***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (76)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Multumesc fetelor ca mi-ati admirat flacaul.Ma topesc de dragul lui.
Liviana ,da e sora mea.Am fost cu tot clanul.Asteptam pozele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Ne-am intors si noi. Pun ceva poze in album.

didialex, ma ofer eu sa ridic hainutele/sortez/pun la bazar, daca nu s-a oferit altcineva intre timp

ella, tare haioasa poza in care bob e imbracat in halatel cu gluga, zici ca e ucenic de vrajitor

Descoperire in materie de papa ce-i place lui calin: muschi tiganesc neafumat, pastrama de oaie si ceva zacusca

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

Ella, frumoase poze, ca de obicei.
pot sa incerc o intrebare: de unde ai achizitionat halatul de baie,cu gluga, ca am tot cautat pe la noi.
poate reusesc pt la anul sa cumpar unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Am pus si eu poze noi in album.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ella, vazut pozele cu Bob, se pare ca i-a placut mult…Nu-I asa ca o sa repetati experienta?

Gravi, vazut poze cu Vrabioara…mi-au placu mult cele de la aniversarea ei, costum popular si clop pe cap…e o draguta…

Arcadia, si Andrei mananca zacusca cu pofta…i-am dat fiindca mama nu o face cu ceapa prajita, nu e nimic prajit in ea si nu e nici uleioasa..e asa, mai dietetica…mai sa nu ma tin dupa el…oricum el e un pofticios si jumatate…

Lavinia, 16+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare!
Ne-am intors si noi din vacanta, nu vreau sa mai aud de turci cativa ani de acum incolo; in plus, suntem toti raciti cobza...

Cat mai tine bazarul ptr Sonia? Noi suntem si acum cu casa vraiste, hainutele copiilor in saci si nu gasesc nici cablul de descarcare a pozelor pe PC...

Liviana, la noi se intampla invers, Ciprian ii fura jucariile lui Tudor si fuge si tot el tipa...dar Tudor e mai mare si s-a prins ca-i poate distrage atentia cu alta jucarie si astfel si-o recapata pe a lui. Dar sunt 5 ani intre ei. Nasa mea are copiii la un an si ceva diferenta si stiu ca le lua jucarii in dublu exemplar, dar e destul de costisitor asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

La multi ani!! la toate Anele:

Ana de Madi
Ana de Carmen-So

si nu in ultimul rand pt Anushka mea scumpa!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina Roman

Cat mai tine bazarul ptr Sonia? Noi suntem si acum cu casa vraiste, hainutele copiilor in saci si nu gasesc nici cablul de descarcare apozelor pe PC...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Daca ai hainute la care poti renunta te asteptam la bazar.Pana acum am fost norocoase cu bazarul.......sa speram ca o tinem tot asa.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina Roman

Salutare!
Ne-am intors si noi din vacanta, nu vreau sa mai aud de turci cativa ani de acum incolo; in plus, suntem toti raciti cobza...

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

florentina, ce ai patit la turci? noi plecam vineri

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Salutare fetelor!n-am mai scris nimic de foaaaaaarte mult timp...cred k de vreo 6 luni,dar am mai tras cu ochiul din cand in cand pe la voi.in primul rand vreau sa urez si eu tuturor capsunelelor sarbatorite astazi.Sa cresteti mari si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume.
Piticul nostru a cescut,e deja baiat mare..face o multime de nazdravanii.Papa aproape orice,ii plac foarte mult fructele,mai ales bananele si merele pe care le mananca singur.Aaaa si e innebunit dupa pepene sau "pepe" cum ii spune el.
primul lucru pe care il face dimineata e sa strige "mami" ca sa-l iau in patul nostru.E un pupacios,pupa pe toata lumea.
As mai avea multe de povestit,dar ajunge pt moment.Fug sa recuperez vreo 30 de capitole si poate mai revin azi.Sa aveti parte de o zi minunata...la noi ploua.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput