***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (76)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

kid, sambata viitoare ma duc la o nunta, dar cred ca duminica am putea sa ne vedem.

felicitari pentru nepotica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

kid felicitari pentru nepotica si bine ca sunt amandoua sanatoase,asta conteaza.Unii zic ca durerile nasterii se uita repede,io dupa un an si 3 luni inca traiesc orele de travaliu ca si cand ar fi fost acum cateva minute.Nici prin cap nu-mi trece sa mai fac un bebe

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

kid, sa nu dai, da sa stii ca acum cand m-am dus sa iau din dulap hanoracul pentru Doxinu, m-am uitat pe vesta pe care ai castigat-o si e pentru 80 cm, deci pentru 12 luni; eu scrisesem 12-18 luni din greseala. ai platit deja?
cum facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Doxinu ma mir ca zici ca nu vrei bb2, esti atit de pasionata de "munca" de mamica...

Ella cit ati facut cu masina pina in BG? Noi am merge in Praga, nu prea stim cum sa facem cu P, l-am duce si pe el, dar mi-e groaza ca atita mers cu masina, bine cu pauza la mijloc, dar totusi 6-7 ore pe masina...

P acum seara, statea linga canapea, "citea" dintr-o carte, si numa il vad ca se urca singur pe canapea. Era atit de mindru, l-am intrebat "Singur te-ai urcat in pat?" El"dea" si dadea din cap ca da... am baiat mare!!! Bine, inevitabil sa va spun ca a repetat la nesfirsit urcatul/coboritul din pat... Apoi si-a luat sticluta si l-am pus in patutul lui

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

ioana13, pana la Albena teoretic tre sa faci cat pana la marea noastra, insa cu in masina care a si dormit iar mare parte din drum e cu gropi, am facut 5 ore

eu nu m-as incumeta pana la Praga cu copil; e foarte chinuitor pentru ei, sunt inca mici, noi toleram altfel drumul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Doxinu ma mir ca zici ca nu vrei bb2, esti atit de pasionata de "munca" de mamica...

P acum seara, statea linga canapea, "citea" dintr-o carte, si numa il vad ca se urca singur pe canapea. Era atit de mindru, l-am intrebat "Singur te-ai urcat in pat?" El"dea" si dadea din cap ca da... am baiat mare!!! Bine, inevitabil sa va spun ca a repetat la nesfirsit urcatul/coboritul din pat... Apoi si-a luat sticluta si l-am pus in patutul lui

Ioana mama de

Cum adica?

Felicitari pentru urcatul si coboratul din patpentru P.care acum este baiat mare
Cresc asa de repede....De fiecare data cand STEFAN face ceva nou o parte din mine se bucura la progresele pe care le face iar alta plange ca nu mai este un bebita

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Doxinu, nu e asa? Mie asa mi s-a parut, ca iti place tare sa fii mama (nu ca nu ne-ar place la toate) si pe deasupra Stefan e si un copil cuminte.

Da Ella si noi tot de aia aminam... daca mai creste il lasam mai usor in grija altora... dar de ar fi mai aproape Europa asta, asa l-am cara dupa noi peste tot... asa stam acasa toti (din motiv de bunici nepensionati).

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu mi-s !

Raportez ca la vama n-am avut nici un fel de problema, nu m-a intrebat nimeni de sanatate, am trecut fara nici o problema.am avut in rucsac 2 cutii de lapte de 500 fiecare, un bibe cu suc de 150 si inca o sticla de suc de 200. si nici nu m-a intrebat cineva de ceva. mi s-au parut super ok americanii la frontiera.

S doarme, de la 4 ora Bostonului. acasa cred ca e 12 juma. drumul a fost un chin, pt ca am trezit-o la 4 si n-a mai adormit decat 30 min inanite sa atrerizam la Amsterdam. pe urma am stat 7 ore in Amsterdam si am zburat iar 7 pana la Boston, iar mandra a dormit ultimele 2 h. cred ca era obosita de la cat a comentat la fieacre pasager care mergea la wc, fieacare umbra care misca. a "delfinit" continuu, am crezut ca innenbunesc, ca ma arunc pe hublou. e, si dragii mosului, am ajuns la Boston. unde e cald, umed, americanii sunt 3/4 negrii si restul hispanici. eu n-am vazut un american ca le revista de cand am venit aici. nimeni nu stie unde traieste, toti te trimit aiurea-n tramvai, abia ce-am gasit un sterilizator pt S, m-a costat 49.99, dar era singurul si ultimul. asa ca l-am insfacat. eu, dupa ce am studiat toate site-urile de vreme, am conchis ca trebuie sa iau si caciula si manusi, dar la fata locului .... pt ca sunt 10000 de grade (celsius) e umezeala groaznica si eu n-am de imbracat pt vremea asta. ma tot rog sa se faca frig. cum ies pe usa ma topesc, transpir instantaneu.

S se trezeste la 2.30, si ii dau papa,la 6 ii dau iar, la 9, 12 si la 3 si pe urma se culca. ma culc si eu, ca n-am ce face. patul e mare de tot, incap si de latul si dea lungul in el. asta mica a fascinat deja 1 gravida la spitalul de gravide, o cardiopata cu oxigen in holul hotulului si in rest cativa sanatosi. vis-a-vis e magazinul Harvard, as vrea sa-i iau un tricou daca nu e mai mult de 10 $. poate-or fi reduceri. si in diagonala, mia sus, e Harvard Medical School. mergem sa ne pozam, musai

noi aici sarim in pat, ca e fff bouncy, cand ies din camera pana la vending vine dupa mine ca un catel, in 4 labe, ne maimutarim si ne facem poze eu pupand-o si cand apare lumina rosie, ma pupa si ea pt poza. dar DOAR pt poza. eu mananc de la Mc si DDonuts, dar ei la 8 dimineata n-au decat breakfast, pe cand la mine in stomac e pranz...

Ella, baby einstein e treaba ! eu n-aveam baterie destula, dar in alea 20 min cat a mers, toti pasagerii au rasuflat usurati.

maine avem pe to visit list : oceanul, Harvard, si daca se mentine vreamea asa calduroasa, Marshalls ca sa-i iau 2 tricouri.

cam atat de la noi, trebuie sa fac o vizita luni la International center,
sa verific programarea.

hai ca mi s-a facut si mie somn.

va si mai intru, acum ca am instalat masinaria.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

hai ca am exagerat, si se supara S pe mine. a dormit 2 somnuri in avionul spre Ams, 20 min la decolare si 30 la aterizare. si vreo 1 ora in aeroport la AMS. si 2 ore juma pana la Bos. si acasa snur. ca sa nu zica grasa ceva, sa nu ma acuze ca mint. e cumnite, dar alea 5 h de urlat m-au nenorocit....... plus ca nu prea vrea sa pape, asta nu=mi place deloc, dar nu nimeresc eu orele, i se face prea somn, si asta a fost.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

kay imi pare bine ca totul a decurs normal.SONIUTA nu cred ca papa din cauza fusului orar si cred ca tot de aceea este si maraita.Ai rabdare cu ea ca doar esti o super mamica

Ella ii vine hanoracul ba ii este si putin lejer,si culorile imi plac ca io il vazusem in poza gri ci negru dar asa e mult mai vesel.De BOB ce sa-ti zic este o scumpte de copil si l-as mai fi jughinit io nitel da'.....poate alta data.Ce ii face buzita?A papat sau il usura?Da-i de la STEFAN sa-i treaca mai repede!

Ioana13da, imi palce tare mult sa fiu mama ca mi-am dorit de mult timp.......da' cred ca toate suntem la fel:idragostite de puiutul nostru

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput