Colectia de toamna-iarna 2005 (207)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

s-a trezit fara febra, asa ca suntem oarecum linistita. O fi vreo viroza afurisita, care coincide cu aparitia dintilor. Cu toate ca, asa cum spunea si Noki fiecare organism se comporta diferit.

Cand spuneam ca nu ma pot ocupa de Maria, ma refeream ca nu pot iesi cu ea afara (si e zi de vara), nu ma pot juca cat vrea ea. Si-apoi sa ma fi vazut ca stau cu Stef in brate toata ziua nu era prea interesant. Mai ales ca e ziua ei. Macar asa stiu ca-i este bine, chiar daca eu sufar ca un caine ca am abandonat-o.

Ina, ai copii SUPERBI! Si seamana asa de bine intre ei!

Dordia, auleo ce de inimi or sa mai rupa flacaii tai cu ochii aia ai lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

aham, am citit din urma.

first of all, tb sa vb cu buluci. cum adica asa o sa fie restul vietii tale? ai innebunit? cand ai plecat de-acolo ti-am zis ca o sa fie greu la inceput. ai zis ca stii, acum pac, te-ai deprimat, ai cazut. de tine depinde bunastarea si fericirea ta si a lui fiu-tau, nu vine nici printul de monaco, nici iosefini, nici mos craciun sa aduca de mancare si zambete in casa.
am printre cunoscutii 2 pers. cu cate 2 operatii pe disc. foarte nasol. mult mai nasol decat crede lumea, recuperarea grea, lunga, cu munca multa si niciodata in totalitate. la unul dintre ei, medicul tot scoate fragmente de os spart, se pregateste de a treia si i-a zis ca pe masutra ce scoate, se mai sparg mai sus si mai multe ca e lege medicala. are 40 de ani fix. i-a zis ca la 60 e in carucior. si-n strainatate la fel. ce vreau sa zic este ca stiu ca e o situatie nasoala. cu atat mai mutin sa mai stea mama ta si cu copilul, cred ca nici la wc nu poate merge.
dar nu exista sa nu te angajezi! din ce o sa traiesti? ce cumperi copilului? stai la mila rudelor. uite cum zic sa faci? sa cauti gradinita pentru simon acolo, unde stau parintii tai, dk nu ma insel pe langa bucuresti. cum o fi gredinita, renunti la orice pretentii, trebuie sa-l lasi undeva ziua. apoi cauti job. apoi dupa ce gasesti, cauti vecina in nevoie de bani si o platesti sa vina la mama ta de 2 ori pe zi, cat esti tu plecata, s-o ajute cu baia, mancarea etc.
daca nu iei singura masurile astea, n-o sa fie bine.
trimite-mi nr tau de tel pe e-mail (e in contul comun) si te sun eu.

nichita este in trendul crizelor de 2-3 ani, ma gandeam ca va impartasesc mari noutati ref la acest aspect, vad ca se incadreaza perfect in colectie. oricum imi parea rau la i-am ars o palma la fund in 2 randuri in concediu, cand se tavalea pe jos in benzinarie (o data) si a doua oara in restaurant. a treia oara deja m-am repliat singurica, am schimbat metoda ca altfel il bateam aiurea, l-am inchis in baie. 30 secunde si s-a potolit. credeam ca am patentat o super metoda:)))), noi nu am folost niciodata coltul sau astea, vad azi cand citesc ca voi stiati deja. si nu mi-ati zis si mie:))

din pacate unele dintre noi si aici ma includ si pe mine ne dam seama doar ulterior ca odrasla nu nici REA nici VINOVATA de ceva!
pur si simplu e o etapa normala de dezvoltare a constiintei mediului inconjurator, a propriei constiinte, parerea mea. e ca un animal pui, acum testeaza. niciun copil nu e rau. ba chiar cateodata ar trebui sa ne bucuram ca trece prin perioada asta, ca e un test de maturizare.
problema este ca suntem oameni, cu oboseli, cu nervi, si cateodata te scot din minti complet niste crize care nu sunt la nivelul nostru. si uitam care este nivelul lor normal. le cerem sa se comporte frumos. dar ei nu stiu ce este aia frumos!
din ce am citit si auzit prieteni, urmeaza de la 3 la 3jumatate chiar 4, perioada distrugerii. masive. si asta trebuie sa ne bucure.
io asa vorbesc cand sunt calma. cand se tavaleste pe jos, imi vine sa-l arunc peste un gard, peste o mare, peste un munte:) ...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, 1600 imi arata bordul masinii pentru ziua de ieri. o sa fac diseara traseul pe calculator sa vad unde facui atat si dezvolty pe forum.
sa vad ce poze mai sunt prin contul comun

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

buluci, anda e o problema: pt inscrierea copilului la o gradi/cresa de stat cu program prelungit (la care se ofera masa si deci se si plateste pt asta) trebuie adeverinta de salariu din partea cel putin a unuia din parinti.
Nu ai pe altcineva din familie sa se ocupe de mama ta?
Daca sotul tau nu va ajuta cu bani, Anda are dreptate, prima ta prioritate e angajatul si trebuie sa gasesti putere sa te descurci. Gandeste-te ca sta in puterea ta sa va rezolvati situatia.

anda nu mai zic ca astept cu nerabdare povesti si poze.

ioana bafta cu Stefan, sa nu mai faca febra si sa fie de la dinti! Lasa ca ii prinde bine Mariei o vizita pe la neamuri. Norocoasa esti ca ai la cine sa o duci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

HAHAANDA mi-ai placut cu aruncatul peste un munte..o mare...

Pe mine de ex ma scoate din minti rau de tot Vlad cand ii spun sa nu urle ca-l trezeste pe Alex si exact asta face sau il apuca crizele fix degeaba, doar sa-mi arate mie ca poate. In rest...chiar daca de oboseala imi vine sa-l mai reped - ca nu se "misca" suficient de repede - ma abtin ca-mi dau seama ca asa cum am si eu zile si zile, asa are si el. DAR, ma scoate din minti cand urla. Si la el se petrece destul de frecvent.

LAVI ca eram datoare. Discutia a plecat cam asa:
V: mami, acolo stai. (am zis, cand este suparat pe mine, nu ma lasa sa ma apropii de el, imi arata un loc unde sa stau)
Eu: vine mami la tine, sa te ia in brate.
V: NU! acolo sa stai.
Mamaie: haide mami la mine sa ma iei in brate, sa ma legani, sa ma iubesti. (vorbea in numele copilului)
V: NU NU NU!!! acolo sa stai.
Eu: bine mami, atunci numai vine mami la tine. Vine tati. e bine?
V: da, "gine" tati.
Mamaie: hai mai mami ca-s si eu mic si nu stiu ce vorbesc, hai la mine ca mi-e dor de tine, sa ma iei in brate.
Eu: nu mamaie lasa ca numai vin, vine tati la Vladutz eu merg la Alexutzu'
V: mami, acolo stai tu - (tu insemnand el)
Eu: unde mami vrei si tu? vrei si tu aici cu mine?
V: da, gei acolo si tu cu mine. gei la mami in batze....gei la mami in batze...
si de aici s-a pus pe tanguiala ca vrea si el cu mine acasa si vrea in brate.

Acum cand vorbesc cu el la telefon, incepe sa-mi spuna ca-i este dor si ca vrea la mine.

IOANA pai stiu...ca eu am avut o groaza de astfel de momente. In special cand era Alex cu colicii. Doar ca nu as avea cum sa-l trimit de acasa ca nu am unde. Si te inteleg cat de greu/vinovata trebuie sa te simti tu. eu una, ma simteam neputincioasa si credeam ca nu-s deloc o mama buna cand il vedeam pe Vlad ca se plimba ca un catel dupa mine prin casa cand stateam numai cu Alex in brate. si ma gandeam ca nu-s capabila sa cresc niciun copil, dar macar 2!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Multumesc mult pentru incurajari!
sunteti toate niste dragutze!

Anda,ma asteptam sa intri in ciuful meu... stiam ca va fi greu, dar cind am facut pasul asta nu am luat o secunda in calcul ca mama mea nu va putea sa ma ajute, era singurul meu punct de sprijin, si normal ca-s demoralizata vazind-o dependenta de mine.
Am fost la gradinitza, am depus deja cerere dar nu sunt locuri.Am in Buftea doar 2 gradinitze cu program prelungit dar au capacitate foarte mica...mi s-a mai spus ca nu mi-l accepta nimeni pina nu face 3 ani...am incercat la cresa, nici acolo nu sunt locuri.Mai exista o gradintiza particulara dar costa 8 mil, nu-mi permit clar.
Am fost la ASE sa-mi continui studiile, dar nu ma primesc in anul 2 ptr ca s-a trecut la ciclul de 3 ani iar materiile facute de mine acum 4 ani nu intrunesc punctajul conform noului plan de invatamint.M-am dus "cu atentie" la secretara ...mi-a sugerat sa ma reinmatriculez...nu pot in ase ptr ca e foarte scumpa (25 mil)... ma inscriu in spiru saptamina asta ptr ca sunt convinsa ca fara studii superioare nu-mi voi putea gasi un job bun.

Iti voi spune mai multe pe privat.,nu vreau sa fiu off topic.

Mergi la inceput

Dordia frumoase pozele de la mare, ca de obicei, se pare ca v-ati simtit foarte bine!

Bulucel bafta multa!

Joy si cand va reuniti cu copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buluci sa inteleg ca doresti gradinita in Buftea. Daca da, da-mi pana maine mai multe detalii, numarul gradiniteti, director ceva, incerc sa vad daca te pot ajuta cu ceva.
Anda bine ai revenit pe meleaguri mioritice.
Eu sunt varza cu carne, am fumat la birou 1 pachet de tigari, ceea ce nu ma caracterizeaza deloc, in mod normal fumez maxim 10 tigari pe zi, nu mai rezist, si nu se intrevede nimic mai bun. De mult nu mi-a mai mers asa naspa aici, la locul de munca, cred ca toti cretinii s-au adunat la mine in ograda. Iar eu m-am cretinizat pe masura. Sunt deprimata, noroc ca e sarbatoare si ma duc sa beau ceva singura acasa.
Va pup inca treaza
Mihaela

Mergi la inceput

Anda baga mare cu povestea, lasa despachetatul! Eu sunt pe faza, bag cate un refresh in timp ce fac ordine prin casa.

Mitzo dar ce-a platit locul tau de munca, parca era relaxat? Ti l-ai schimbat, ti-ai mai luat atributii sau ti s-a schimbat seful?

Azi iar nu mi-a culcat-o bona pe Nati si e foarte enervant ca daca o scot pe seara pe afara nedormita face ca toti dracusorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

La Multi Ani Mariilor pentru ieri si Anelor pentru azi.

Ina, ce ma bucur ca ai mai raportat pe-aici.

Anda, bine-ai venit. Vrem povesti. Scurte, daca ma intrebi pe mine... ca sa le pot citi.

Dordia, bine-ai venit!

Cit despre emotiile de gradi, va doresc sa le treceti cu bine. Tuturor copiilor le place pina la urma la gradi pentu ca au distractie non-stop.

Buluci, imi pare tare rau sa aud de situatia ta. Probabil ca ai facut exact ceea ce era mai bine pentru siguranta familiei tale. SInt sigura ca o sa reusesti sa te echilibrezi si sa gasesti calea foarte curind. .

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput