***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (76)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Doxinu, pozele lui Carstea sunt aici: http://good-times.webshots.com/album/566570750bDTSAj

Carstea, ti-am admirat cretulinul bretonat. Ce mare a crescut! Tanara cu ochelari e cumva sora ta?

Kay, de ce zici ca te-au furat taximetristii? Nu au pus ceasul sau cum au procedat?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Doxinu, pozele lui Carstea sunt aici: http://good-times.webshots.com/album/566570750bDTSAj

Carstea, ti-am admirat cretulinul bretonat. Ce mare a crescut! Tanara cu ochelari e cumva sora ta?

Kay, de ce zici ca te-au furat taximetristii? Nu au pus ceasul sau cum au procedat?

PICATURI DE VARA

io am intrat in album si nu erau decat cele de cand era tare mititel.Acum s-a facut barbat

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxinu

Citat:

PICATURI DE VARA

io am intrat in album si nu erau decat cele de cand era tare mititel.Acum s-a facut barbat

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

erau la Albums . Cristina, superbe poze. Ati fost si cu parintzii tai? locuiesc acum in LO? ati mai fost odata in Sp, mai la inceput de vara? parca asa tineam io minte...

Kid de unde ai luat pozele de desene, cele dupa pereti ?

Liv, cum mai e B la cresa?

Fetele, io am stran vreo 2 saci cu hainutze, unele mai bune altele la fel de bune:) dar nu am timp sa le pozez /sortz,/ sui pe net..ma costa 1E /kg sa le trimit..Se ofera cineva sa le ridice de la autogara sa le urce la bazar?

Mergi la inceput

Didi, merge bine cu cresa - nu-s probleme. Acum ma agit pt gradinita lui Matei, cu transferul fisei medicale, inscriere la grupa, etc.
Zi-mi si mie te rog tu cum gestionezi situatiile de criza gen: vor amandoi aceeasi jucarie, se imping/musca/bat etc. Ai mei aproape non-stop se cearta daca-i las singuri in aceeasi camera.

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:

Didi, merge bine cu cresa - nu-s probleme. Acum ma agit pt gradinita lui Matei, cu transferul fisei medicale, inscriere la grupa, etc.
Zi-mi si mie te rog tu cum gestionezi situatiile de criza gen: vor amandoi aceeasi jucarie, se imping/musca/bat etc. Ai mei aproape non-stop se cearta daca-i las singuri in aceeasi camera.

PICATURI DE VARA

pai..in ultimul timp David intelege cam tot, asa ca nu ii mai spun lu R sa il lase pe David sa se joace, si apoi cand se plictiseste, o ia el.
Daca e jucaria lu R, nu il las pe David sa se joace cu ea decat, atunci cand e disponibila.Dar david al meu inca strica sine, jocuri, fura zarul, etc. cam vreo 6 luni mai avem.
Sau R il ajuta sa foloseasca de ex puzzle dar inca nu are rabdare si el inca mic. sau nu intelege de ce David se aplauda singur daca nu a reusit sa puna piesa la locul ei, asta mik se aplauda in continuare, lui R ii cam da cu virgula

am edit mesajul de mai sus si apoi am vazut mesajul tau.
Se joaca in acelasi loc dar, nu impreuna.

Edit: mai scriu un mesaj, nu prea imi vine in minte o situatie de ansamblu, de regula merg pe fiecare caz in parte.
De ex creionam ceva si vrea si David sa manace din creioane, ii dau o hartie si un creion si la restul nu il las, indiferent cat tipa/ da din picioare. Si intelege.
Dar ai vazut ca in ultimul timp daca vb cu ei pe un ton neutru si il accepti ca pe un matur iti raspund mult mai bine. Ii zic lu David: ai facut kk? Da din cap, uneori dar mereu merge la baie, sa il schimb. Sau ii zic io atunci mergi la baie, si merge. Daca ii este foamne merge la scaunelul lui si bate cu palma in masutza, atat cat ajunge, sau imi aduce sticla cu apa, cand ii este sete...asa ca inteleg piticii, deci is neutra si la jucarii. Mi se pare nedrept fatza de Robert sa il perceapa pe David ca pe o corvoada.

Mergi la inceput

Didi, e bine ca te intelegi cu ei in ansamblu. Eu cu ai mei, nu. Matei e mare si intelege, dar nu asculta. Bogdan e mic si nu intelege.
M ia fara preaviz jucariile lui B si cel mic urla sau il loveste pe M. M nu i le da si circul e gata. Il pun pe M la colt si la cateva minute circul se repeta. E valabila si reciproca. B ii ia/strica jocul lui M si asta tipa si-l impinge/bruscheaza. Il iau pe B in alta camera, ii dau o jucarie si se linisteste. Daca nu-s acolo se lasa cu tipete si plansete. Problema e nu pot fi tot timpul langa ei, imi fac fac si eu treburile in casa ca-s destule asa ca raman si singuri in sufragerie la jucarii... Grea misiune...

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
Doxinu, eu am gasit in Mall la Plazza pantofi pt Matei redusi, 30 ron, din piele. Merita sa incerci, poate gasesti si pt Stefan. Sa-mi zici si mie pls daca ajungi la mag de care zice Ella. Ma intereseaza preturile la Primigi. Merci.
Graviduta, cum ti s-a parut la Sunny Beach? Imi poti spune te rog cum e mai bine sa fac rost de leva? Din tara sau sa schimb la ei? Primesc lei la casele de schimb sau trebuie sa iau euro cu mine? Voi pleca pt 3 zile in w-e viitor - e defapt Team Buidling organizat de firma, dar imi trebuie si mie un ban de buzunar. Apropo de shopping, imi poti recomanda ceva produse de la ei care merita luate? La Ruse ai facut cumva cumparaturi?

Liviana, de la ce magazin ai luat pantofiorii?
In BG mi s-a parut ok, oricum fusesem avertizata si de Ella, asa ca nu ma asteptam la prea mult. Statiunea mi-a placut, oricum o prefer unui resort in care sigur m-as fi plictisit 10 zile, asa ieseam seara pe faleza si ne plimbam, vedeam alta lume in fiecare seara. Merita vizitata. Dar o singura data. Nu cred ca o sa mai am BG ca destinatie de vacanta, intrucat unii bulgari sunt niste marlani. Am mai povestit de ce. Am pus si eu poze in albumul Marei.
Leva am luat de la ei, cursul era cam 1.93 euro (noi aveam deja euro, nu am schimbat lei). Nu cred ca gasesti undeva aici, in RO, sa schimbi RON pe leva. Dar poate stiu fetele. Sau, daca nu, cred ca poti intreba pe softpedia, aia cam stiu orice. Eu te-as sfatui sa iei euro la tine. Nu am facut cumparaturi, ca erau numai stifturi in statiune, turcisme si chinezisme. Iar preturile cam ca la noi, nu poti sa zici ca faceai vreo afacere. Le-am luat Marei si finutei mele cate un halat misto, dar mie nu mi-am luat decat o palarie. Nu prea mai sunt fan shopping de cand cu LR. Dar adevarul e ca nici nu am gasit cine stie ce de luat, am fost si la Mall-ul de la Hotel Barcelo, dar nu m-a impresionat nimic. Oricum, sa nu-ti imaginezi ca e chiar un mall, ci cateva magazine mai rasarite, grupate in jurul unui hotel. In ce statiune te duci? In Ruse nu am oprit, nici nu stiu de unde poti face cumparaturi acolo. Am auzit ca ar fi lucruri bune si ieftine, dar ma indoiesc, dat fiind faptul ca sunt foarte apropae de turci. Sunt sigura ca sunt turcisme.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Graviduta, era unul din magazinele de langa locul de joaca. Nu mai stiu numele, sorry.
Despre BG, merg la Sunny Beach, hotel Victoria, doar 2 nopti. Eu ma gandeam ca gasesc sa schimb direct ron->leva la vreo casa de schimb de acolo, tu zici ca e musai sa plec cu euro din tara? Poze de acolo ne poti arata? Cumparaturi de casa cica merita sa faci la Ruse, in Metro, insa eu nu am card nici pt Metro RO... M-ar fi tentat niste specialitati alimentare la borcan de la ei gen zacusca, etc.
Vroiam sa te intreb daca la sunny beach ati optat pt calarie si daca ati fost la aqua park. La Nessebar ai ajuns, cum ti s-a parut? Merci.

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:

Graviduta, era unul din magazinele de langa locul de joaca. Nu mai stiu numele, sorry.
Despre BG, merg la Sunny Beach, hotel Victoria, doar 2 nopti. Eu ma gandeam ca gasesc sa schimb direct ron->leva la vreo casa de schimb de acolo, tu zici ca e musai sa plec cu euro din tara? Poze de acolo ne poti arata? Cumparaturi de casa cica merita sa faci la Ruse, in Metro, insa eu nu am card nici pt Metro RO... M-ar fi tentat niste specialitati alimentare la borcan de la ei gen zacusca, etc.
Vroiam sa te intreb daca la sunny beach ati optat pt calarie si daca ati fost la aqua park. La Nessebar ai ajuns, cum ti s-a parut? Merci.

PICATURI DE VARA

N-am facut altceva decat plaja si plimbare. N-am mers la Aqua Park, desi era langa noi, pt ca Mara e prea mica pt asa ceva, iar noi nu aveam cum sa facem ceva fara Mara . De calarie, iar, nu stiu nimic. Am mancat niste mezeluri bune de la ei, si cascaval bun. Am fost prin Nessebar o tura cu masina, cred ca merita vazut, dar atunci era foarte aglomerat si nu am gasit loc de parcare. N-am vazut la vreo casa de schimb BG curs leu/leva, asa ca zic sa nu risti.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ckristina am vazut tarziu mesajul tau de la umanitate si deja rezolvasei situatia.Am mai aranjat putin la denumire(ai scris nepurtate,io am Is noi)ca sa ocupe mai putin spatiu.

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput