Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

neata burtici,

eu raportez o seara si o noapte agitate, cu dureri ca la cm si fara somn iar azi dimineatra a cazut dopul - gelatinos, galben si cu firicele maro de sange prin el. Mi-e si frica sa pap ceva sa nu ma apuce contractiile si sa trebuiasca sa merg la spital.

Cele care ati nascut, la cat timp dupa caderea dopului au inceput contractiile de nastere?

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

300 cred ca ma pregatesc pentru noptile albe cu bebelina.
Cand mergeam la lucru era mai ok, macar eram obosita. Acum ca stau acasa e si mai nasol.
Dorm in etape, cam de la 1 la 3, pauza de la 3 la 4, 5 si dupa pana la 7:30 (chiar daca nu mai merg la lucru).
Daca as putea sa fac si ceva util in timpul asta ce bine ar fi...

Anca ce pompita ai? Eu m-am cam hotarat la una manuala, dar probabil o sa luam daca e cazul.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Clau mai aveti pana pe 8! Imi pare rau ca te doare

Dupa dop eu stiu ca mai poate dura chiar si o saptamana pana nasti. Incearca sa stai linistita, iar de mancat, daca ti-e teama, incearca ceva usor: o supa, un piure, un iaurt, depinde ce ai pe-acolo...

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Clau_geo

Doamne ajuta

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mersi mult Anca

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Clau, pai cine stie?......tinem pumnii doar sa fie bine

Cand va aud de colici.....incerc sa imi aduc aminte de ce ne-a zis noua la curs.Si colicii sunt produsi de laptele care fermenteaza in burtica,nu?De aia e vital sa se urmareasca daca bebe face kaki cum trebuie.Si e cu atat mai rau cu cat daca el are lapte in stomacel si nu il elimina, peste el se adauga lapte proaspat la fiecare masa si iese acolo o..zapaceala.Asa e?Adica atunci cand dor mai tare bebe nu are scaun cat de regulat ar trebui?Scuze ca imi dau cu parerea, dar vad ca va agitati si incerc sa ajut daca pot...

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna dimineata si de la mine!

Ancuta, Bonnisan este excelent pentru colici, cel putin in cazul nostru. De cand ii dau e complet linistit, nu mai sufera micutul, imi era o mila de el...Asa se incovoia, plangea, se vedea clar ca-l doare burtica. A functionat de minune! E pe baza de plante, eu ii dau de 3 ori pe zi cate 8-10 picaturi si nu mai avem probleme. Pune-l pe sot sa-ti cumpere, o sa vezi diferenta.

Am fost si noi ieri la doctora de familie. Avem 2100g!

Legat de pompa de san, eu mi-am cumparat inainte de a naste pompa manuala de la NUK. N-am regretat si nici n-o sa regret. In spital am rugat o asistenta sa ma invete s-o folosesc, a fost tare dureros la inceput dar mi-a desfundat canalele de minune! Am inteles ca astea manuale sunt cele mai bune, asa spunea asistenta...

Ancuta dar tu de ce folosesti pompa? Poate ai spus dar n-am fost eu pe faza. Carla nu suge direct de la san sau ai tu prea mult lapte?
In cazul nostru eu ma mulg in fiecare zi pentru ca bebe Edi e prea micut sa suga direct de la san, face prea mult efort si nu e bine. Mi-au spus de la spital deocamdata sa-i dau de la biberon pana prinde el putere sa traga direct de la piept. Noaptea ii dau PreNan, recomandare de la doctora de familie. E o formula speciala pentru bebeii cu greutate mica la nastere.

Intrebare: noi inca n-am depus actele pentru alocatie. Am scos doar certificatul, asta la starea civila. Fetele din Bucuresti si care ati depus deja...unde se depun si ce acte trebuie? Unde se depun, tot la starea civila de sector sau la primaria de sector? Sunt varza...

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Clau sa ne zici daca incepem sa ne agitam deja.
Te-au mai lasat durerile?

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Lau mai aveti pana pe 8! Imi pare rau ca te doare

Dupa dop eu stiu ca mai poate dura chiar si o saptamana pana nasti. Incearca sa stai linistita, iar de mancat, daca ti-e teama, incearca ceva usor: o supa, un piure, un iaurt, depinde ce ai pe-acolo...

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Stiu, 300 dar daca vrea sa vina mai devreme nu ma supar, fiindca luni la eco arata de 39 s deci e maricica. Reama cu mancarea este din cauza ca eu am cezariana si stiu ca nu ai voie sa papi inainte. Incerc sa dau de dr sa vorbesc cu ea.

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

tzitziri, si sper sa fie bine

Irina, multumesc , durerile nu sunt ca asta noapte dar nu se stie niciodata cand incep(de regula incep brusc, ieri mi-a fost super bine pana seara cand au inceput durerile de burtica si spate)

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput