casnicie.... si sa ne spui ce surpriza a avut sotul !
Catutza ce mai face maseaua buclucasa?
Anda eu repet desi nu ma credeti, missa e la scoala, scoala cu programa in toata regula Asa, si in plus a fost acceptata la clasa bilingva ce tocmai s-a deschis anul asta la Sc Franceza de la Haga. Primul experiment s-a facut anul trecut la Bruxelles si a avut mare succes. Deci sa nu povestesc cat a trebuit sa ne "batem" noi parintii pt un loc la clasa asta. Ce scrisoare de motivatie a trebuit sa elaboram ca sa convingem directiunea de "internationalitatea " missei. Noroc cu barbatu-mi din dotare care se pricepe la scris pompos si oficial, eu doar i-am dictat ideea . Asa deci clasa asta bilingva are 2 invatatoare: una de franceza si una de engleza( venita de la mama ei: America). Si deci 2 zile jumate pe saptamana sunt ore in franceza si 2 zile jumate sunt in engleza, dar NUMAI in engleza. Iar vinerea ni se inmaneaza un caiet in care e scris tot ce au invatat, inclusiv cantece si poezii in ambele limbi.Costul e acelasi, adica o carutza de bani....
Lavi nu stiu de nici un zugrav....dar poate gasesti totusi pe cineva care sa vrea sa faca un ban in plus.
Am si eu nevoie de o recomandare pls pana luni: trebuie sa imi schimb mobilul si m-au sunat astia de la provider sa imi spuna ca la reinnoirea contractului pot sa imi aleg alt telefon daca vreau. Si of course ca vreau dar nu stiu ce. Vreau unul sa fie subtire, negru si bun ....si la moda .
catutza spune:
Alina , multumesc de intrebare maseaua e bine...adica locul ca maseaua am scos-o , de telefon nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu am un nokia dar nu e "la moda" e model mai vechi dar e bun ca e rezistent la cate cazaturi a luat
Lavi , nu stiu niciun zugrav dar daca aflu ceva te anunt. Spune-mi te rog cum e parcul din titan unde v-ati intanlit, noi nu am ajuns niciodata acolo.
in seara asta am ajuns la spital cu Mihai, si-a scos a "n" oara unghia, dr de aici a spus ca nu a mai intanlit asa ceva , sa scoata unghia de 5 ori pana acum si sa creasca tot in carne, acum avea deja puroi si un mare colt crescut in carne -asta am vazut dupa ce a scos unghia dr (avem unghia acasa, ca amintire )
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
anda77 spune:
alinus, pai chiar o sa vorbeasca missa toate limbile astea pana la 5 ani... ziceai ca rupe si olandeza, franceza e "natala" la ea, romana cred ca rupe si romana chiar bine nu?, acum mai invata si engleza intensiv... este fte bine pt educatia ei, foarte bine! dai un ban acum, dar il "amortizezi" mai incolo.
lavi, incearca si la "z". plus baby expo. plus dk pleaca cineva pe-afara zilele astea sa-ti ia un sacoash din catifea..
soanso, felicitari si la multi ani!
nichita nu vrea sa renunte la biberon. nu numai ca nu vrea sa renunte la pampers, dar nici macar la biberon...m incercat toate canitele din lume, pahare de adult, sonde, everything...nu vrea sa bea. i-am zis de baietii mici si baietii mari, uite cum bea mami etc, nu merge. nu bea decat 2 guri de lapte si gata daca ce ramane ii vars in biberon, rade tot. ce sa mai fac?
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
cine a zis ca tv-ul nu dezvolta imaginatia copiilor?:))
definitie proaspata de la nichita: "Londacolor e parfum pentru cap!"
mami de poet(09.12.2005)