Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 11
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Buna dimineata si de la mine! Ancuta, Bonnisan este excelent pentru colici, cel putin in cazul nostru. De cand ii dau e complet linistit, nu mai sufera micutul, imi era o mila de el...Asa se incovoia, plangea, se vedea clar ca-l doare burtica. A functionat de minune! E pe baza de plante, eu ii dau de 3 ori pe zi cate 8-10 picaturi si nu mai avem probleme. Pune-l pe sot sa-ti cumpere, o sa vezi diferenta. Am fost si noi ieri la doctora de familie. Avem 2100g! ![]() ![]() ![]() Legat de pompa de san, eu mi-am cumparat inainte de a naste pompa manuala de la NUK. N-am regretat si nici n-o sa regret. In spital am rugat o asistenta sa ma invete s-o folosesc, a fost tare dureros la inceput dar mi-a desfundat canalele de minune! Am inteles ca astea manuale sunt cele mai bune, asa spunea asistenta... Ancuta dar tu de ce folosesti pompa? Poate ai spus dar n-am fost eu pe faza. Carla nu suge direct de la san sau ai tu prea mult lapte? In cazul nostru eu ma mulg in fiecare zi pentru ca bebe Edi e prea micut sa suga direct de la san, face prea mult efort si nu e bine. Mi-au spus de la spital deocamdata sa-i dau de la biberon pana prinde el putere sa traga direct de la piept. Noaptea ii dau PreNan, recomandare de la doctora de familie. E o formula speciala pentru bebeii cu greutate mica la nastere. Intrebare: noi inca n-am depus actele pentru alocatie. Am scos doar certificatul, asta la starea civila. Fetele din Bucuresti si care ati depus deja...unde se depun si ce acte trebuie? Unde se depun, tot la starea civila de sector sau la primaria de sector? Sunt varza... ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de Eduard-Gabriel |
felicitari pt eco si bb grasunel

37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
musettepink spune:
Clau nu e o lege la cat timp dupa ce elimini dopul nasti,unele femei nasc imediat dupa ce elimina dopul,altele mai stau si 2 saptamani asa....oricum ar fii nu-ti fie frica,esti la termen ca sa zic asa si daca intri in travliu si iti face ceza e cu mult mai bine decat o cezariana programata la rece.Sa ne anunti daca pleci spre spital!Ma gandesc la tine.

ratonelu nu te mai cert si eu ca te-au certat fetele dar tu esti om serios???????pai sa stai tu la spital 40 de minute si apoi sa te ridici sa pleci????????pai da-i in puii mei trebuie sa faci scandal...oricine te vedea era mai bine decat sa stai asa.Acum cum esti?
Ilia tu erai cu perdeaua de la brico nu?am fost si am dat comanda saptamana trecuta si vineri e gata,dar de regula dureaza cica 2 saptamani,zici ca o tese din nou,dar se indura duduia aia de mine ca m-a vazut ca stau sa nasc si i-am zis ca vine copilul si ii intra soarele in ochi ca nu am perdea la geam,asa ca du-te din timp ca sa fie gata pana vine bebelul.au niste modele f frumoase pt copii!
eu dorm f bine noaptea,problema mea e la trezire cand efectiv am picioarele amortite rau si ma dor,azi m-am trezit sa merg la baie pe la 5 si am inceput sa ma miorlai de durere si sotul a sarit din pat imediat sa ma maseze
si mi-a trecut instant
asa mi-e drag de el cand il vad asa grijuliu
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 8 ZILE 

anca81 spune:
Irina, eu am pompa manuala de la Avent, cea Isis cu 2 biberoane de 125 ml. N-am facut alte experimente, l-am instruit pe sot dinainte si cand eram in maternitate si am avut nevoie l-am trimis sa o cumpere. Oricum e foarte buna, sunt multumita de ea.
Giulianna, am ceva laptic insa Carla nu vrea sa suga. In fiecare zi zguduim peretii in incercarile de a o face sa pape direct de la san, plange de zici ca o tai. Nu vrea si pace. Asa ca imi scot putinul laptic pe care-l mai am si ii dau completare Nan 1. Prenan a primit si ea in maternitate, si noi suntem prematurei, la 36 de saptamani.
Felicic, am tot uitat sa-ti spun. Am intrebat 2 pediatrii referitor la Nan 1 simplu si cel hipoalergenic, recomandarea lor este sa-i dau simplu. In cazul in care face alergii (nu s-a intamplat pana acum) sa-i schimb pe hipoalergenic, altfel nu are rost sa o sensibilizez inutil.
Tzitziri, cred ca e adevarat ce spui tu, insa la noi e doar partiala problema cu kk. Face kk de 2-3 ori pe zi, oricum mai putin decat acum 2 saptamani cand facea la fiecare masa. Marea problema este felul in care mananca, foarte cu pofta si inghite muuuult aer. Am bibe Avent anti colici - degeaba. Dupa masa stam 20-30 de minute sa facem "oac" dar tot mai ramane aer in stomacel. Trecem pe Bonnisan sa vedem daca functioneaza.
Am "tomnit" caruciorul, nu mai avea cartea tehnica si era tot bucati. Am reusit in sfarsit ieri. Peste 1 saptamana avem unde verde sa mergem la plimbarica!
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui musettepink Clau nu e o lege la cat timp dupa ce elimini dopul nasti,unele femei nasc imediat dupa ce elimina dopul,altele mai stau si 2 saptamani asa....oricum ar fii nu-ti fie frica,esti la termen ca sa zic asa si daca intri in travliu si iti face ceza e cu mult mai bine decat o cezariana programata la rece.Sa ne anunti daca pleci spre spital!Ma gandesc la tine. ![]() ![]() ratonelu nu te mai cert si eu ca te-au certat fetele dar tu esti om serios???????pai sa stai tu la spital 40 de minute si apoi sa te ridici sa pleci????????pai da-i in puii mei trebuie sa faci scandal...oricine te vedea era mai bine decat sa stai asa.Acum cum esti? Ilia tu erai cu perdeaua de la brico nu?am fost si am dat comanda saptamana trecuta si vineri e gata,dar de regula dureaza cica 2 saptamani,zici ca o tese din nou,dar se indura duduia aia de mine ca m-a vazut ca stau sa nasc si i-am zis ca vine copilul si ii intra soarele in ochi ca nu am perdea la geam,asa ca du-te din timp ca sa fie gata pana vine bebelul.au niste modele f frumoase pt copii! eu dorm f bine noaptea,problema mea e la trezire cand efectiv am picioarele amortite rau si ma dor,azi m-am trezit sa merg la baie pe la 5 si am inceput sa ma miorlai de durere si sotul a sarit din pat imediat sa ma maseze![]() asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s !![]() 38+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 8 ZILE ![]() ![]() ![]() |
multmesc frumos Musette, eu sper sa scap mai repede sa nu ma tina atat de mult si sa ie totul bine.
si va anunt daca e sa plec spre spital
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
anca81 spune:
Giulianna, iti dau un sfat, sa nu mi-o iei in nume de rau. Incearca in fiecare zi de cateva ori sa-l pui pe Edi la san, chiar daca nu are putere sa traga, sa stea acolo si sa se obisnuiasca. Carla a stat doar 2 zile la neonato cat am fost eu la terapie intensiva si deja se obisnuise cu bibe, nu mai vroia sa traga de la san. Eu sunt foarte deprimata din cauza ca nu pot sa-i dau laptic direct, ma simt de parca ar fi ceva in neregula cu mine.
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
Piersicutza spune:
Buna dimineata si de la mine!
Azi e o zi insorita si superba, as iesi undeva la munte daca nu ar trebui sa merg la scarbici.
Clau
tinem pumnii sa fie totul bine! Bea lichide sau supe pasate daca nu esti sigura ca ai voie sa mananci sau nu.
Fetele care au experienta, in ce recipiente se pastreaza laptele la congelator?
Khristin si tu inca mai lucrezi? Da, stiu ca 3 luni jumate postnatal e foarte putin dar asta e sistemul elvetian din pacate. La ei de obicei mama sta acasa cu copilul si tata lucreaza. Din cauza asta nici crese si gradinite nu au multe si trebuie sa te inscrii pe lista de asteptare dinainte sa ramai insarcinata
.
Am vrut sa-mi editez profilul pentru actualizare numar saptamani si nu merge. Voua va functioneaza?
Fug sa-mi beau lapticul si apoi la servici.
Va invit si pe voi la un laptic cu fulgi, iaurt cu fructe, cafeluta
, ciocolata calda sau ce va cade voua bine dimineata.
Multi pupici pe burtici si o zi plina de vesti bune!
33+ 
Piersicutza
baby_boy spune:
Neata si de la mine fetelor. Haideti la
cu laptic.
Eu am dormit bine..eram franta dupa munca de ieri..azi o luam de la capat..Vad ca sunteti cuminti ![]()
Clau_Geo ne gandim la tine, tine-ne la curent 
35 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
musettepink spune:
| citat din mesajul lui Piersicutza Buna dimineata si de la mine! Azi e o zi insorita si superba, as iesi undeva la munte daca nu ar trebui sa merg la scarbici. Clau tinem pumnii sa fie totul bine! Bea lichide sau supe pasate daca nu esti sigura ca ai voie sa mananci sau nu.Fetele care au experienta, in ce recipiente se pastreaza laptele la congelator? Khristin si tu inca mai lucrezi? Da, stiu ca 3 luni jumate postnatal e foarte putin dar asta e sistemul elvetian din pacate. La ei de obicei mama sta acasa cu copilul si tata lucreaza. Din cauza asta nici crese si gradinite nu au multe si trebuie sa te inscrii pe lista de asteptare dinainte sa ramai insarcinata Am vrut sa-mi editez profilul pentru actualizare numar saptamani si nu merge. Voua va functioneaza? Fug sa-mi beau lapticul si apoi la servici. Va invit si pe voi la un laptic cu fulgi, iaurt cu fructe, cafeluta , ciocolata calda sau ce va cade voua bine dimineata.Multi pupici pe burtici si o zi plina de vesti bune! 33+ ![]() Piersicutza |
Eu am citit ca laptele se pastreaza in frigider in recipiente de plastic iar la congelator se poate si in plastic si in sticla.
Si da mie imi merge sa-mi actualizez profilul,mi-a mers in fiecare zi.Au modificat ei putin pe acolo dar merge.Vezi ca iti apare ceva scris cu verde,dai click pe modificare profil si merge.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 8 ZILE 

clau_geo spune:
Piersicutza si baby boy
si multumesc
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
_irina_ spune:
Anca nu fii necajita, cel mai important e ca bebe primeste laptik de la tine, cu tot ce e bun si hranitor in el. 

mi-au venit mesteriii... poate mai am ceva sanse sa nasc dupa ce e camera gata.
Ca la cat sunt eu de meticuloasa, daca il las pe tati singur parca vad ca ma ia cu lesin cand vin acasa.
Azi ma duc si la stilist sa imi faca freza frumoasa, nu de alta dar cine stie cand o sa mai ajung prin zona. Ar trebui sa dau o fuga si la manichiura/pedichiura/cosmetica sa nu se sperie bebe de mami.
37+
- Andreea