***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (76)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

a, si mi-am adus aminte, mi-a spus o mamica in parc inainte sa plecam la mare: la podul Vitan barzesti, spre Vitanul vechi, prim la dreapta e o fabrica de incaltari, parca se numeste PRIMA si care are magazin de desfacere; printre branduri si PRIMIGI; eu i-am luat lui din Mall Plaza cu 160 ron/perechea, cica aici se vand cu 50 ron/perechea.
Cine este interesat sa cumpere pentru capsunica din dotare.
Eu inca nu am ajuns dar intentionez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

pai asa da1Avem si noi canuta de la nuk,identica.Da' noi papam lapte din ea poate asa va renunta la san(cred ca ma imbat cu apa rece)

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

la noi canuta e de joaca ca si celelalte; noi bem tot din

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare
Ne-am intors si noi din concediu ieri.Vremea in Spania a fost super dar ne-am intors iar in frigul din Londra la 13 grade si ploaie.
Nu am avut probleme de loc cu Rares:s-a jucat , a mancat,a dormit(cate 3 ore pe zi).A mancat cina cu noi la hotel.Acum zic ca l-am diversificat.La pranz i-am dat borcanel.A dormit cu noi in trei paturi ca aia nu aveau patut de inchiriat.

Asa m-am bucurat ca a prins ideea cu bazarul!!!Imi pare rau ca sunt aici si nu m-am putut implica.N-am inteles daca bazarul s-a incheiat.Propun sa-l lasam deschis.Cine mai are cate ceva poate posta.Ce zici ,Mica?
Pun si eu poze de la mare!Sa stiti ca m-am ingrasat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ella, ma bucur ca v-ati distrat si ca Bob a fost cooperant pe drum. Si Mara dormea pana mai tarziu la mare, probabil de oboseala. Inainte sa plecam in BG, se trezea cel tarziu la 7.30-8 si ma gandeam ca o sa apucam si noi ultravioletele. Da' de unde.. Ca in Bg se trezea la 8.30 cel devreme, mai des la 9 - 9 si ceva, abia mai apucam sa facem plaja dimineata.
O sa incarc si eu poze din Bg, cred ca in seara asta. Mi-a parut rau ca nu ti-am dat incalzitorul ca nu am mai plecat la munte.
Daca sunt bune maseuzele de la salonul ala, zi-mi si mie care e, nu conteaza pretul ca nu ma duc in fiecare zi. Am fost cu o prietena la Betty Blue si fetele alea mai mult m-au mangaiat decat sa ma maseze, mie imi trebuie ceva forte, sa-mi pun sangele in miscare ca lumea ca si-asa nu fac sport.
A, si legat de incaltaminte, fabrica Prima o fi aceeasi cu Carmen? Eu gasissem mai demult subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99213 . Cautam despre Pablosky. Si de curand am mai gasit un site, www bondarel punct ro, il scriu asa ca sa nu mi-l considere reclama.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

hello,

ne-am intors de la Albena aseara dar abia acum am terminat de citit aici.
Drumul a fost ok, mare inventie laptopul asta, Mihamora sa-ti dea Dzeu sanatate ca daca nu ziceai nu stiu ce solutie gaseam.
Bob a urlat in scaun si s-a smucit atat de tare dar imediat ce-am pus baby einstein a si uitat de ce plangea; dupa care a si dormit si cand s-a trezit a uitat ca e tintuit in scaun si s-a jucat pe rand cu toate jucariile.

La Albena a mancat numai borcanele, pasate in prealabil ca sa nu le scuipe, nimic de la restaurant desi mancarea exceptionala pentru BG; mare noroc cu all inclusive ca altfel nu apucam sa mancam nimic; adica mancam eu si sotul plimba argintul viu , dupa care preluam eu sfarleaza si manca sotul; Bob n-a vrut sa stea cu noi la restaurant in scaunul de bebe.

Ella imi spui, te rog, la ce hotel ati stat in Albena? Si cate ore ati facut pe drum, cu masina?
Si daca tot sunt la intrebari...cum se numeste salonul din Dorbanti...

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Madi,
noi am stat la Gergana, un complex format din 3 hoteluri; oficial are 4 stele dar din punctul meu de vedere are cu indulgenta 3; n-as putea spune ca lipsea ceva in camera sau ca erau minusuri dar am vazut destule hoteluri ca sa nu-i dau 4 stele; asta la cazare; masa dupa cum am spus a fost ok, adica am avut ce sa mancam, la desert jale mare, mi-au lipsit bufeturile din turcia unde la desert gaseai vreo 10-15 feluri de tort si zeci de prajituri.
Am ales acest complex fiindca e situat pe plaja si e in capatul statiunii, departe de agitatia si zgomotul din centru.

Salonul e fix in spatele TVR si se numeste Beatique parca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ella multumesc. Am gasit salonul pe net.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor si io caut pantofiori/ghetute pentru STEFAN dar nu am gasit nimic pe gustul meu.Voi incerca acolo unde zicea ELLA poate gasesc,asta bineinteles dupa ce localizez magazinul de care zice ea

De gasit am mai gasit pe net dar ma gandesc ca daca nu-i vin si apoi mi se pare mult sa dau 200RON pe pantofiori/ghetute cand stiu ce repede creste piciorusul.Noi am schimbat 3 perechi de sandalute de cand a venit caldura pana acum.Adica ma gandesc ca 100RON merge da' mai mult............deja ma duce la faliment daca schimbam si iarna asta cum am schimbat vara asta

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

A nascut cumnata mea! Si eu am o nepotica

Nasterea a fost cam grea din pacate a fost nevoie de forceps, dar acum sunt bine amandoua.
Eu sunt inca la Galati, dar ajung marti in Bucuresti. Tot marti cred ca ajung si la banca.

ella Daca nu plecati nicaieri in weekend, poate ne intalnim in parc pt vesta.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput