***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (76)***
Raspunsuri - Pagina 7

kid spune:
doxinu Multumesc Eu nu prea inteleg politica spitalului astuia unde s-a nascut nepotica mea. Eu sper sa fie totul bine, ca a nascut ieri cumnata mea si pana acum inca nu a vazut-o.
ella Nu-i nimic. Daca nu ii vine juniorului, o pun la licitatie iar. Cred ca marti ajung la banca, depinde cand ajung in Bucuresti. Daca poti, poate ne vedem duminica, oricum, mai vorbim pana atunci.
Teodora Ana de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

ella_74 spune:
Kid, pai daca n-ai platit, poti sa te razgandesti; vesta e inca pe site si poate liciteaza altcineva pt ea; sau daca o vrei musai, poate ne vedem in parc si o aduc macar sa vezi daca ii vine.
Oana, ma bucur ca ati ajuns cu bine; cred ca esti dizzy de la diferenta de fus orar.
Doxinu, ma bucur ca-i vine hanoracul;
Am crezut ca e argint viu dar Stefan il intrece, e turbo
e bine, i s-a invinetit putin buzita, e zdrobita putin pe interior dar ii va trece.

lbelciug spune:
Kid, felicitari pt nepotica! Si eu am de ieri o finuta pe care abia astept sa o vad.
Doxinu, eu am gasit in Mall la Plazza pantofi pt Matei redusi, 30 ron, din piele. Merita sa incerci, poate gasesti si pt Stefan. Sa-mi zici si mie pls daca ajungi la mag de care zice Ella. Ma intereseaza preturile la Primigi. Merci.
Graviduta, cum ti s-a parut la Sunny Beach? Imi poti spune te rog cum e mai bine sa fac rost de leva? Din tara sau sa schimb la ei? Primesc lei la casele de schimb sau trebuie sa iau euro cu mine? Voi pleca pt 3 zile in w-e viitor - e defapt Team Buidling organizat de firma, dar imi trebuie si mie un ban de buzunar. Apropo de shopping, imi poti recomanda ceva produse de la ei care merita luate? La Ruse ai facut cumva cumparaturi?
Kay, succes la Boston! Eu retinusem ca pe 15 sept trebuie sa fiti acolo...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

carstea spune:
Salutare
N-am avut net de dimineata si nu am reusit sa pun pozele din vacanta.Ma apuc acum ca doarme Rares.

doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Doxinu, eu am gasit in Mall la Plazza pantofi pt Matei redusi, 30 ron, din piele. Merita sa incerci, poate gasesti si pt Stefan. Sa-mi zici si mie pls daca ajungi la mag de care zice Ella. Ma intereseaza preturile la Primigi. Merci. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) PICATURI DE VARA |
Sper sa gasesc magazinul

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

kay spune:
am fost sa ii iau 2 tricuri Soniei, ca e o caldura de mori aici, umezeala 88%... groaznic. si mi-am clatit ochii prin magazine, apropos de pantofi, erau zeci de pantofi de copii, de la 10 $ pana la 35$ (atat cat am vazut eu, trecand printre rafturi...) mi s-au parut incredibil de ieftini... si i-am luat 2 tricouri si o pereche de pantaloni scurti, scurti si m-a costat fabuloasa suma de si anume 15 $ ! un tricou cu little miss sunshine si unul cu pebbles. dulci, dulci. si niste nadragei in carouri. sunt atat de multe lucruri frumoase, si par si ieftine. adica nu-mi dau seama, ca nu reusesc sa fac conversia. dar sunt multe, multe dragute. sa tot stai aici.
azi, la Ddonuts, pt ca S mananca covrig simplu de la ei, stateam la coada sa ii cumpar. si in fata mea se infiinteaza o tanti de culoare, plina de ea. si ii spun frumos ca se sta la coada, si ca eram deja la rand. moama, ce de b***h si sl*t si toate invectivele panatului mi le-am luat, pt un amarat de covrig si n-am lasat-o
ah, si am descoperit ca m-au furat taximetristii la greu, adica de la aeroport la hotel m-au rupt. dar, data viitoare, adica la intoarcere, I know better
ah, si astia au o problema cu aerul curat. nu prea il suporta. oriunde te duci, aer conditionat. mie nu mi se deschid geamurile in camera, doar aerul conditionat... si de la amaratu asta am racit. adica am o vaga durere in gat, am bagat ibuprofen si eferalgan si toate cele de raceala, ca sa nu ma prinda mai tare, sa nu ia grasa.
gata, ma duc sa ma uit la cartoon, au niste programe super tari. azi ne-am uitat la Total Disaster Island, un fel de parodie la concursurile alea cu oameni izolati pe insula. S n-a priceput nimic, dar eu m-am amuzat. si acum e The Mask, il urmaresc cu un ochi.
Si nu mai zic ca salivez la o bucatica de cioco, mor de pofta, dar nu ma pot misca, doarme S, asa ca aicisilea mi-s postata.
v-am at !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Ioana13 spune:
Kay mult succes pe teritoriu american, nu te lasa la ei mama lor...
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

doxinu spune:
Si unde sa le cautam?

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

vas spune:
kid, felicitai pentru noul membru al familiei.
Si eu am de o saptamana un nepotel, a venit si el pe lume cam greu, pana la urma prin cezariana ca altfel nu a vrut sa iasa.
Doxinu, eu sincer daca nu ar fi locul de munca acum asa face unul fara sa ma gandesc. Sunt convinsa ca peste ceva vreme tot vei mai face unul.
Sunt mamica
poze
13.05.2007